Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en bil som ikke skulle fejle…

Købte en bil som ikke skulle fejle noget. Inden for 24 timer efter købet melder den motorfejl, får en mekaniker til at kigge på den som siger det er kalalysatore der ikke virker. Sælger mener den næsten lige er skiftet, og mekaniker siger det er den ikke og vil koste 3400 + arbejdstid. Det gør så bilen lige blev væsentlig dyrere, da der bare kan sættes en computer på til nulstille fejlen et kort stykke tid…

29 de enero de 2025

Rigtig godt

flot sted og flink forhandler. kom ud og åbnede butikken selvom han havde lukket og vi kørte fra Viborg og vi købte bil samme aften. hentede dagen efter. kan kun anbefales

11 de febrero de 2024

Super tilfreds

Hurtig, nemt og venlig.

Han hentede mig på togstationen så jeg var fri for ydeligere offentlig transport

Tak for handlen .

24 de agosto de 2023

Advarsel - Advarsel - Advarsel

Advarsel - Advarsel!

Jeg købte en Fiat 500 privat d. 16/12 til 35000, hvor jeg hentede den i Silkeborg. Manden var udadtil meget venlig og gav endda afslag i prisen på bilen, da hans kone gerne ville af med den.

Efterfølgende fandt jeg så ud af, at der var defekt kobling på bilen, og har fået den undersøgt af en mekaniker der mener, at den ikke er ansvarlig at køre i. Sælgeren informerede ikke ved salget, at denne var i stykker og ville ikke hjælpe til med at finde en løsning på problemet da jeg kontaktede ham efter 6 dage. Jeg har derudover også fundet ud af, at han er bilforhandler, og højest sandsynlig kun ville af med bilen hurtigst muligt og for så mange penge som muligt. Så det er jo smart at sælge biler privat, som man ikke kan sælge i sin virksomhed, så man slipper for diverse garantier.

Min anbefaling er ikke at købe biler, hverken fra hans virksomhed eller fra ham som privatperson.

Virkelig dårlig stil, Adi.

15 de diciembre de 2022
Logotipo de Ahbilsalg

Respuesta de Ahbilsalg

Kære Rikke, tak for din anmeldelse. Jeg skal lige først og fremmest understrege. At bilen er solgt privat (min kones private bil) og ikke noget med AH Bilsalg at gøre, derfor skal man ikke blande de to ting sammen. Bilen er prøvekørt samt beset. Jeg er selvfølgelig ked af at du har haft disse problemer. Men det er ikke tydelige mangler. Som da du prøve kørte den.

Derfor synes jeg at din anmeldelse er upassende i dette omfang!.

Vh.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefales. Flink og frisk fyr, som gav en god pris for vores gamle bil, så vi kunne komme hjem med en ny fra selvsamme forhandler. Der har ingen problemer været. Året efter har vores søn fået kørekort og vi tager kontakt til forhandler igen og får fundet en god førstegangs bil, som har kørt upåklageligt siden.

26 de agosto de 2022

Rigtig god service!!

Rigtig god service.
Købte en Renault Clio fra 2014 af. Den blev leveret nysynet & ny serviceret uden beregning af forhandleren. Tusind tak for den utrolige gode service, absolut ikke den sidste gang jeg køber bil herfra.

Mvh.

28 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tager ud og kigger på bil hos ham

Tager ud og kigger på bil hos ham, super flink og venlig og hjælpsom, mistænker han gerne vil have salget igennem, siger jeg har en bil jeg gerne vil have han tager i bytte, men da jeg ikke har bilen med da jeg ikke lige ved hvad den fejler da jeg ikke selv tørre og køre den ud til ham, og da han tror den bare skal skrottes går jeg desværre med til det da jeg jo stoler på hvad han siger, efter han har hentet min bil kan jeg ikke komme i kontakt med ham, hverken på sms eller opkald han tager den ikke, og han melder ikke bilen fra som er lovpligtig efter 4 dage. Nu ser jeg så han har sat bilen til salg til 29.900 og han ville kun give mig 2000. Jeg vil råde folk til ikke og give ham ens gamle bil!! Føler mig taget et hvis sted af ham. Noget helt andet er han sælger bilen Hyundai i10 for næsten 30.000 kr og jeg gav selv 19.000 for den i sin tid.

10 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og kan kun anbefales

Har i Februar 2022 købt en VW Golf og fik super god behandling og service. Har kigget på mange biler og har absolut fået den bedste oplevelse hos AH bilsalg. Netop det var afgørende for mit valg, hvor min nye brugte bil skulle købes.

28 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.