Er yderst tilfreds med advokatfirmaet svendsen i haslev, som lige har bistået mig i en sag, Lotte Hebel var yderst kompetent og professionel, kan 100% anbefales. Lars dalgaard
Consulta las opiniones de los clientes
Hi,We hired an Advocate ( also, a practising Judge at the bar!) but only ever corresponded with a secretary/ case handler. A big problem came up with our house purchase after finalizing the sale o... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Jernbanegade 24, 4690, Haslev, Dinamarca
- www.advokatfirmaet-svendsen.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Salg af andelsbolig
Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse med dette advokatfirma. Jeg følte ikke, at jeg fik den nødvendige vejledning eller en særlig hjælpende tilgang til min situation. Kommunikation og rådgivning virkede mangelfuld, og jeg stod ofte selv med ansvaret for at undersøge forhold, som jeg forventede professionel rådgivning omkring.
Efterfølgende har jeg fundet ud af, at jeg muligvis kunne have solgt min andelsbolig til en højere værdi, hvis jeg var blevet korrekt informeret om mulighederne for at vælge en anden regnskabsværdi. Det er meget frustrerende at opdage efter handlen, og jeg føler ikke, at jeg blev gjort ordentligt opmærksom på mine muligheder eller konsekvenserne af valgene.
Jeg havde forventet mere grundig og proaktiv rådgivning fra et professionelt advokatfirma, særligt i en så vigtig økonomisk beslutning.
Totally Unprofessional
A big problem came up with our house purchase after finalizing the sale on 22/12/2022 ( no unfortunately for you I,m not an AI generated Bot which you would like confirmation of).
We were then 'advised' if we weren't satisfied to go seek another advocate;( By a legal secretary LKR)
Absolutely unprofessional, incompetent law firm. Avoid like the plague.
Jeg kan kun anbefale Advokatfirmaet…
Jeg kan kun anbefale Advokatfirmaet Svendsen.
Man mærker tydeligt, at de er fagligt stærke og ved, hvad de laver. Samtidig arbejder de ordentligt og følger tingene helt til dørs.
Hele forløbet har været trygt, og alle aftaler er blevet håndteret professionelt.
Kun gode ting herfra.
For lidt over to år siden gik min far…
For lidt over to år siden gik min far bort. Han ejede et firma, som vi selv stod for at få solgt – ligesom vi håndterede det meste andet i forbindelse med firmaet, bortset fra en trailer. Salget af traileren blev overdraget til likvidatoren, men den blev først omregistreret to år senere, og sagen ligger nu hos SKAT.
Jeg har selv været nødt til at ringe frem og tilbage gentagne gange for at få fremdrift i sagen. Samtidig har likvidatoren valgt at fakturere ekstra timer for fejl, der reelt skyldes ham selv. I alt er der faktureret 195 timer for arbejde, som vi i høj grad selv har udført.
Under forløbet har likvidatoren været ude at rejse tre gange – herunder en gang i en hel måned. I den periode rykkede ejendomsmægleren for en underskrift, som ikke blev håndteret. Derudover blev en regning til ejendomsmægleren glemt.
Vi har løbende selv måttet rykke for svar, da der ofte gik flere måneder uden nogen form for opfølgning. Selvom alt blev solgt inden for cirka 6 måneder, har hele processen alligevel taget yderligere halvandet år. Sagen ligger nu i Haslev, hvor der fortsat påløber timer.
Jeg kan på ingen måde anbefale Ringsted-afdelingen. Haslev-afdelingen har derimod været mere professionel og følger bedre op på deres opgaver.
Meget utilfreds
"Kig ikke længere, hvis du søger dårlig forvaltning og databehandlingspraksis, så led' ikke længere! Hos Advokatfirmaet Svendsen har vi præcist dét, du leder efter!"
Jeg er andelshaver i en forening, hvor Advokatfirmaet Svendsen fungerer som administrator. Min erfaring er grundlæggende negativ og bygger på konkrete hændelser, som jeg kort opsummerer her:
Databeskyttelse: Respekterer ikke GDPR, eller indsigt i hvad der står noteret på hverken mig, eller hvilke oplysninger de ligger inde med. Kan heller ej bekræfte deres datapolitik. Sagen er meldt til Datatilsynet.
Generalforsamlinger: Repræsentanter fra Svendsen har efter min oplevelse optrådt uforberedt og inhabilt. Der har været situationer, hvor dagsorden ikke blev læst korrekt op, svar var ukorrekte, og tonen over for beboere var nedladende. Det kompromitterer tilliden og foreningens demokratiske proces. Jeg har oplevet direkte løgn, interessekonflikt og spin på inkompetent bestyrelsesmedlemmers beslutninger.
Kommunikation og gennemsigtighed: Svar på skriftlige henvendelser har ofte været forsinkede eller mangelfulde, hvilket har skabt ekstra arbejde og bekymringer blandt andelshaverne, i den boligforening jeg bor i.
Jeg har dokumentation (e-mails, mødenoter, datoer og navne) og har allerede indsendt en klage til Datatilsynet / overvejer yderligere skridt. Jeg anbefaler, at andre foreninger kræver fuld gennemsigtighed i admin-aftaler og dokumentation for GDPR-efterlevelse.
Jeg vil klart anbefale eventuelle interesseret andelsboligforeninger, at søge andre steder hen.
Dette administrationsselskab er dyrt i forhold til hvad der ellers er på markedet, og hvis servicen samtidig halter, er det oplagt at finde en anden administrator end Advokatfirmaet Svendsen.
🔄 Opdatering – Efter aktindsigt hos Advokatfirmaet Svendsen
Efter min oprindelige anmeldelse har jeg fået indsigt i interne mails mellem Advokatfirmaet Svendsen og bestyrelsen i min andelsboligforening.
Indholdet er desværre dybt bekymrende og viser præcis det, jeg tidligere har påpeget: en administrator, der ikke handler objektivt, etisk eller neutralt, som man burde kunne forvente af et advokatfirma.
Opdatering 22/10-2025:
Flere af de interne mails viser en manglende respekt for saglighed og professionel distance:
• En henvendelse fra mig bliver videresendt internt og besvaret med ét ord: “Suk.”
• Der skrives internt, at “jeg tvivler på, at det vil være formålstjenligt at afholde en ekstraordinær generalforsamling”, og at “han er meget utilfreds med bestyrelsen og os.”
• Personlige vurderinger og oplysninger om mig drøftes mellem administrator og bestyrelse, uden jeg er part i dialogen, i strid med rollen som neutral forvalter.
Det fremstår tydeligt, at Svendsen ikke agerer som et uafhængigt administrationsselskab, men snarere som bestyrelsens private forsvarsadvokat.
Dermed tilsidesættes den objektivitet og professionalisme, som både advokatetiske regler og ABF’s retningslinjer for administratorer kræver.
En advokat bør udvise upartiskhed, integritet og respekt for klientens samlede interesser og ikke tage parti i interne konflikter eller præge beslutninger til fordel for enkelte bestyrelsesmedlemmer.
Når en administrator i stedet vælger at deltage i personlige og subjektive vurderinger af en andelshaver, mister man tilliden til hele forvaltningsprocessen.
Jeg fastholder derfor min vurdering:
Advokatfirmaet Svendsen lever ikke op til den etiske standard, objektivitet og neutralitet, som man med rette skal kunne forvente af et advokatfirma og administrator for en andelsboligforening.
Jeg havde en virkelig positiv…
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse. På trods af omstændighederne blev jeg ekspederet hurtigt og effektivt. Personalet var ikke bare professionelle, men også utrolig venlige og imødekommende. Det var tydeligt, at kundeservice er en høj prioritet der – man følte sig set og værdsat. En behagelig oplevelse.
Ubehagelig mail uden dokumentation
Vi fik en mail tilsendt fra Advokatfirmaet Svendsen. Eneste besked var. Klik på linket. En type mail som normalt er at betragte som phising mail og denne var også havnet i vores spam filter. Jeg opdagede den ved et tilfælde og åbnede filen på en sikret enhed. Filen var skrevet i en ubehagelig tone og mindede om et trusselsbrev om at vi ikke havde betalt to regninger dateret 3 år tilbage. Begge regninger var dog betalt med alle detaljer anført korrekt. Tilsyneladende har AS ikke gjort deres arbejde godt nok før de udsender deres trusselsbrev
Firmaet er ikke klare i spyttet omkring…
Firmaet er ikke klare i spyttet omkring omkostninger og i sidste ende passer prisen sjovt nok med hvad der er tilbage i boet. Husk at hyre en advokat til at holde advokaten i ørene.
Hold jer væk
Vi har desværre haft en meget svær oplevelse i forbindelse med vores fars dødsbo. Efter en tung tid, hvor vi skulle sige farvel, troede vi, at bobehandlingen ville være en simpel formalitet. Boet var beskedent – en fast ejendom og en brugt bil – og der var ingen uenigheder blandt os arvinger.
Desværre blev vi ikke informeret om et estimat på omkostningerne ved bobehandlingen, som vi mener burde være givet fra starten. Det har resulteret i en uventet og høj regning, som ikke var noget, vi var forberedte på.
En hurtig søgning på Trustpilot viser, at vi ikke er alene i denne oplevelse. Flere familier har haft lignende problemer med Advokatfirmaet Svendsen, og det har fået os til at overveje, om dette er en tendens i branchen.
Vi har valgt ikke at tage skridtet videre med Ekstra Bladet på nuværende tidspunkt, men hvis nogen sidder med en lignende sag, vil vi gerne dele vores erfaring og hjælpe. Du kan kontakte mig via Facebook, og jeg kan give dig navnet og nummeret på en journalist, som er interesseret i at dække sagen, hvis du ønsker at gå videre.
Lad os støtte hinanden i at få ændret den måde, disse sager håndteres på.
Udleverer cpr-numre
I forbindelse med behandling af testamentet på en afdød slægtning fik vi tilsendt et brev, indeholdende de andre arvingers cpr-numre, fulde navn og adresse.
Fuldstændig uhørt og totalt i strid med GDPR-lovgivningen
Advokatfirmaet Svendsen v/Steen Corfix Jensen idømt bøde af advokatnævnet.Nedenfor har jeg beskrevet oplevelserne…
Nedenfor har jeg beskrevet oplevelserne med advokatfirmaet Svendsen i Haslev v/advokat Steen Corfix Jensen. Advokatfirmaet Svendsen er blevet indklaget for Advokatnævnet og nævnets afgørelse er modtaget i dag. Steen Corfix Jensen er blevet idømt en bøde på 10.000 kr. for svigt i hans behandling af vores sag.
Tag vores og andre sager med advokatfirmaet Svendsen som en advarsel mod nogensinde at involvere dig med dette firma.
Steen Corfix Jensen har tidligere nedlagt navneforbud i min anmeldelse her på Trustpilot, men når der nu foreligger en officiel afgørelse fra Advokatnævnet er det ikke længere relevant på nogen måde.
Undlad at indgå i forretningsforhold med Advokatfirmaet Svendsen i Haslev/Ringsted. Det er ikke tilrådeligt at stole på dem, de overholder ikke deres aftaler du lavet med dem.
Som man kan se er der en klar tråd i hele den måde man bliver behandlet på , Jeg kan kun tilslutte mig sige jeg har haft de sammen oplevelser : så nejtak
Advokatfirmaet Svendsen, blev bedt om at håndtere en simpel opgave med at anke en afgørelse fra beboerklagenævnet til boligretten. Trods modtagelse af en velforberedt og velunderbygget sag, undlod advokaten at handle og lod blot ankefristen udløbe, uden at informere sine klienter om dette. Som følge af advokatens forsømmelser er det nu ikke længere muligt at anke afgørelser fra beboerklagenævnet, hvilket repræsenterer et økonomisk tab på omkring 135.000 kr. Når man ser på andre anmeldelser her på Trustpilot, er det tydeligt, at vi ikke er de eneste med lignende negative oplevelser med
Manglende overholdelse af frister: Advokaten nægtede at følge afgørelsen fra advokatnævnet og lod ankefristen udløbe uden at informere klienterne.
Overfakturering og manglende kommunikation: Flere klienter nævner problemer med overfakturering og manglende kommunikation fra advokatfirmaet Svendsen.
Dårlig sagsbehandling og manglende forberedelse: Klienter kritiserer advokaternes sagsbehandling og forberedelse, hvilket resulterede i tabte sager og økonomiske tab for klienterne.
Manglende opfølgning og respons: Nogle klienter oplevede mangel på opfølgning og respons fra advokatkontoret, hvilket resulterede i forsinkede sager og frustration hos klienterne.
Advokatnævnets kendelse, sagerne 2023-1840 og 2023 - 1755, ADV. xxxxxxxxxx
Sammenfattende finder Advokatnævnet, at advokat xxxxxxxxxx i det ovenfor anførte omfang har tilsidesat god advokatskik, if. retspleielovens $ 126, stk. 1, og Advokatnævnet pålægger derfor i medfør af retsplejelovens g 147 c, stk. 1, advokat xxxxxxxxxx en bøde på hhv. 20.000 kr ex moms (2023-1840) og 10.000 kr ex moms (2023-1755) - et samlet bødeforlæg på 30.000 kr ex. moms.
Herefter finder Advokatnævnet, at advokat xxxxxxxxxx er afskåret fra at opkræve et salær på hvv. 216.000 kr eksl.moms (2023-1840) og 262.000 kr. ekskl. moms (2023-1755). Det opkrævede salær kan på denne baggrund ikke anses for rimeligt, og Advokatnævnet nedsætter på denne baggrund i medfør af retsplejelovens §146, stk. 1, salæret til 80.000 kr. ekskl. moms i begge sager, svarende til det oprindelige overslag.
Advokatnævnet pålægger advokat xxxxxxxxxx at betale det eventuelt for meget modtagne salær tilbage inden 4 uger. Ud over salæret skal advokat xxxxxxxxxx betale renter af beløbet. Renten er sædvanlig procesrente; det vil sige Nationalbankens udlånsrente med tillæg af 8 % Udlånsrenten kan oplyses af pengeinstitutterne. Beløbet skal forrentes fra det tidspunkt, hvor advokat xxxxxxxxxx modtog beløbet som betaling, til det tidspunkt, hvor advokat xxxxxxxxxx betaler beløbet tilbage 170.000 kr (2023-1840) + 227.500 kr (2023-1755) - ialt et samlet skyldig beløb på 397.500 kr + 12% i procesrente pt. (8%+4%)
Anmeldelsen har tidligere indeholdt det fulde navn på advokaten, men advokaten xxxxxxxxxx fra advokatfirmaet Svendsen har klaget over dette til Trustpilot, hvorfor advokatens navn nu er blevet fjernet, og erstattet med xxxxxxxxx.
Advokaten xxxxxxxxxx nægter endvidere at følge afgørelserne fra advokatnævnet, hvorfor Advokatrådet vil indlede retsag mod pågældende advokat xxxxxxxx for ikke at efterleve advokatnævnets afgørelser.
Interesserede kan rette direkte henvendelse til Advokatnævnet med reference til sagsnumrene 2023-1840 og 2023 - 1755, og få oplyst det fulde navn på advokaten xxxxxxxxxx fra advokatfirmaet Svendsen i Ringsted.
Sagerne fremgår i øvrigt på Advokatnævnets website under menupunktet “Afgørelser”.
Forfærdelig “service”
Forfærdelig “service”. Arrogant advokat.
Heldigvis fik de tilbagebetalingskrav fra advokantnævnet, da de havde snydt med fakturaer og overfaktureret +200.000kr
Elendig Advokat indsats, pas på.
Hold dig væk fra Advokatfirmaet Svendsen i Haslev/Ringsted. Du kan ikke stole på de aftaler du laver med dem.
Advokatfirmaet Svendsen v/ en advokat, som efterfølgende d. 14. april 2024 kræver at være anonym og ikke vil lægge navn til sine handlinger, påtog sig en simpel opgave, nemlig at anke en afgørelse fra beboerklagenævnet til boligretten. Han fik en meget velforberedt og grundigt dokumenteret sag, og gjorde ingenting, men lod bare ankefristen løbe ud, uden at informere hans klienter. Som følge af advokatens undladelser kan der ikke længere ankes over beboerklagenævnets afgørelser til en estimeret værdi af ca. 135.000, - kr. Når vi ser på andre indlæg her på Trustpilot er vi langt fra de eneste med tilsvarende oplevelser med Advokatfirmaet Svendsen CVR-nr. 14773479.
Jeg ved selvfølgelig hvem den pågældende "advokat" er, og har indberettet ham og "advokatfirmaet Svendsen" til advokatnævnet. Men han krævede d. 15. april, at Trustpilot skulle anonymerisere min anmeldelse. Det er hermed gjort, for den pågældende "advokat" er ikke værd at spilde tid og penge på. Nu må vi så se om advokatnævnet kan agere til forsvar for klienters retsstilling?
Er yderst tilfreds med advokatfirmaet…
Lars dalgaard
Kig efter et andet firma
Jeg har været med i en virksomhed, der skulle likvideres, som en advokat fra firmaet blev sat i spidsen for. Jeg har sjældent oplevet en sådan arrogance ifm. juridisk arbejde. Prisen steg til en virkelig overpris gange - vel og mærke uden vi blev informeret om det. Generalforsamlingen var en farce, hvor advokaten ikke ønskede at svare på spørgsmål samt referatet - efter min opfattelse - var særdeles mangelfuldt.
Vedkommende advokat er partner i firmaet - og derfor en af ejerne. Med en timeløn på i omegnen af 3.000 kr. i timen, så forventes med rimelighed en ordentlig, seriøs og korrekt sagsbehandling, hvilket vi på mange områder ikke fik. Sagen blev indbragt for advokatnævnet, der pålagde advokaten at tilbagebetale en stor del af salæret samt pålagde ham en bøde.
Jeg kan på det kraftigste anbefale, at I finder et andet kontor i Ringsted eller omegn.
løb løb løb væk, og brug aldrig advokatfirmaet Svendsen
Advokatfirmaet Svendsen og en af deres partnere er simpelthen det værste jeg har været ude for. Som partner i et investeringsselskab som var solvent og skulle likvideres, steg prisen med mere end 600 % i forhold til tilbudt pris. Kommunikationen er mangelfuld, opfølgninger er ikke sande, og tiden de bruger på det er Extreme - der er klaget til advokatnævn samt politiet, da vi mener de ikke har opfyldt hvidvaskloven. Advokaten som er partner har nu også fået bøde af Advokatnævnet, og skal tilbage betale honorar for flere hundred tusinde kroner.
Når der holdes generalforsamling i selskabet, vil man ikke svare ejerne på spørgsmål, man kan ikke huske osv.
Jeg kunne blive ved.
Gå aldrig tilbage til en fuser lærte jeg som lille.
Glemsom advokat
Ved skilsmisse tog min ex advokatfirmaet Svendsen for at få udarbejdet en bodelingsoverenskomst. Straks efter vilkårene er aftalt, og vi begge utrykkeligt har bedt advokaten om at sende en kopi til vores bank, går vi i banken og meddeler at der er en bodelingsoverenskomst på vej.
Tre måneder efter rykker jeg banken for at høre, hvorfor der ikke sker noget i bodelingen. Banken meddeler at bodelingsoverenskomsten ikke er modtaget !! Advokatfirmaet Svendsen meddeler efterfølgende at det ikke er noteret, at en kopi skulle sendes til banken
Vi er begge oprørte over meddelsen fra Advokatfirmaet Svendsen, da vi begge utrykkeligt havde bedt om at få en kopi sendt til banken. Forsinkelsen har har kostet os en ekstra udgift på knapt kr. 100,- pr. dag.
Rigtigt dårligt advokatarbejde.
Vi troede, vi fik den bedste hjælp
Vi har før brugt Advokatfirmaet Svendsen og været tilfredse. Derfor lå det lige for at bruge dem igen, da vi løb ind i problemer med en lejer. Ydermere fik vi en specifik advokat anbefalet som værende dedikeret og skarp. MEN det skulle vise sig at være alt andet end tilfredsstillende og hjælpsomt. Vi havde STORE problemer med at komme i kontakt med vores advokat - der blev ikke svaret på henvendelser, hverken skriftligt eller telefonisk. Vi følte tit, at den personlige vejledning var sparsom og uengageret. Vi skulle ydermere lave et stort fodarbejde for at føle os sikre på, at advokaten havde krudt nok til den retsag, vi endte med at køre mod vores ekslejer. Han fik navn og kontaktinfo på vidner, han fik afslørende billedmateriale og vi måtte selv arbejde hårdt på at få vores retshjælp åbnet. Da det kom til stykket brugte advokaten en brøkdel af de bevismateriale, vi havde leveret - han virkede uforberedt og uengageret i retten...meget langt fra den skarpe og nådesløse advokat, vi troede, vi havde fået fat i. Det hele endte med, at vi tabte sagen på peditesser, som advokaten burde have tilbagevist eller som det mindste have forudset og anbefalet os IKKE at køre en retsag. Vi har mistet over 500.000 kr + sagsomkostninger på denne sag - et beløb, der havde været meget mindre, hvis advokaten havde været mand nok til at se realiteterne i øjnene og givet os den rigtige personlige vejledning fra start af. Vi sidder tilbage med følelsen af, at han har melet sin egen kage.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.