We zijn erg tevreden, niks op aan te merken. Een fijne man met kennis van zaken en alles wordt goed afgehandeld. Echt een aanrader!
Consulta las opiniones de los clientes
Een snelle en vriendelijke afhandeling van mijn stormschade . Goed contact met de medewerkers
Ben al jaren klant bij Adesto omdat ik geen gedoe wil met mijn verzekeringen. Bij inruil van een nieuwe auto hoefde ik niks te regelen, was gewoon direct verzekerd. Achteraf even een mailtje sturen me... Ver más
Bij Adesto staan klanten hoog in het vaandel, ik heb een auto, motor, inboedel en aansprakelijkheid, reis verzekering via adesto lopen van de goudse verzekering. Prachtige mensen de heer Va... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Adesto denkt met je mee en ontzorgd
Adesto denkt met je mee en ontzorgd. Is goed bereikbaar en komt afspraken na.
Fijne samenwerking en goed advies.
Geen zorgen over on/oververzekerd zijn
Al een aantal jaren hebben wij onze verzekeringen laten toetsen door Adesto om zo tot de beste prijs/kwaliteitsverhouding te komen. Ook tijdens contactmomenten altijd behulpzame en vriendelijke medewerkers. Wij kunnen Adesto iedereen aanbevelen.
Fijne mensen een eerlijk advies en …
Fijne mensen een eerlijk advies en zeker niet duur
Adesto is mijn verzekeraar!
Al sinds lange tijd is Adesto voor mij DE verzekeraar! Zoals op adesto.nl te lezen is hebben zij jarenlange expertise met de meest gangbare verzekeringen en dit merk je. Klantgerichtheid en flexibiliteit hebben zij hoog in het vaandel. De voorwaarden zijn helder en de premies concurrerend. Ook het melden van een schade of het wijzigen van je pakket is online eenvoudig en snel geregeld, maar mocht je er toch niet uitkomen dan is hulp altijd dichtbij.
Accuraat en behulpzaam
De medewerkers bij Adesto zijn altijd accuraat en erg behulpzaam. Ik kan hen aan iedereen aanraden.
goede snelle service!
Een snelle en vriendelijke afhandeling …
Een snelle en vriendelijke afhandeling van mijn stormschade .
Goed contact met de medewerkers
Ik ben uitstekend begeleid
Ik ben uitstekend begeleid. Prima voorlichting en afwikkeling van mijn pakket. Zeer tevreden!
Snelle en vriendelijke afhandeling van …
Snelle en vriendelijke afhandeling van onze schade. Zeker een aanrader!
Goede afhandeling van een schade
Goede afhandeling van een schade, foto's per app kunnen insturen, offerte ingestuurd. Papierwinkel was sneller afgehandeld dan de schade zelf.