Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forretningen, når man skal bestille akupunkturudstyr. Top professionel rådgivning og service. Leveringen kommer altid dagen efter. Handlet hos dem i mange år og aldrig haft noget som helst at klage ov... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grundig og detaljeret varebeskrivelse ! Ringer ind for at få hjælp til at vælge hvilken briks, som passer til mine og mine kunders behov. Fik en god og detaljeret snak omkring deres udvalg og valgte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fin oplevelse at handle hos AcupunctureShop. Jeg har hver gang oplevet en meget venlig og hjælpsom og altid tilgængelig kundeservice. Derudover en punktlig og hurtig levering. Jeg h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig levering, bestilt kl 16.30 og leveret næste dag kl 9.30. Produkter er altid gode, denne gang udnyttet tilbud på klinik rullebord. Meget fair priser, altid.

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipamiento médico
  2. Equipamiento y suministros hospitalarios
  3. Proveedor de equipos de fisioterapia

Escrito por la empresa

Sandrini Import blev oprettet i 1993 og etablerede sig hurtigt som Danmarks største importør af specialiceret akupunkturudstyr fra Sedatelec. I 1999 blev konceptet udvidet til også at omfatte generelle akupunkturprodukter med udgangspunkt i solide samarbejdsaftaler i Kina, Frankrig, Danmark, Tyskland, Italien og Tjekkiet. Navnet blev ændret til AcupunctureShop.com, og AcupunctureShop.com er idag en af Europa's største forhandlere af klinikudstyr med udstyr til akupunktøreren, massøren, kiropraktoren, fysioterapeuten, zoneterapeuten osv.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Top professionel

Forretningen, når man skal bestille akupunkturudstyr. Top professionel rådgivning og service. Leveringen kommer altid dagen efter. Handlet hos dem i mange år og aldrig haft noget som helst at klage over.

28 de octubre de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Tak Nigel, altid en fornøjelse at sparre med dig professionelt, og tak fordi du handler hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I har altid de ting jeg mangler og leveringen er virkelig hurtig, så jeg er meget tilfreds 😊

Respuesta de AcupunctureShop

Hej Karin, tak for den flotte anmeldelse,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Det er rigtigt dejligt, at man kan forventevarerne i sin biks efter 2 dage.

Respuesta de AcupunctureShop

Hej Bettina, glad for at vi kunne hjælpe hurtigt og tak for den gode anmeldelse

Hurtig levering.
Hurtige og venlige svar.
Fint udvalg.

18 de noviembre de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Tak Zigge, glade for at have dig som kunde, du er en af de mange ambitiøse behandlere vi glæder os til at følge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt vild hurtig til levering

Helt vild hurtig til levering.
Og altid søde til at hjælpe ved tvivl til produkt. Absolut det nemmeste og hurtigeste sted at handle 💪🏻

Respuesta de AcupunctureShop

Hej Maj, tak for de søde ord og vi er glade for at have dig som kunde.

Super kundeservice

Super kundeservice, yderst kompetent personale, hurtig levering, har stort set alt, hvad jeg har brug for i klinikken.

26 de octubre de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Hej Anja, tak for det skrevne ord, og tak for at være en yderst kompetent og vidensbegærlig behandler.

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

28 de octubre de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Hej Leif, tak for den fine anmeldelse og tak for at du handler hos os.

Overskuelig og nem hjemmeside

Overskuelig og nem hjemmeside - man bestiller og varerne kommer hurtigt - alt er godt.

24 de septiembre de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Kære Bente, super mange tak for den fine anmeldelse

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser og hurtig levering

27 de agosto de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Tusinde tak for den gode anmeldelse

levering

God service samt hurtig levering tak

26 de agosto de 2024

Respuesta de AcupunctureShop

Hej Per, glad for vi kunne servicere, tak for den fine anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.