Jeg har modtaget en cykelhjelm URBAN 1 3.0 i julegave med pakkeposten fra Nordjylland til København - uden kvittering. Det kan ikke returneres. Remme indstillingen er ubegribeligt beskrevet på d... Ver más
La empresa ha respondido
Har købt Abus Airbreaker cykelhjelmen og den sidder fantastisk - ligesom smør på hovedet. Den er den mest komfortable hjelm jeg har prøvet og vil klart anbefale den og håber den fortsætter til evig ti... Ver más
La empresa ha respondido
Legato bici elettrica a palo con lucchetto Abus tipo pieghevole che ho pagato ben 70 euro e credevo garantisse un minimo di socurezza. Salgo in ufficio in pieno giorno..tempo di salire e scendere la... Ver más
Jeg havde for nogle år siden købt en smart skivebremselås til min motorcykel, med bluetooth og app og det hele. Jeg fik aldrig brugt den da jeg købte den, og ville for nyligt til at tage den i brug. D... Ver más
La empresa ha respondido
ABUS Nordic | Vi har sikkerhed, høj kvalitet og gennemtænkte løsninger i højsædet, når det gælder din sikkerhed, uanset om det er når du er på farten, på arbejde eller derhjemme. Vi udvikler cykellåse, cykelhjelme og cykeltasker i høj kvalitet til hverdags cyklisten den passionerede og den professionelle både i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Derudover sætter vi fokus på sikkerheden i hjemmet eller på arbejdet med sikkerhedsløsninger som elektroniske alarmsystemer, hængelåse, låsesystemer og meget mere.
Egeskovvej 15A, 8700, Horsens, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Salgo in ufficio in pieno giorno..tempo di salire e scendere la bici elettrica rubata lucchetto spaccato e spezzato nei punti di giunzione come se fosse burro semplicemente facendo leva con un piccola spranga di ferro lasciata sul marciapiede.Lucchetti pessimi sconsigliatissimo.vedo in giro tante biciclette con questo lucchetto e non sanno il rischio che corrono.Dovrebbero ritirarlo dalla vendita per pubblicità ingannevole
Great locks and responsive and helpful customer service here in the UK. I'll buy from them again for sure.
Helt fantastisk kundeservice de har hos Abus.
Hurtig svar på mail, og de løser bare problemet.
Tak til Sanne <3

Respuesta de ABUS Nordic
Firstly they don't answer emails!!!
I don't care about their improvements. Never buy abus again!! Advice you to do the same!!
Ho acquistato un "BORDO 6000KA" con allarme per la mia bici elettrica. L'allarme ha iniziato a suonare e non c'è stato modo di fermarlo. ho cercato le istruzioni on line MA NON OFFRONO NESSUN DOWNLOAD o indicazione per la ricerca guasti (e neppure per sostituire la batteria...cosa che avrebbe cessato l'allarme). esaminato con calma il motivo è emerso che è rimasto schiacciato l'interruttore che abilita l'alarme quando si infila compeltamente la barra antifurto. Qualunque cosa facessi per spengerlo non serviva !! dovevo aprire il blocchetto elettronico e schiacciare manualmente l'interruttorino. chiaramente trattasi di difetto di fabricazione e di progettazione....dagli effetti molto fastidiosi
Da vi købte vores hus for nogle år tilbage besluttede vi os for at investere i nogle ABUS låse til alle døre og hængelåse. Dette var bestemt ikke nogen billig fornøjelse.
Små 3 1/2 år efter begyndte 2 af låsene at have problemer. Både med at indsætte og tage nøglen ud af cylinderen, men også at låse/oplåse generelt. Der blev taget kontakt med ABUS, som efter lidt tovtrækkeri gik med til at give 2 nye cylindere - selvom de 2 års reklamationsret jo reelt set var overskredet. (en af de nye cylindere har efter blot 1 måned samme problem). Ja, servicen var som sådan god, men i hvilken verden bør det være nødvendig at udskifte TO låse med samme problem efter blot 3 1/2 års brug og erstatningen til den ene har efter 1 måned samme problem?. Jeg har igennem størstedelen af mit liv haft RUKO nøgler og har aldrig oplevet dette problem. Vi anvender disse låse til de ikke kan mere, skifter derefter hele møget til RUKO og kommer aldrig tilbage til ABUS igen. Føj for et ringe produkt
Sikkerhedsgitter til brændeovn.
Fik et gitter til brændeovnen i julegave.
Pga manglende opmærksomhed fra min side blev gitteret placeret for tæt på ovnen hvorved håndtaget på lågen smeltede.
På trods af at det helt var min egen fejl sendte abus mig et nyt gitter kvit og frit.
Fantastisk kundeservice der gør at jeg helt sikkert køber flere produkter fra dem
Jeg bestilte en børne Abus cykelhjelm i går og modtager den ved hoveddør mindre end et døgn efter.
Stort tak til Abus for kvik super levering. Jeg er meget glad for ikke at skulle rende rundt og lede efter fødselsdagsgave til den 6 årige i overfyldte juleforetninger og hun får lige den hun ønsker sig mest. Tak for det :)
Tak til Lars for rigtig god kundeservice, og for at tro på mig og hjælpe mig med at få løst et problem jeg havde med en forhandler af jeres hjelme.
Rigtig god oplevelse med Abus, som ydede ekstra fin kundeservice. Jeg havde bestilt 2 nye cykelnøgler som røg retur, da jeg ikke havde fået navn på postkassen. Jeg skulle bruge dem hurtigst muligt og de sendte mig 2 nye nøgler uden ekstra regning.
Vi har fået den mest fantastiske service man kan tænke sig vores hængsel til vores børne gitter var knækket og det var 4 år gammel men vi fik et helt nyt gratis det syntes jeg er god service
Kan ikke anbefale Abus
Jeg fin at vide da jeg købte cyklen at hvis der skete noget med låsen kunne man få kompensation ved køn af ny lås ...min cykel blev prøvet stjålet og de skar låsen over ...jeg gik nu til cykel forhandler for at købe en ny ...man skal have cykel og lås stjålet og en politi anmeldelse før man ksn få ny lås ..min cykel er ikke stjålet så kan ikke politi anmelde det ..og dermed kunne jeg ikke få lov at købe en ny lås ...de svarer ikke på mail men de kan nok godt høre at historien lyder skør...gider ikke bruge mere tid på dem og køber aldrig det mærke igen så må de hellere stjæle min cykel ...end at bruge deres lås NUL STJERNER HERFRA
Har købt en Abus touch hængelås, da jeg skulle skifte batterier i den, kom jeg store klodshans til at tabe skruen, som jeg selvfølgelig ikke kunne finde igen. Jeg ringede til firmaet som oplyste at man ikke kunne købe en ny skrue. Efter ca. to timer fik jeg en mail, hvor de oplyste at de havde sendt mig en ny lås uden beregning. Det kan man sgu kalde god service…
Jeg bestilte et ABUS kamera, hos Kameraspecialisten.
Det kom hurtigt i en forseglet kasse, men armen der holdt kameraet var i stykker. Det så ud som om det var overspændt og plastikken derfor var knust. Jeg ringede og talte med en venlig Henrik, der forklarede at han var nødt til at sende mig videre til ABUS, så hvis jeg ville sende et foto af fejlen, ville han videreformidle mit problem.
Jeg sendte fotos om tirsdagen, og dagen efter fik jeg en mail fra ABUS, med en returlabel, samt besked om, at de havde fremsendt et nyt kamera, der ville være hos mig fredag eller mandag,
Det kom fredag - så jeg føler mig virkeligt godt behandlet. Både af Specialkamera.dk og af ABUS.
FREMRAGENDE SERVICE - jeg handler helt sikkert hos begge igen.
Hvis Specialkamera.dk eller nogen fra ABUS læser denne anmeldelse, så hermed endnu engang tak for den service man ønsker sig, men meget sjældent oplever.
Purchased 10 matching key weatherproof padlocks, and all 10 have the same issue and seized solid, despite oiling regularly. Abus used to be the market leaders in quality, and was my first choice. Not now, I will be looking at other manufacturers, as the quality certainly won't be any worse!
Begge mine piger har ABUS cykelhjelme, som de er meget glade for. Desværre gik justeringsknappen i stykker på den ene. Jeg forsøgte at rette henvendelse til den forretning på nettet hvor jeg købte den, men de var desværre lukket :-(
Jeg sendte derefter en mail til ABUS for at se om de kunne hjælpe mig.
Uden yderligere forklaring el. lign skrev Sanne i deres salgsafdeling, at jeg skulle sende min fulde adresse og så ville de sende mig en justeringsskrue - U/B!
God stil og god service ABUS :-)
Their bike locks are amazing. Super strong, super reliable, easy to use and great accessories.
Their customer service isn't ideal and it took me 2 hours just to figure out the right part number to replace a bracket (after they referred me to someone who referred me to someone else)

Respuesta de ABUS Nordic
Super underligt at man sender en mail angående en cykelhjelm man har problemer med og så bliver der ikke svaret. Hjelmene blev afleveret i cykelbutik og der blev der også taget kontakt til Abus. Allerede dagen efter er Abus i kontakt med cykelbutikken og aftaler at Abus svarer på min mail og forklarer omkring cykelhjelmen. Dette sker ikke og en uge senere går jeg i cykelbutikken og får dette at vide, og kan faktisk hente vores hjelme vi har manglet i en uge, når de kunne være hentet dagen efter. Derefter opkald til Abus hvor en meget bortforklarende medarbejder mener at aftalen var at cykelbutikken skulle kontakte mig. Først efter forsøg på at komme igennem med min pointe til medarbejderen 3 gange lykkedes det mig at pointere at et svar både er på sin plads og desuden aftalen. Butikken bekræfter efterfølgende igen at det ikke var aftalen. Jeg mener at når det drejer sig om et Abus produkt at det er almindelig god opførsel at svare på min henvendelse og forklare deres produkt uanset.....Køber ikke Abus hjelme igen
Jeg skal ALDRIG have ABUS låse igen. Jeg har 8-9 ABUS Granit låse. Efter at have brugt dem i et års tid er der nu 3 stk. som ikke kan låses op. Vi har haft besøg af sælgeren, som sagde, at de skulle vaskes i låseolie - det hjalp ikke en dyt. Nu går vi over til Ruko.
Jeg er den meget tilfredse ejer af en ABUS cykelhjelm, som opfylder mine ønsker om pasform, komfort, funktionalitet og design til højeste karakter. Imidlertid kom en evt. produktionsfejl til udtryk, hvorfor jeg blev rådet til af en uvildig cykelhandler at kontakte ABUS, Horsens, specielt med henblik på sikkerheden ved fortsat brug af hjelmen.
Jeg har sjældent oplevet en så professionel, kompetent og venlig besvarelse!
Håber virksomheden er klar over, hvilken medarbejder, som de har ansat i deres stab der!
Og helt uventet, blev der fundet en mere end fair løsning på problemet, da jeg ikke kunne dokumentere med en kvittering eller lign., så reelt kunne jeg ikke gøre nogen krav gældende.
Jeg kan kun varmt anbefale mærket ABUS, når vi taler cykelhjelme og hvad firmaet angår, så går produktkvalitet og kundeservice åbenbart hånd i hånd!
Más información sobre otros tipos de reseñas.