Jag beställde ett par short från A-dsgn i för stor storlek och behövde ett par mindre. Då det var en bytes process och ingen retur hjälpte dem mig att gå undan retur kostaden och dem var väldigt först... Ver más
Jättedålig kvalitet och passform på byxorna jag köpte. Det var någon konstig strech som bara fick byxorna att bli pösiga. Aldrig vart med om så dåligt.
Beställde två par jeans, de är snygga i sig. Jag returnerade det ena paret då jag fick dem i fel storlek. Har inte fått tillbaka pengarna än trots att de bekräftat att de mottagit returen. Detta är sn... Ver más
La empresa ha respondido
Absolut sämsta erfarenheten jag haft med ett företag. Dålig kvalitet på produkterna som går sönder, skickar fel produkter och låssas som det är rätt, kundtjänsten är inte till någon hjälp alls och väg... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Sedan Juni 2024 har vi nylanserat ADSGN för att bättre stämma överens med Alices vision. Vi ämnar vara en brygga mellan den minimalistiska skandinaviska estetiken och den dynamiska pulsen i New Yorks street fashion scen.
Kungstensgatan 22, 113 57, Stockholm , Suecia
- customer@adsgn.se
- www.adsgn.se
No ha contestado las opiniones negativas
Sämsta jag vart med om
Sämsta jag vart med om. Tvingar på mig ett köp då dom inte godkände min retur. Försökte komma med en lösning. Fick påminna dom att svara på mina Mail för dom ignorerade dom. Nu har jag kontaktat ARN ang mitt ärende. Gör er en tjänst och beställ inte från denna sidan. Riktigt oseriöst företag.

Respuesta de A-DSGN
Har aldrig blivit sämre bemött av en…
Har aldrig blivit sämre bemött av en kundservice tidigare. Dessutom försöker kundservice smöra med hjärtan (<3) i våran mailkontakt när de försöker få mig att gå med på en förlikning. Ytterst oseriöst.

Respuesta de A-DSGN
100kr för retur och komplicerad…
100kr för retur och komplicerad process. Dålig kvalitet på kläderna, knappen på byxorna föll av när jag provade byxorna för första gången. Tyget känns billigt och obehagligt på kroppen. Bojkott på detta företag.

Dålig kommunikation
Visst, kläderna är snygga, men jag beställde ett par beiga linnebyxor när de släpptes första gången och hade ställt larm för att få tag på dem. De tog slut på mindre än en minut om jag inte minns fel. När jag sen fick hem dem var de konstigt ihopsydda i snöret med en orange tråd och de var spruckna mellan benen. Så jag reklamerade dem men konversationerna med A-DSGN funkade inte alls bra. Fick aldrig någon tydlig instruktion om hur man ska göra och när jag väl fick det hänvisades jag till hemsidan men där fanns ingenting. När jag till slut hade fått reklamera dessa byxor fick jag aldrig nåt svar på om jag skulle få ett par nya eller om jag skulle få pengarna tillbaka. De svarade bara ”om vi har några på lager får du nya byxor”. De skulle nämligen släppa ett nytt dropp av dem tre dagar senare så jag är tvärsäker på att det skulle finnas ett par över till mig. Ändå fick jag aldrig nåt svar på om jag skulle få byxor eller pengarna tillbaka så jag avvaktade för jag tänkte att de skulle skicka ett par byxor till mig. Därför beställde jag inte ett par när de släpptes igen men utan nåt Mail eller liknande fick jag endast pengarna tillbaka och jag går nu utan dessa fina byxor. Supertråkigt.

scam.
Bought a shirt from them 3 weeks ago.
They first ship it to wrong address. I had to travel a bit to get it from the correct address then.
When I opened the package, it was a pair of sandals inside. I ordered a shirt.
I complain to them again and ask to get the correct product to correct address.
I send back the sandals and they send the shirt once again.
I received a confirmation email with wrong Andreas again.
They then blame me for giving address when I even have proof that I wrote correct.
They’ve now stopped answering my emails as I’ve asked for refund.
Just a big, unprofessional company.
Stay away
Más información sobre otros tipos de reseñas.