Ken deze site sinds kort door een vriendin van me, moet zeggen dat ik al 2 keer daadwerkelijk korting heb gekregen: beide keren bij bonprix. Heb wel gezien dat er niet voor alle webshops kortingscodes... Ver más
Wjj zijn een bedrijf en ons bedrijf wordt ineens vermeld als zijnde kortingen die we zouden hebben (waar we niks vanaf weten). Dus nee, wij verkopen geen adressen aan deze websites, zij gebruiken g... Ver más
mensen trap hier niet in ! ik heb het via de pc geprobeerd , wel tientallen pogingen maar geen resultaat . waarschijnlijk alleen via mobiel wat je al extra kosten gaat opleveren . 1 ster onwaardig !... Ver más
Heb mezelf aangemeld voor de nieuwsbrief van Acties.nl zodat ik de actuele kortingscodes in mijn mailbox ontvang. Ik heb op deze manier al een aantal keren kunnen profiteren van korting. Met de ene ko... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Acties.nl, is het onze missie om jou te helpen besparen op je online aankopen. Acties.nl verkoopt zelf geen producten; wij zoeken de beste online deals voor jou. Of het nu gaat om de nieuwste mode, elektronica, of je wekelijkse boodschappen. Met een uitgebreide selectie van de nieuwste kortingscodes en exclusieve aanbiedingen, streven we ernaar om je winkelervaring optimaal en zo betaalbaar mogelijk te maken. Wanneer je een aanbieding van onze website gebruikt, doe je je aankoop direct bij de betreffende webshop, niet bij Acties.nl. We zijn trots op de gemeenschap die we samen hebben opgebouwd en waarderen elke mening. Jouw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en om continu de beste deals te vinden. We nodigen je uit om je ervaringen met Acties.nl te delen. Elke beoordeling geeft ons waardevolle inzichten en helpt andere consumenten bij het maken van geïnformeerde beslissingen. Of je nu positieve ervaringen hebt om te delen of suggesties voor verbetering, we luisteren graag. Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn onze hoogste prioriteit. Samen maken we van Acties.nl de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar de beste deals en kortingscodes. Ontdek, bespaar en deel vandaag nog jouw verhaal op onze Trustpilot profielpagina.
Schijfstraat 26B, 5061KB, Oisterwijk, Holanda
- info@acties.nl
- www.acties.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
NS kortingen... voor een reis naar een luchtkasteel.
Ik heb via deze site geprobeerd om met korting aan een treinkaartje te komen. Op de site krijg je dan een kortingscode die je kan invoeren bij je aankoop, Volgens de site werkt de code écht en is deze de dag ervoor zelfs getest. Helaas lijkt hier niets van te kloppen. Als je naar de site van de NS gaat, is er nergens een optie om een code in te voeren (wat volgens Acties.NL dus wel zou moeten kunnen).
Het is ook wel een beetje apart dat je door middel van een code 25 euro korting of zelfs een gratis treinkaartje kan regelen. Deze code's moeten in samenwerking met de NS besproken worden en het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat de NS hier mee in zee gaat.
Tot slot, denk ik dat er een grote kans bestaat, dat dit gewoon een site is die data verzameld voor spam (er wordt gevraagd om je emailadres), zodat zij door middel van advertenties geld verdienen.
Ik heb het hier uiteraard alleen over het NS gedeelte van de site. Het zou net zo goed kunnen dat andere code's wel werken, maar ik ben daar niet heel optimistisch over. Mocht je korting willen scoren voor een treinreis, dan raad ik u aan om offciele site's in de gaten te houden. Kruidvat en Trekpleister willen nog wel eens dagkaartjes verkopen voor een goede prijs. Daarnaast heeft de NS zelf ook vaak goede deals in de spoorwinkel. Daar hoef je in ieder geval geen louche code in te voeren ;)
KORTINGSCODE "CADEAUBON" WERKT VORR…
KORTINGSCODE "CADEAUBON" WERKT VOOR GENE METER MAKKER :(
De code werkt slechts af en toe
Mijn ervaring is dat een code af en toe werkt. Dat is prettig. Maar ik kijk nu iedere dag bij hetzelfde bedrijf voor een kortingscode. En die codes werken niet. Ook niet als er bijstaat 'Gisteren (of zelfs vandaag) getest, code werkt.' Nee, hij werkt niet. En de dagen daarvoor ook al niet. Het is tijdverspilling.
Super, code werkte
Net voor het eerst acties.nl gebruikt toen ik een stedentrip wilde boeken. Doordat ze een code hadden van TUI kan ik nu stukken goedkoper naar Parijs met mijn lief. Mocht ik weer iets kopen binnenkort, dan zal ik acties.nl weer raadplegen!
Extra korting Nike bestelling
Dankzij Acties.nl heb ik nog wat extra korting op mijn Nike bestelling kunnen krijgen. Het werkte heel makkelijk en snel. Helemaal blij mee!
Tijdens de verhuizing mooi een paar…
Tijdens de verhuizing mooi een paar tientjes kunnen besparen op een nieuwe eettafel en stoelen. Toch mooi meegenomen met weinig moeite!
Gemakkelijk korting scoren
Fijne en overzichtelijke site. Heb na het uitproberen van twee of drie codes een paar tientjes bespaard op mijn HP laptop. Ideaal!
Acties.nl is een spambedrijf
Acties.nl is een spambedrijf. Deze stalkers sturen je ongevraagd vele malen per week hun zogenaamde nieuwbrief. Ongevraagd = onbetrouwbaar. Nergens op reageren is mijn advies.
Prima site voor korting
Prima ervaring met deze site. Ik gebruik vooral de codes rond feestdagen. Met moederdag, black friday of kerst bijv. heb ik tot nu toe altijd wel korting gekregen.
Vaak shoppen met korting
Toch wat extra korting kunnen pakken op mijn JBL box. Scheelt al gauw weer 15 euro. Ik gebruik de codes van Acties.nl wel vaker en meestal kom ik voordeliger uit met mijn bestellingen. Ik kijk altijd eerst even of er een code te vinden is voor ik ga bestellen
Kortingscode gebruikt voor Apenheul…
Kortingscode gebruikt voor Apenheul kaartjes. Nergens staan waarschuwingen dat dit alleen voor Wildlands kaarthouders is. Dus bij de kassa volledig bij kunnen betalen voordat we naar binnen mochten
Extra korting gekregen!
Ik wilde bestellen bij Fashionette en was nieuwsgierig of ik toch nog extra korting kon krijgen op mijn aankoop. Ik kwam op acties.nl terecht en vond een kortingscode voor 10% korting. Tot mijn verbazing werkte deze code echt en kreeg ik gewoon extra korting op de schoenen die ik wilde bestellen. Heel tevreden dus!!
Pure nep
Pure nep, codes werken niet diverse geprobeerd voor Julianatoren. Gewoon volle mep betaald.
Korting werkt
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de codes zouden werken, maar ik heb dankzij deze website toch extra korting kunnen pakken op mijn bestelling bij About You. Scheelt toch weer een paar euro’s, dus ik ben erg tevreden!
This is a scam.
This is a scam.. the coupons don't work. The only thing that happens when you click on a voucher is that the website sends you to…
Misleidend
Kortingscodes werken totaal niet. Ik denk inderdaad dat ze geld verdienen door je via de website van Acties.nl door te sturen naar de website van, in dit geval, Adidas.
Onbetrouwbaar
De codes werken niet. Ik heb ook gemerkt dat als je op de link klikt die je naar de webshop wordt gestuurd, maar dat het linkadres anders is dan als je gewoon de website opzoekt en aanklikt. Ik heb daarom in verschillende winkels een account gemaakt om de coupons te proberen. Ik heb opgemerkt dat als je op de gewone webshop zit, dat je ingelogd blijft (als je dat hebt aangeklikt natuurlijk) maar als je via de links gaat die de website geeft dat je automatisch wordt uitgelogd. Dit zou niet moeten gebeuren omdat je naar de 'normale' website zou moeten gestuurd worden.
Ik heb proberen in te loggen maar dit werkte steeds niet. Elke keer dat ik uitlogde en inlogde op de echte website werkte het wel.
Ik denk dat deze website mensen hun bankaccounts te proberen krijgen door ze te laten betalen en zo hun creditcard info te krijgen. Dit is natuurlijk het ergste wat er kan gebeuren.
Sorry voor als het onleesbaar was, mijn Nederlands is niet zo goed.
Puur nep kortingscodes werken niet
Good
I’ve got good discounts from this website before. But idk they don’t update that often? Hard to get discounts exactly for the makeup apps or clothing apps I use 😆
But discounts are there and they do work. 👌🏻
Er zijn helemaal geen kortingscodes
Er zijn helemaal geen kortingscodes, via doorlinken naar een webshop maken zijn geld
Más información sobre otros tipos de reseñas.