Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog min pakke som forskrevet af virksomheden, desværre var der en transport skade på min pakke (GLS skyld), som gjorde at jeg skulle have den refunderet. Desværre mistede GLS pakken, som gjorde at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

OPDATERING: Tre stjerner for et super godt produkt, en stjerne for god kundeservice. Kan ikke give fem, pga nedenstående. OPRINDELIG: Har lagt en bestilling for over en uge siden, uden at hav... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 nye madrasser til vores sommerhus, men havde i første omgang valgt for lille størrelse. Jeg sendte en mail og forventede bøvl, men fik lynhurtigt svar om at medarbejderen havde ændret t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles para dormitorio
  2. Tienda de muebles

Sobre Agoons

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Online butik med salg af de lækreste produkter til soveværelset.

Køb din nye seng, madras, topmadras, hovedpude eller noget helt andet hos os og forvent en kvalitet og kundeservice i særklasse.

Gratis levering i hele Danmark uanset ordrestørrelse.

www.agoons.dk

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service ud over alle grænser

Vi bestilte en madras hos interdeluxe men havde efterfølgende en masse spørgsmål. Fik bl.a. ændret leveringsadressen til vores hus i Spanien - helt gratis. Og hver gang fik vi hurtigt og VENLIGT svar - god service er ellers en mangelvare efterhånden. Så vi er ovenud tilfredse med madrassen og servicen. Vender snart tilbage og bestiller en topmadras :)

18 de febrero de 2016

Helt perfekt

Dejligt med et firma, hvor man kan få ærlig rådgivning uden følelsen af, at de forsøger at prakke dig noget på du ikke behøver. Og madrassen jeg købte er fantastisk!

23 de septiembre de 2015

fantastisk sevice

Vi bestilte 2 madrasser i specialmål. Fantastisk vejledning og varen passede perfekt og levede fuldt op til vores krav. Derudover hurtig levering og rimelig pris. Kan varmt anbefales. Ingen problemer overhovedet og vi handler hos Interdeluxe næste gang vi har behov for lign. varer.

10 de agosto de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale at handle hos Interdeluxe. Jeg havde købt en topmadras, og da jeg fik den, opdagede jeg, at jeg havde bestilt et forkert mål. Jeg skrev til firmaet, som venligt sørgede for en ombytning, og endda refunderede mine returomkostninger, - også selvom det var mig, som havde målt forkert.

Det er god service og madrassen er skøn!

3 de noviembre de 2014

Fantastisk god service!

Jeg har haft rigtig god oplevelse med Interdeluxe. Rigtig god vejledning, utrolig hjælpsom medarbejder, god information om levering, og ikke mindst er den madras jeg har bestilt en ordentlig vare, som jeg er yderst tilfreds med.
Jeg lyder meget positiv, men det er sjældent man får SÅ god og professionel service. Det kan varmt anbefales, da man kan stole på de folk der sidder og har kontakt til kunderne.

31 de julio de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigere end lovet og bedre end forventet

Vi bestilte en dobbeltmadras i specialmål i sidste uge. På hjemmesiden stod der forventet leveringstid incl. levering ca 8 hverdage men madrassen blev allerede leveret i mandags. Og den er bare så lækker - vi har sovet fantastisk i nat!!

25 de junio de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk behagelig Madras og Topmadras og nærværende Kundeservice hele Vejen igennem

Vi har oplevet noget så sjældent som uovertruffen Kundeservice og fantastiske Varer i Danmark. Derfor denne uopfordrede Anmeldelse af Interdeluxe. Vi søgte gennem længere Tid efter en Forhandler, som kunne producere en Madras i høj kvalitet i en lidt speciel Størrelse (150x210 CM). Det lykkedes aldrig at finde en fysisk Butik, som kunne klare dette, men efter lidt søgning på Internettet fandt vi frem til Interdeluxe. Først fik vi god Respons pr. E-mail, og da vi behøvede mere Rådgivning var valget klar efter en god Telefonsamtale med en af deres Medarbejdere. En Uge senere modtog vi vores nye Madras og Topmadras på vores Hjemadresse, og vi har aldrig sovet bedre. Kan kun anbefale andre at købe her.

28 de mayo de 2014

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.