AGATA Nordsjællands Privathospital Opiniones 140

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tænk dig grundigt om inden du beslutter dig for, at få foretaget et ansigtsløft hos Agata. Jeg har fået et deep plane ansigtsløft, halsløft, tindingeløft samt nedre øjenlågskirurgi i nov... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev opereret af Annette. Jeg fik skiftet mine 20 år gamle implantater samt et stort brystløft. Hele forløbet lige fra første samtale til operationen har været yderst trygt og klinikkens servi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AGATA Privathospital. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Jeg fik i december 2025 skiftet mine 13år gamle implantater, kombineret med et mindre brystløft. Jeg blev mødt af et utrolig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica de cirugía plástica
  2. Spa facial
  3. Hospital privado
  4. Clínica dermatológica
  5. Clínica especializada

Acerca de AGATA Nordsjællands Privathospital

Escrito por la empresa

Specialister inden for kosmetisk plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vores team på AGATA er specialister inden for plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger, og vi benytter os altid af de nyeste og sikreste metoder og teknologi, når du modtager en behandling på vores privathospital. Vores højeste prioritet er, at du som patient kan føle dig i trygge hænder, når du vælger en kosmetisk behandling eller operation hos os.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Advarsel ‼️ Utilfredsstillende resultat efter ansigtsløft

Jeg har fået et deep plane ansigtsløft, halsløft, tindingeløft samt nedre øjenlågskirurgi i november 2024.

Ansigtsløftet blev foretaget af Annette Hougaard Chakera og Abdul Hayee Tareen.

Resultatet er ikke tilfredsstillende, da jeg har fået et grimt ar under hagen, løs hud under hagen, halsen er ikke strammet ordentlig op, jowls i den ene side er ikke fedtsuget nok.

Jeg har gentagne gange overfor Annette udtrykt utilfredshed med resultatet og de har skåret mig op under hagen igen, da det var vredet skævt. Det har rettet lidt op på det, men det samlede resultat er stadig utilfredsstillende.

Jeg har været hos to andre kirurger, som mener jeg skal have et nyt ansigtsløft, halsløft og øjenbrynsløft for at få et tilfredsstillende resultat.

Agata ønsker ikke at yde kompensation, så jeg kan blive opereret andet sted.

27 de octubre de 2025

Kære JD

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke lever op til dine forventninger.

Hos AGATA arbejder vores speciallæger efter høje faglige standarder og mange års erfaring inden for plastikkirurgi. Vi tager derfor også afstand fra personlige vurderinger af vores behandlere i det offentlige rum.

Vi kan se, at du har været i et længere behandlingsforløb hos os, hvor vi løbende har fulgt op på dine bekymringer og også foretaget korrigerende behandling med henblik på at forbedre resultatet.

Af hensyn til tavshedspligt og din privatlivsbeskyttelse har vi ikke mulighed for at kommentere yderligere på konkrete behandlingsforløb offentligt.

Som tidligere oplyst har du mulighed for at få din sag vurderet uafhængigt via Patienterstatningen.

AGATA Privathospital

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Annette Chakera får her de varmeste…

Annette Chakera får her de varmeste anbefalinger, professionel og særdeles dygtig kirurg. Og jeg ved, hvad jeg taler om - jeg har fået full face ansigtsløft, lavet bryster, mave og lårreduktion. På intet tidspunkt har jeg været utryg - hele vejen igennem har jeg været i de bedste hænder; absolut bedste anbefaling herfra til Annette!

24 de marzo de 2026

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – det betyder virkelig meget 🙏

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Hos AGATA arbejder vi hver dag for at skabe trygge rammer, høj faglig kvalitet og naturlige resultater, så det betyder meget at høre, når det mærkes hos vores patienter.

Vi sætter stor pris på din tillid og er altid her, hvis du får brug for os igen.

AGATA Privathospital

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle have skiftet mine 13år gamle…

AGATA Privathospital.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Jeg blev mødt af et utrolig sødt og professionelt personale hele vejen igennem forløbet – både før og efter operationen. Jeg følte mig tryg fra start til slut. Annette var særligt lyttende, ærlig og kompetent i rådgivningen omkring valg af implantater og selve operationen, hvilket betød rigtig meget for mig.
Resultatet er blevet virkelig smukt, lige som jeg ønskede mig og jeg kunne ikke være mere glad.
De varmeste anbefalinger herfra.

9 de diciembre de 2025

Kære Louise ✨

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod gennem hele dit forløb – både før og efter din operation. Annette vil uden tvivl blive glad for dine fine ord om hendes rådgivning og tilgang, det betyder meget for os, at du har følt dig lyttet til og godt guidet i dine valg.

Hvor er det dejligt at høre, at resultatet er blevet, som du ønskede dig – det gør os virkelig glade ✨

Tusind tak for din tillid og dine varme anbefalinger.

Varmeste anbefalinger 🙏

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Agata og hele teamet, der har været omkring mig før, under og efter min operation.

Annette, som har udført min brystoperation, har skabt en forandring i mit liv, som jeg ikke troede var mulig. Hendes varme nærvær, samt rolige og trygge energi har været helt afgørende for mig gennem hele forløbet. Det har gjort jeg har kunne forholde mig rolig og “stole på processen” som er hård både psykisk og fysisk.

Efter operationen har jeg haft mulighed for at skrive til hende eller Rikke, og de har altid mødt mig med omsorg og beroligende svar, hvilket har betydet utrolig meget❤️

Resultatet er simpelthen så smukt, og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Agata har ikke kun givet mig den livsforandring, jeg havde drømt om, det har samtidig været en af de mest professionelle og trygge oplevelser, jeg har haft.

Man får virkelig, hvad man betaler for, og kvaliteten hos Agata er helt i top. Annette er utrolig dygtig, og det har uden tvivl været alle pengene værd.

Tusind tak for jer ❤️

18 de marzo de 2026

Sødeste Amira ❤️

Hvor gør din anmeldelse bare indtryk - tusind tak for dine utrolig smukke og rørende ord 🥹

Det betyder så meget for os at læse, hvordan du har oplevet hele dit forløb. At du har følt dig tryg, set og båret igennem, er præcis det, vi ønsker for alle vores patienter ❤️

Din beskrivelse af Annette rammer hende så fint – hendes ro, nærvær og dygtighed er noget helt særligt, og jeg ved, hvor meget det betyder for hende at gøre en forskel på den måde.

Og hvor gør det mig personligt glad at læse, at vores kontakt har kunnet give dig ro og tryghed undervejs. Det har været en fornøjelse at være i dialog med dig, og det betyder virkelig meget, at du nævner det ♥️🙏🏻

Tusind tak for din tillid – og for at dele din oplevelse så ærligt og smukt ❤️

De varmeste hilsner
Rikke – Team AGATA 🥰

Stor ros til Agata og Anette

Jeg har haft virkelig god oplevelser hos Agata Privathospital. Fra første konsultation til selve operationen følte jeg mig tryg, hørt og professionelt behandlet af hele personalet.
En helt særlig tak til min kirurg Anette, som har været utrolig dygtig, omsorgsfuld og grundig gennem hele forløbet. Hun tog sig god tid til at forklare alle mulighederne og sørgede for, at jeg følte mig sikker i min beslutning. Jeg fik lavet et stort brystløft og bfo , og resultatet er simpelthen blevet så flot, trods de er hævet endnu – jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Hele teamet på hospitalet var meget venligt og professionelle, og atmosfæren var rolig og tryg både før og efter operationen. Opfølgningen efter indgrebet har også været rigtig god, og jeg har følt mig i gode hænder hele vejen.
Jeg kan varmt anbefale Agata Privathospital til andre, der overvejer en plastik/kosmetisk operation. En kæmpe tak til Anette og resten af teamet for en fantastisk oplevelse.

17 de febrero de 2026

Kære Victoria❤️

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os enormt at høre, at du har følt dig tryg, hørt og godt behandlet hele vejen fra første konsultation til operation og opfølgning. Annette vil uden tvivl blive meget glad for dine fine ord - hun gør sig altid stor umage for at give grundig rådgivning og skabe tryghed omkring beslutningen og hele forløbet.

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede nu er så glad for resultatet af dit brystløft og din fedttransplantation – også selvom helingen stadig er i gang ✨

Tusind tak for din varme anbefaling og for din tillid til os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse allerede fra mit…

Fantastisk oplevelse allerede fra mit første møde med Annette og hvor jeg derefter fik lavet Mommy Makeover som Annette og Abdul stod for. Kan varmt anbefale Annette og hele forløbet hun er meget kompetent, sympatisk og en yderst dygtig kirurg. Hilsen Malene B

Kære Malene ❤️

Tusinde tak for din skønne anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os.

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse helt fra dit første møde med Annette, og gennem hele dit Mommy Makeover-forløb. Annette og Abdul vil uden tvivl blive meget glade for dine fine ord - det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig i trygge og kompetente hænder 😊

Tusind tak for din varme anbefaling.

Rikke – Team AGATA ✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en virkelig god og meget tryg oplevelse hos Privathospitalet Agata og vil varmt anbefale dem til andre.

Fra første kontakt blev jeg mødt af en utrolig venlig og professionel reception, som tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål og hjælpe med planlægningen. Ventetiden var meget kort, og hele forløbet føltes trygt og velorganiseret.
Stort tak til Rikke som jeg har haft mange spørgsmål til via e-mail, har været med til at skabe en stor tryghed inden selve indgrebet. ♥️🙏🏻

Personalet – Anæstesilæge Sofie, sygeplejerskerne, Josepine og Vicki og ikke mindst speciallæge Abdul – var yderst kompetente og samtidig meget menneskelige. De forklarede alt i et sprog, der var let at forstå, og sørgede for, at jeg følte mig tryg i en sårbar situation både før, under og efter behandlingen. Der var en rolig og behagelig atmosfære, som gjorde en stor forskel for mig som patient🙏🏻

Selve faciliteterne er moderne, rene og indbydende, og man mærker tydeligt, at der er fokus på kvalitet og patientoplevelse. Opfølgningen efterfølgende var også rigtig god, hvor de sikrede sig, at jeg havde det godt og ikke havde yderligere spørgsmål.

Alt i alt en meget professionel og omsorgsfuld behandling med høj faglighed og menneskelig varme. Jeg vil uden tvivl vælge dem igen, hvis behovet opstår.
Af hjertet tak♥️

19 de febrero de 2026

Kæreste søde Tine ❤️

Tusind, tusind tak for din virkelig rørende anmeldelse - den betyder så meget for os!

Det var en stor fornøjelse at være i kontakt med dig over mail, og jeg er virkelig glad for at høre, at vores dialog kunne være med til at skabe tryghed for dig inden dit indgreb. Det er præcis det, jeg håber at kunne give vores patienter, når der opstår spørgsmål eller tanker undervejs ♥️🙏🏻

Også en kæmpe tak for de fine ord om hele teamet. Jeg ved, at både Sofie, Josepine, Vicki og Abdul vil blive meget glade for at læse din hilsen. Det betyder rigtig meget for os, når vores patienter mærker både den faglige kvalitet og den menneskelige omsorg, som vi alle gør os umage for hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - og tak for din tillid til os. Det var en fornøjelse at have dig hos os 🥰

Rikke – Team AGATA ❤️

Annette er en stjerne

Annette er en stjerne. Hun er simpelthen så dygtig og behagelig. Jeg var tryg fra start til slut. Der var tid, ro, tillid, og resultatet er blevet endnu flottere. Derudover, er alle super søde hos Agata, så man er ikke i tvivl om at man er det rigtige sted.

25 de diciembre de 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for dine smukke ord – det betyder mere, end du aner 💛

Vi er så glade for at høre, at du har følt dig tryg hele vejen igennem. Netop tid, ro og tillid er noget af det vigtigste for os, og det glæder os oprigtigt, at du har oplevet det hos både Annette Chakera og resten af teamet.

Annette vil uden tvivl blive meget rørt over din besked – hun brænder for sit arbejde og for at skabe naturlige, smukke resultater med respekt for den enkelte.

Tak fordi du valgte os, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid hjertelig velkommen hos os ✨

Stort brystløft

Jeg fik den 8.1.2026 taget mine gamle implantater ud af Anette.
Jeg fik samtidig lavet et stort brystløft uden implantater.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Og jeg har fået det resultat som jeg ønskede mig.
Jeg kan anbefale Agatha privathospital.

8 de enero de 2026

Kære Tine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid til os i forbindelse med din operation.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med hele forløbet, og at resultatet lever op til dine ønsker. Et større brystløft uden implantater kræver både grundig planlægning og præcision, så vi er rigtig glade for, at du oplever, at alt er gået som forventet, og at kirurg Annette Chakera har klaret opgaven som du ønskede :)

Tak for din varme anbefaling af AGATA Privathospital🙏 Det betyder meget for os og for de patienter, der står overfor samme beslutning.

Advarsel: Alvorlige problemer efter ansigtsløft hos AGATA

Advarsel: Alvorlige problemer efter ansigtsløft hos AGATA

Jeg fik udført et omfattende ansigtsløft hos AGATA Privathospital i juli 2025, herunder deep plane facelift, nedre øjenlågskirurgi, pande reduktion, brynløft, fedtinjektion og halsløft.
Jeg betalte 174.000 kr for det.
Indgrebet blev udført af Annette Hougaard Chakera og Abdul Hayee Tareen.

Resultatet har været både kosmetisk og funktionelt problematisk. Seks måneder efter operationen står jeg tilbage med alvorlige gener, herunder fejlstilling af nedre øjenlåg med tørre og irriterede øjne, tydelig asymmetri, hudfold på venstre side af ansigtet, et stort og kosmetisk skæmmende ar under hagen samt synlige og smertefulde buler i panden fra titaniumskruer, som jeg ikke blev informeret om på forhånd.

Jeg har efterfølgende fået uafhængige lægelige vurderinger, som vurderer, at der foreligger væsentlige fejl og mangler, og at der er behov for rekonstruktiv kirurgi.

Min oplevelse af håndteringen efterfølgende har været meget utilfredsstillende. AGATA har kun tilbudt reoperation, hvis jeg accepterede at blive opereret hos dem igen – hvilket jeg ikke har tillid til. De har samtidig afvist at dække udgifter til korrektion hos anden kirurg.

Særligt min oplevelse med Annette Hougaard Chakera har været problematisk. Jeg har oplevet hende som arrogant, uden selvindsigt og uden reel anerkendelse af de fejl og konsekvenser, jeg står med. Kritiske spørgsmål blev affejet, og ansvar blev ikke taget.

På baggrund af hele forløbet har jeg indsendt sagen til Patienterstatningen, Patientklagenævnet og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Jeg deler denne anmeldelse for at advare andre, der overvejer ansigtskirurgi hos AGATA. Mit råd er at være ekstremt grundig, få uafhængige vurderinger og overveje alternativer nøje.

8 de julio de 2025

Kære Du.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at læse, at du står tilbage med bekymringer og gener efter dit forløb, og vi forstår godt, at det kan være både frustrerende og belastende, når resultatet ikke opleves som forventet.

Ved større ansigtskirurgiske indgreb kan helingsprocessen være lang og kompleks, og der kan i nogle tilfælde opstå forhold, som kræver yderligere vurdering eller behandling. Når patienter oplever udfordringer efter et indgreb, tager vi det meget alvorligt og forsøger altid at følge op samt tilbyde den nødvendige faglige vurdering og eventuelle korrektioner.

Vi har i dit tilfælde tilbudt at foretage en vurdering og eventuel korrektion hos os, hvilket er den fremgangsmåde, vi som klinik følger i disse situationer. Vi har stor forståelse for, at tillid kan være påvirket, men vores mulighed for at hjælpe ligger netop i, at vi får mulighed for at vurdere og behandle forholdene selv.

Af hensyn til tavshedspligt og GDPR kan vi ikke kommentere på konkrete detaljer i dit forløb i dette forum. Vi vil dog gerne understrege, at vi ikke kan genkende den beskrivelse af Annette, som fremgår af anmeldelsen. Annette er en meget erfaren speciallæge i plastikkirurgi, og hun er kendt blandt patienter og kolleger for sin faglighed, professionalisme og respektfulde tilgang til dem, hun behandler.

Vi har naturligvis fuld respekt for, at sagen behandles hos de relevante myndigheder, og vi samarbejder åbent i sådanne processer.

Vi ønsker dig oprigtigt det bedste i dit videre forløb.

Venlige hilsner
Team AGATA

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været hos Annette 2 gang .

Har været hos Annette 2 gang .
Første gang var pga et gamel ar på maven , efter utallige dårlige operationer på det offentlige.
Ingen andre i Danmark el Sverige ville røre ved mit ar phga arvæv .
Annette var ærligt og sagde hun gerne vil prøve og var sikker på det ville blive godt .
Og om det ikke blev godt ..Men fantastisk , kan mærke mine mave muskler og har INGEN smerter mere .
Min nr 2 operation var i år ..
Efter et vægttab på 30 kg , var dele af min hud blevet slap og havde problemer m at få mine håndtag væk
Fik en god snak med Annette igen og hun kunne godt hjælpe .
Og WOW .. Jeg er overlykkelig over min krop. Endnu en gang har Annette gjort et fantastisk job 🙏

For første gang i mit liv , tør jeg gå i bikini med stolthed trods mine ar

8 de enero de 2026

Kære Lisa,

Tusind tak for din stærke og rørende anmeldelse – det betyder mere, end vi kan beskrive med ord.

Vi ved, hvor meget det kan fylde at have været igennem mange operationer uden det ønskede resultat, og derfor gør det os ekstra glade at læse, at du både er smertefri og kan mærke dine mavemuskler igen. Det er en kæmpe forandring - ikke kun fysisk, men også mentalt.

Og hvor er det fantastisk at høre, at du efter dit vægttab og din anden operation nu føler dig så glad og stolt af din krop. At du for første gang tør gå i bikini med stolthed. Det er præcis den slags forandring, der gør vores arbejde meningsfuldt.

Vi sender dine smukke ord videre til Annette – hun vil uden tvivl blive rørt over at læse dem.

Tak for din tillid gennem hele din rejse 🤍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En god oplevelse

God oplevelse på klinikken, alle var meget imødekommende og tryghedsskabende , jeg oplevede omsorgsfuldt atmosfære på klinikken. Jeg følte mig i trygge hænder.
Jeg er dog ikke 100 pct tilfreds med det endelige resultat, men vi må vurdere om par måneder og forhåbentlig kan finde en løsning eller justering.

27 de enero de 2026

Kære Sue

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os, også når den er nuanceret.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod på klinikken. Den omsorgsfulde og rolige atmosfære er noget, vi bevidst arbejder for hver eneste dag.

Vi har også stor respekt for, at du endnu ikke føler dig 100 % tilfreds med resultatet. Heling tager tid, og kroppen forandrer sig løbende de første måneder. Derfor er det helt naturligt, at vi vurderer igen om noget tid og sammen ser på, om der er behov for en justering.

Tak for din åbenhed. Vi skal nok følge dig trygt videre i forløbet 🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste læge jeg er gået til

Bedste læge jeg er gået til! Meget grundig og imødekommende. Tak!🙏

11 de febrero de 2026

Kære Zahraa,

Tusind tak for dine fine ord – det gør os virkelig glade at læse.

Det er altid noget helt særligt at høre, når en patient føler sig godt imødekommet, og vi er meget glade for, at du har haft den oplevelse hos os. Det glæder os også ekstra meget, at du anbefaler din læge Abdul Tareen – vi sender dine rosende ord videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling af AGATA klinikken.

Jeg er blevet opereret på Agata klinikken af Abdul og hans kollega. Det var en større operation, og det var sådan en tryg og god oplevelse. Lige fra jeg mødte ind til operation, til jeg blev udskrevet. Alle jeg var i kontakt med var meget tryghedsskabende, kompetente og imødekommende. Abdul virker meget ærekær om sit arbejde, og kom og tjekkede til mig om aftenen og dagen efter. Deres personale, både hans kone og sygeplejerskerne både før og efter operationen, var så profesionelle, betænksomme og dygtige. Jeg takker mange gange for det fantastiske forløb jeg indtil videre har haft og vil til en hver tid anbefale AGATA klinikken.

4 de febrero de 2026

Kære Lea

Det var virkelig dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og med din kirurg Abdul Tareen.

Vi ved, at en større operation kan fylde meget både før og efter, så det betyder ekstra meget at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om hele vejen igennem. Det er netop den følelse, vi ønsker, at vores patienter skal gå herfra med.

Vi bliver også meget glade for dine ord om Abdul og resten af teamet. Der bliver lagt meget hjerte og faglig stolthed i arbejdet hver eneste dag, og det betyder meget, når det bliver bemærket.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling – vi ønsker dig fortsat rigtig god bedring 🤍

Mine absolut bedste anbefalinger

Hele forløbet lige fra første samtale til operationen har været yderst trygt og klinikkens serviceniveau er helt i top. Alt personale er utrolig søde og man føler sig meget tryg hos dem.
Resultatet er helt utrolig flot og alt er gået helt efter planen.
Jeg vil til hver en tid anbefale Agata, her får du den absolut bedste behandling og det flotteste resultat.

22 de enero de 2026

Kære Maria-Christine

Hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse – tusind tak fordi du deler den med os.

Vi ved, at det ikke er en lille beslutning at udskifte implantater og samtidig få lavet et brystløft, og derfor betyder det ekstra meget at høre, at du har følt dig tryg hele vejen. Tryghed er noget, man kan mærke – og det er præcis den følelse, vi ønsker, at vores patienter skal tage med sig herfra.

Vi sender dine flotte ord videre til Annette og resten af teamet – det er sådan noget, der gør os stolte af vores arbejde i hverdagen. Og hvor er det dejligt at høre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpenhen den bedste oplevelse- fra…

Simpenhen den bedste oplevelse- fra start til slut- Alt personale er så søde og rolige. Overnattede pga- en monmy makeover operation og det hele var så trygt! Jeg har fået det flotteste resultat! Kunne ikke drømme om et pænere! Det var min største frygt med et langt tykt ar- selvfølgelig får man jo et ved sådan en operation- men at få så flot et ar det havde jeg godt ikke forventet!

17 de diciembre de 2025

Søde Charlotte

Tusind tak for din skønne anmeldelse – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om hele vejen igennem dit forløb, også under din overnatning hos os. Tryghed og ro omkring vores patienter betyder enormt meget for hele teamet.

Vi er også meget glade for at høre, at du er så tilfreds med dit resultat – og især at arret er blevet så flot, som du havde håbet på. Vi ved, at det ofte er en stor bekymring, og derfor betyder det ekstra meget at læse dine ord.

Tusind tak for din tillid og dine varme anbefalinger.

Jeg kan varmt anbefale AGATA

Jeg kan varmt anbefale AGATA. Det er første gang jeg er blevet opereret, og jeg var meget i tvivl om jeg skulle gøre det. Men Annette er så professionel, og gav mig den bedste rådgivning. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og Annette fulgte op lige efter, og flere gange efterfølgende. Jeg er så glad for det Annettes & AGATAS arbejde - topdygtig.

9 de diciembre de 2025

Kære Katja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg hele vejen igennem, især når det var din første operation. Vi ved, hvor stor en beslutning det kan være, og derfor lægger vi stor vægt på grundig rådgivning, nærvær og opfølgning.

Vi bliver meget glade for at høre dine fine ord om Annette og hele forløbet, og vi er stolte af, at du er så tilfreds med resultatet.

Tusind tak for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Rikke – Team AGATA 🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faglighed og personale fås ikke bedre…

Faglighed og personale fås ikke bedre end her🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Har følt mig tryg lige fra den meget grundige forundersøgelse.
Resultatet er over alt forventning.
Virkelig en god oplevelse som jeg varmt vil anbefale andre.

Kære Lykke

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det gør os utrolig glade at høre, at du har følt dig tryg hele vejen fra forundersøgelsen og frem til dit resultat. Vi lægger stor vægt på grundighed, faglighed og en tryg atmosfære, så det betyder meget for os at læse, at du har mærket netop det.

At resultatet har overgået dine forventninger, er den bedste feedback, vi kan få. Tusind tak for din varme anbefaling – den sætter vi stor pris på.

Rikke – Team AGATA 🤍

ADVARSEL Abdul

⚠️LÆS OPDATERING MED TRUSLER NEDERST I OPSLAGET !⚠️

Vil på det KRAFTIGSTE anbefale at finde en anden næsekirurg end Abdul !
I 2023 skulle jeg have foretaget en mindre rettelse af et hump på næseryggen. Det gik HELT galt.
Resultatet blev ikke som lovet og aftalt. Jeg har STADIG resthump tilbage. Men hvad værst er -jeg endte med styrtblødning efter indgrebet. Blev indlagt på offentlig hospital, med en blodprocent så lav at jeg fik flere blodtransfusioner. Blødningen blev stoppet, men det har kostet mig et 2 cm stort hul på næseskillevægen.
Jeg har dermed betalt over 40.000,- for at få min næse ødelagt og har stadig resthump tilbage på næseryggen.
Abdul har efter samtale indgået en aftale om, at jeg frit må vælge en anden kirurg i Danmark, til at rette op på det tilbageværende resthump -på Abduls regning. Dette fordi alt min tillid til Abdul er væk !
I sidste ende kommer han og hans kone, som også arbejder i klinikken, med diverse undskyldninger for, at Abdul alligevel ikke kan overholde sin aftale om at betale en anden kirurg for at rette op på næsen.
Hér står jeg så i dag, 2 år senere, og er stadig ikke kommet i mål med hvad der skulle være 'et mindre indgreb'.
VÆLG derfor et andet sted !
Det her forløb har været så grotesk, uprofessionelt og utrygt.

⚠️OPDATERING, TRUSLER d. 26. januar. Kommentar til jeres svar:

Må sige jeg er MEGET forundret over jeres svar, AGATA

I har jo ellers lige sat jeres advokat til at true mig med 'bål og brand', hvis jeg ikke fjerner beskrivelsen af min oplevelse her på Trustpilot (!!)

(Nu begynder jeg så småt at forstå, hvorfor det overvejende er positive anbefalinger, man finder herinde.)
Måske I også har gjort det ved andre? Som har følt sig bange, og givet efter for jeres krav. Måske ikke.
Nu har I i hvert fald gjort det mod mig.
Så er meget overrasket over, at I nu vender på en tallerken - og har svaret mig i stedet for.

Andre skal dog vide hvilken slags behandling de kan risikere at komme ud for. Jeg fastholder derfor min anmeldelse her, på trods af truslerne.

AGATA, jeg er helt enig i, at styrtblødningen efterfølgende og behandlingen af denne, har medført skaden på min skillevæg. Jeg har aldrig påstået andet.
Kun at det er Abduls operation som har ført til, at styrtblødningen er opstået.

Sagens kerne er nu, at der ingen synlig ændring af humpet på næseryggen er.
Jeg kan desværre ikke dele billeder herinde, men før- og efterbilleder af næseryggen er ens.
Ingen vil kunne se hvad der er før og hvad der er efter, selvom meningen med operationen var, at fjerne det hump jeg er ked af. Jeg gav min tillid til Abul, og har betalt for et indgreb som har efterladt mig med intet, udover skaden og en meget traumatiserende oplevelse.
Abdul har derfor herefter aftalt at jeg kan få korrigeret næsen et andet sted, på hans regning.
Denne aftale mener han ikke længere at han kan honorere.
Han forsøger nu at bruge egne påståede grunde, som går stik imod hvad Rigshospitalet anbefaler. Det er Rigshospitalet som skal rette op på skaden, vel at mærke.
En specialiseret kirurg fra Rigshospitalet har vurderet hvordan operation af skaden på skillevæggen skal forløbe. Det er lægens vurdering, at skillevæggen udelukkende må repareres, EFTER at alt evt ønsket kosmetisk er færdiggjort. Ellers risikerer man, at reperationen af skillevæggen går i stykker igen, hvis en ny kosmetisk operation går galt.
Dette modsiger AGATA sig. De har tilsyneladende udnævnt sig selv til, at have mere viden om den slags forløb, end Rigshospitalets ekspert, som ellers til dagligt laver top avanceret indvendig næsekirurgi.
AGATA derimod udfører slet ikke den slags specialiseret kirurgi.
Men det er nu deres påskud for, hvorfor De IKKE længere kan være behjælpelige med betaling til en anden klinik, og dermed et brud på den aftale Abdul har indgået med mig!

Det mindste I, AGATA kunne gøre er, at holde jeres aftale, uden at jeg behøver en advokat. Alternativt kunne I give mig pengene tilbage, for et indgreb der ikke har andet end skadet mig. Og nu også bruges som trussel mod mig, så andre ikke finder ud af det 😳

Tænk at I vil synke så dybt, at sparke til en som ligger ned.
Nu kan jeg i stedet slås med advokater oveni, selvom det er mig der er offeret.

Tak for det Agata.

Kære Trine
Tak for at dele din oplevelse. Det gør os oprigtigt ondt at høre, at dit forløb har været så hårdt, og at du fortsat står med frustration og utilfredshed. Det er aldrig den oplevelse, vi ønsker for nogen patient.
Når der opstår komplikationer i forbindelse med kirurgiske indgreb, tager vi det meget alvorligt og følger altid op i tæt dialog med patienten. Som det også er blevet vurderet af de relevante myndigheder, kan alvorlige blødninger og efterfølgende følger i sjældne tilfælde opstå som hændelige komplikationer – også selvom indgrebet er udført efter gældende faglige standarder. I dit tilfælde blev behandlingen af komplikationen varetaget korrekt på offentligt hospital, og det er af denne behandling, at du har fået en komplikation på din næseskillevæg. Ikke fra den originale operation.
Vi vil samtidig gerne præcisere, at vi som klinik altid tilbyder at foretage mindre efterjusteringer uden beregning, når det er fagligt muligt. I dette forløb har vi desværre ikke haft mulighed for at foretage en sådan korrektion på dig, efter dit eget valg, og dermed ikke fået lov til at forsøge at færdiggøre behandlingen hos os.
Vi kan forstå, at tillid kan blive udfordret i komplekse og uforudsete forløb, og vi respekterer fuldt ud, at oplevelsen har været svær for dig. Samtidig kan vi ikke genkende, at der skulle være givet løfter, som efterfølgende bevidst ikke er blevet overholdt.

Som led i dialogen blev der også drøftet muligheden for, at en kosmetisk korrektion kunne udføres på en anden klinik. Denne mulighed var betinget af, at der kunne etableres et samlet og fagligt forsvarligt behandlingsforløb, som vi kunne stå inde for. Da der senere opstod uenighed om den foreslåede rækkefølge og opdeling af behandlingen, var det desværre ikke muligt at gennemføre denne løsning i praksis.

Vi holder dog stadig fast i tilbuddet om at du kan få en korrigerende operation til at finpudse rest-hump.

Vi ønsker dig oprigtigt det bedste fremover.

Team AGATA

10/10 oplevelse hos Agata

Jeg har haft et virkelig professionelt og trygt forløb hos Agata Klinik, og især Abdul fortjener stor ros. Han er utrolig ærlig og direkte på den gode måde og pakker ikke noget ind. Han var ærlig omkring hele forløbet og især omkring mine egne ønsker i forbindelse med min næseoperation. Faktisk satte Abdul ord på de ønsker, jeg ikke helt selv kunne formulere, hvilket gjorde mig meget tryg i beslutningen.

Han har et fantastisk øje for less is more looket, og man kommer ikke ud som et nyt menneske, men som en mere refined version af sig selv. Hans arbejde er meget diskret, og han ved, at det ofte er de små detaljer, der gør den store forskel.

Hele min proces har været 10 ud af 10. Alt fra konsultationerne med Abdul, til den betryggende narkoselæge og til sygeplejerskerne. En særlig tak til Cecilia, som tog sig af mig natten over med virkelig god energi, omsorg og humor. Det gjorde en kæmpe forskel.

Jeg var allerede tilfreds med mit resultat, da jeg fik casten af, selvom jeg selvfølgelig stadig var hævet. Nu, 6 uger efter, ligner jeg stadig mig selv, bare en tydeligt forbedret version, selvom jeg er fuldt bevidst om, at det endelige resultat først kan vurderes efter cirka et år.

Jeg har allerede anbefalet Agata Klinik til min veninde, som nu også skal have foretaget næseoperation i januar. Tusind tak til hele Agata teamet.

Mvh
En 21-årig, som var meget nervøs inden sit første møde med Agata 🤍

6 de noviembre de 2025

Kære du❤️
Tusind tak for din meget grundige og rørende anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder os enormt at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet gennem hele dit forløb, og at Abdul formåede at forstå og sætte ord på dine ønsker. Hans tilgang med ærlighed, faglighed og fokus på de små detaljer er noget, vi er meget stolte af ✨

Også en stor tak for de fine ord om hele teamet – og ikke mindst Cecilia, som vil blive meget glad for din hilsen 🥰
Hvor er det dejligt at høre, at du allerede er så tilfreds med dit resultat, og at du stadig føler, at du er dig selv.

Tusind tak for din tillid, din anbefaling og for at dele din oplevelse 🙏

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.