Aavangs Fiskehus i Skagen Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende. Først ventede vi over en halv time på maden. To havde bestilt en ret minus remoulade, men på begge var der et bjerg af remoulade. Deres fisk and chips var overtilberedt, meget mørk og s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig service, eller mangel på samme, 2 unge fyre stod bag disken ikke et ord blev der sagt gennem hele betjeningen. Fik fiskefrikadeller med rugbrød og salat, salaten var brun og rugbrøde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aavangs fiskehus er virkelig en kæmpe anbefalelse. Rigtigt gode og friske råvarer, samt deres gode personale. Specielt deres rejer og fish’n chips er verdensklasse! Min familie og jeg var yderst... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er gået fra rigtig god, til dårligere og nu : ikke værd at spise

Virkelig en skuffelse- Har i mange år med glæde spist fish and chips i deres sommer madudsalg. Hvis det ikke var for deres super søde og service mindede medarbejder, havde de fået det hele retur. Fik en lille overfyldt tallerken, som bugnede med kedelige pomfritter, en fisk med en klæbrig dej hvor dejen fyldte 3/4 .Men fisken var frisk. Det bedste man kan sige om det måltid var medarbejderen og den kolde Drachman pilsner. Øv hvor synd for ellers tidligere super lækre fish and chips, som jeg igennem mange år altid har set frem til.

15 de julio de 2026

Skuffende.

Skuffende.
Først ventede vi over en halv time på maden.
Deres fisk and chips var overtilberedt, meget mørk og sej panering. Torsken der var brugt var tør og med ben.
Ikke prisen værd!

29 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har igennem en årrække købt fisk her…

Har igennem en årrække købt fisk her med stor tilfredshed, men det er slut nu. Købte en lakseside der var slimet og lugtede mærkeligt, da jeg kom hjem med den. Den røg direkte i skraldespanden. Et par dage efter købte et vennepar sild hos Aavangs. Der lå en stor død spyflue i sildene (foto haves). Der blev skrevet en mail til Aavangs om ovenstående - har aldrig modtaget et svar/en undskyldning.

15 de octubre de 2025

Vil helst give 0 stjerner

Vil helst give 0 stjerner. Fik fish and chips og det var en total skuffelse og ved ikke hvordan man kan give stjerner for en filet af en hundestejle til 169kr.
De burde anmeldes til politiet for røveri på højlys dag.

27 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte 24 juli krappeklør på havnen i…

Købte 24 juli krappeklør på havnen i Skagen .Vi købte 4 stk og så sagde den servile ekspedient ,det virker som om de ikke vejervså meget ,derfor får i 2 ekstra med ,Hvilken flink betjening .Vi gik direkte hjem med kløerne og opbevarede dem i køleskab .Men ak ,da de var blevet kogt ,20 min ,afkøles og indholdet skulle nydes ,så lugtede 3-af de seks klør af ammoniak ,tegn på de er for gamle . Ak hvor trist forretningen har været længe på havnen i Skagen ,stedet for sublim fisk og så sælger de gamle varer. Ak

24 de julio de 2024

Virkelig dårlig service

Fik fiskefrikadeller med rugbrød og salat, salaten var brun og rugbrødet var tørt
Fik herudover fisk & chips - total friture klamt !!!

30 de junio de 2024

Dårlig dårlig service

Dårlig dårlig service. Personalet havde mere travlt med at drikke energidrik end med at betjene gæster. Der blev serveret sodavand og fadøl hvor glasset kun var halvfuldt. Efter 30-45 min. Kunne vi konstatere at de havde glemt vores mad.
En dyr og kedelig oplevelse for mad😞😞

11 de mayo de 2024

Fordærvet fisk

Har et par gange oplevet, at de sælger fordærvet fisk. I dag måtte jeg smide 10 rødspætter ud som lugtede fælt. Det er simpelthen ikke i orden.

24 de noviembre de 2023

kan anbefaldes

det var en virklig god tur med familien vi var alle så glade da aavangs er en af de sidste RIGTIGE! fiskehandler i skagen super god og frisk fisk kan klaret anbefaldes

5 de octubre de 2023

Bedste fisk i Skagen.

Aavangs fiskehus er virkelig en kæmpe anbefalelse.
Rigtigt gode og friske råvarer, samt deres gode personale.

Specielt deres rejer og fish’n chips er verdensklasse!
Min familie og jeg var yderst tilfredse med det lækre mad og service, TOPKLASSE🤝🏻

12 de agosto de 2023

Skuffet over kvaliteten

Vi købte fiskefrikadeller, varmrøget laks og røget makrel, og det var en meget stor skuffelse. Varmrøget laks var ok. Frikadellerne virkede ikke som de var frisk stegte, makrellen var tør og vi var meget skuffede. Vores forventning til fisk i Skagen var frisk fisk og god kvalitet.
/Inger B

25 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det sidste rigtige fiskehus i Skagen er…

Det sidste rigtige fiskehus i Skagen er Aavangs. Alle varer er friske og skåret rigtigt ud og betjeningen er i top. De ved hvad de snakker om. Prøv lige deres take på gravad laks gør grin med det man får i supermarkederne. FX er deres Fisketapasanretning til 260 kr. er helt i top. Det får du bare ikke andre steder. Så lækkert og varieret - og sjovt nok prismæssigt forsvarligt, når man tænker på det er i Skagen. (Deres Frenchfries Take Away til højre er ikke nær i samme klasse, så det er nok kun til udenlandske turister).

25 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De sælger gamle rådne pil-selv-rejer!!!

De sælger gamle rådne pil-selv-rejer!!!
Rejerne fra Grønland lugter af ammoniak og gav dårlig mave. 2 dage af ferien i Skagen ødelagt.
Køb jeres fisk et andet sted, hvor der er styr på kvaliteten !

24 de agosto de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.