Kopieret fra anmeldelse af Elis, som er virksomheden bag dette denne skadedyrsservice: Jeg kan desværre ikke anbefale denne skadedyrsservice. Vi blev lovet et opkald for at aftale tid til ko... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vores barnebarn blev voldsom bidt - efter at vores møbler havde været opmagasineret på et lager. Vi var usikre på om det kunne skyldes væggelus, da biddene ligenede dem meget nøje. Vi kontaktede de... Ver más
Virkelig dårlig kundeservice fra dette firma... Jeg henvendte mig dem angående en pris på myrerbekæmpelse via deres hjemmeside... svaret jeg fik var "prøv en lokal"... i følge deres hjemmeside køre... Ver más
Dukkede aldrig op og påstod at de havde ringet på selvom jeg sad klar hele dagen. Service over telefon var ekstremt nedladende og ingen hjælp. Måtte selv foreslå en løsning før de overhovedet overveje... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi tager os af dine skadedyr. Skadedyr som myrer, duer, rotter, mus, kakerlakker, hvepse, biller mv. Serviceaftale med boligselskaber. Alle skadedyr
Información de contacto
Herlev Hovedgade 60, 2730, Herlev
- www.absolut-skadedyr.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice fra dette firma...
Jeg henvendte mig dem angående en pris på myrerbekæmpelse via deres hjemmeside... svaret jeg fik var "prøv en lokal"... i følge deres hjemmeside køre de over hele Sjælland og afstanden imellem dem og mig er ca 35 km...
Kan på ingen måde anbefale dem!!!
Thomas Hansen
Super service.
Super service.
Har haft benyttet os af Absolut 3 gange nu både til hvepse, myrer og møl.
Fantastisk service. Venligt personale. Styr på tingene.
Kan bestemt anbefales.
Hvepsebo
Vi kontaktede Absolut Skadedyr, der kunne rykke ud samme dag. Vi fik at vide, at der var 8-10 dages garanti ift. gratis genbehandling. Desværre skulle vi på ferie 3 dage efter behandlingen, og vi kom først retur fra ferie 3½ uge senere, hvor vi igen måtte konstatere, at hvepseboet fortsat var aktivt. Vi kontaktede Tommy igen pr. mail og fortalte, at boet fortsat udgjorde et stort problem, desværre var vi langt over garantiperioden, men dette var IKKE noget problem, Absolut Skadedyr rykkede ud samme dag og behandlede boet helt omkostningsfrit. Det er virkelig fin service, tusinde tak for dette :-)
Linda Coffman
Friheden tilbage
Murebi'er over hoveddør , prøvet selv men nej.
Absolut Skadedyr til hjælp, de fik en stopper på problemet og jeg fik info om hvad og hvordan jeg kan undgå det igen.
Så følger de også op sagen.........Lækkert
Fantastisk service
Jeg fik brug for assistance med nogle bikuber, Absolut skadedyr rykkede hurtigt ud og fik løst problemet.
Tak for hjælpen.
Fantastisk Service.
Kontaktede Absolut skadedyr da det vrimlede med myre under mine paneler. de gav mig klar og direkte besked om hvad der måtte gøres og kan bestemt ikke klage når det kommer til deres kundekontakt eller det fædige arbejde.
fornuft valg
Jeg har haft en ganske fin oplevelse med Absolut skadedyr. Har haft massive problemer med myrer og det er nu klaret [...] Rene ord for pengene
Super service!
væggelus med hjem fra ferie?? kontaktet flere firmaer og blev anbefalet at få foretaget behandlinger mod disse. dog blev i informeret af Absolut skadedyrs service at det nok kun var en allergisk reaktion fra bid fra vores ferie som kunne vise sig 3 uger efter vi var blevet bidt så det blev en billig omgang der har ikke været noget den sidste uge
Festen reddet, men regnvejr fjernede de ikke :)
Jeg skulle afholde stor fest i haven men til min store rædsel havde jeg et hvepsebo i min græsplæne. Jeg fandt frem til Absolut skadedyrsservice der hurtigt uskadeliggjorde problemet dagen efter opdagelsen, så 1000 tak for det.
Øh regnvejr, det klarede de desværre ikke :)
Super Service
Vi havde problemer med hvepse og biller og et besøg fra dem gjorde at alt er væk. Helt klart et firma jeg vil bruge for eftertiden.
Fremragende service
Alt foregik som det skulle. God service. Kan klart anbefales
Absolut dårligt igen
Havde masser af myrer. Der kom en mand(Brian), og sprøjtede både ud udvendigt og indvendigt. Så er det klaret for denne sæson!!!!
Nix 6 uger senere myrerne vælter ud. Ringer og melder nyt angreb.
Det skal Du bare selv sprøjte væk??????? Ellers 1250 + moms for et nyt besøg, efter at have betalt 1875 første gang.
Pengemaskine ved jeg ikke, men fusk JA.
Absolut dårligt
Vi er så uheldige at overtage en lejlighed hvor der var væggelus,man går i panik og ringer til første firma der dukker op på nettet,det skulle vi aldrig have gjort det var ABSOLUT,der kom to personer og sprøjtede de 6 lejligheder på under 15 min.det skete så 3 gange uden nogen som helst effekt,vi havde stadig væggelus så ringede vi og lagde besked på deres tlf.svarer men vi hørte ingenting men var 13,000kr. fattigere,så kontaktede vi CHRISAL og der skete noget en helt anden service og efter 2 sprøjtninger er vi endelig kommet vøggelusene til livs det kostede kun 3,000kr. så brug ikke ABSOLUT det er spild af penge.Birte Vanløse
Et problem - en HURTIG løsning
Åhhh nej så kom der hvepse på terassen, ligesom vi skulle have gæster næste aften. Men så ringede jeg til Absolut en fredag morgen, og troede egentlig ikke lige, at de kunne nå ud inden weekenden. MEN jeg blev super glad, da de var der allerede samme eftermiddag.
Pigen der kom var bare så venlig.
FANTASTISK god service.
Uforskammet chef og dårlig service!
Lørdag en 19/7 kom chefen for firmaet "Absolut" ud og skulle fjerne hvepsebo i et skur.
Han sprøjtede boet, og skulle komme dagen efter for betaling, da han ikke tog dankort - men han fjernede ikke hvepseboet. Det mente han man selv skulle gøre og fortalte at man ellers kunne kontakte et andet firma som HELLER ikke fjernede hvepsebo.... som var meget dyrere end han var. Tilstede var en veninde som oplyste at hun havde fået fjernet sit hvepsebo af en skadedyrsbekæmper for nogle år siden. Hvorefter chefen direkte - og aggressivt sagde "Du er fuld af løgn, din veninde - eller hvad hun nu er" - Hvem taler sådan til sin kunde??
Jeg vil på det kraftigste advare mod at bruge dette firma, og at klage til chefen hjælper ikke få han er dybt uforskammet og fræk!
Hold jer LANGT væk!
Fusker firma
HOLD JER LANGT VÆK..
Ingen kompetencer på området.
Snyder kunderne.
Der gives ingen garanti.
Jeg har talt med flere som udelukkende har dårlige oplevelser.
Mvh.
J & H
Dyrt og uden virkning mod biller og sølvfisk!
Vores hus havde uønsket besøg af biller og sølvfisk, og jeg bestilte Absolut Skadedyrsservice i Herlev til at klare opgaven. Det skulle vise sig at være en fejl.
Efter tre virkningsløse sprøjtebehandlinger af huset over en seks ugers periode konstaterede Tommy Hansen, der ejer Absolut Skadedyrsservice, at huset sandsynligvis var ramt af fugt, og problemet derfor ikke kunne løses.
Vi betalte 6.935 kr. inkl. moms for de tre behandlinger, og Absolut Skadedyrsservice afviste kategorisk at sprøjte en gang mere uden beregning på trods af den udeblevne effekt. Kan oplyse, at behandlingen tog omkring et kvarter, og vi bor få kilometer fra deres kontor.
Absolut Skadedyrsservice tager KUN imod kontanter, der skal afregnes umiddelbart efter behandlingen. Det forstår jeg efterfølgende godt, da mange sikkert vil undlade at betale så mange penge for noget fuldstændig virkningsløst.
Jeg bad Tommy Hansen komme med en udtalelse om situationen, som vi havde brug for at gå videre med til ejeren af huset for at forklare omstændighederne. På trods af gentagne henvendelser har Absolut Skadedyrsservice aldrig svaret os. Rystende ringe kundeservice!
Med en pæn portion skepsis kontaktede jeg herefter Chrisal Skadedyrsservice, der ville påtage sig opgaven for 4.500 kr. inkl. moms og samtidig give en garanti ved at sprøjte så mange gange, som der måtte være behov for - uden yderligere omkostninger!
Efter tre behandlinger var problemet så godt som løst, og vi modtog herefter en faktura, som vi med glæde betalte.
Brug aldrig Absolut Skadedyrsservice!
Vælg en leverandør på markedet, der yder garanti og stoler på, at deres kunder betaler, hvis firmaet ellers selv leverer en tilfredsstillende ydelse og service.
Uden effekt og virkelig dårlig kommunikation
Jeg er aldeles utilfreds med den service og behandling som vi har fået af Absolut Skadedyrsservice i forbindelse med bekæmpelse af melmøl i vores køkken.
Min kone ringede første gang til dem, og fortalte at vi havde møl i køkkenet. Hun blev af en dame oplyst om priser mv. Dagen efter ringede jeg selv, for at være sikker på at vi skulle vælge dem til opgaven, og fik også information omkring priser mv. Vi har på intet tidspunkt fået at vide at det var en god idé at tømme køkkenet for mel produkter og lign.
Da deres ellers flinke medarbejder kommer til vores hus, er noget af det første han fortæller os, at vi skal tømme skuffer og skabe for at han kan behandle området bag lågerne rigtigt. Han sprøjter rundt i huset i ca. 15 minutter og bruger her efter 15 minutter på at fortælle om behandlingen til min kone. Det er sådan set fint nok. Men 6000 kr. i timen er da noget i overkanten?
Jeg vil blot mene, at et seriøst firma som lever af at behandle imod skadedyr, bør oplyse om på forhånd, at det er nødvendigt at tømme køkkenet for at få en rigtig behandling. Havde vi fået dette at vide havde vi gjort det med det samme, da møl´ene har plaget os i lang tid og vi gerne vil hurtigt af med dem.
Jeg ringede derfor til dem igen, og foreslog at de kom igen for egen regning, da jeg ikke har fået særlig meget ud af den første gang, i og med at møl og æg sidder bag skabene. Jeg ville have sagt at jeg selvfølgelig betaler for 3. behandling, men deres telefondame blev simpelthen så rasende uforskammet at jeg ikke kom til orde. Det blev efterfølgende oplyst af deres behandler at de ville give 2. behandling for 1000 kr. + moms, hvilket må være ca. 200 kr. i afslag. Jeg ringede derfor op til den ubehøvlede telefondame igen, for at sige til hende at det synes jeg ikke kunne være fair. Mit næste oplæg havde været at vi kunne give 500 kr. og selvfølgelig fuld pris for 3. behandling, men heller ikke dette kunne jeg få lov at fortælle hende fordi hun var så rasende.
Jeg sagde at jeg så ville have mine penge tilbage, for vi har absolut ikke fået noget for de 1562,50 kr. Men det kunne der slet ikke være tale om - vi må finde en anden.
Hold jer væk fra dette firma - hvis du ikke er tilfreds er de komplet ligeglade.
Super service til fjernelse af hvepsebo
Vi stod over for en større begivenhed hvor vi ville få mange gæster. Selvfølgelig valgte hvepsene lige at de da skulle have et bo lige ved, et bo jeg ikke selv kunne udrydde.
Så jeg kontaktede virksomheden hvorefter de 4 dage efter kom forbi og gjorde kål på de hvepse. Har ikke set en hveps siden og deres garanti sagde at var der stadig liv efter 1 uge så ville de komme igen uden beregning og give en omgang til.
Super service!
La experiencia Trustpilot