Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

FANTASTISK, PROFESSIONELT!

Vi har fået lagt nyt gulv i hele huset, udført af AI gulve.
Et omfattende arbejde, fordelt på 3 etage, mens vi selv var tilstede i huset.

Lige fra første møde, til afsluttende opfølgning har ALT foregået professionelt, effektivt og af høj kvalitet.

Tilbudspris holdt hele vejen gennem processen, som vidner om et grundigt forarbejde.

Montørerne var yderst professionelle, dygtige og meget behagelige at have besøg af.

Resultatet er blevet MEGET tilfredsstillende, og vi ønsker hermed at give AI gulve vores allerbedste anbefalinger.

Der er langt imellem SÅ gode oplevelser!

Mads & Mai

1 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Frygtelig oplevelse

Vi bestilte firmaet efter god anmeldelse fra familie. Det skulle vi aldrig have gjort. Efter afslibning af trappe, som er slebet, så trinene er bulede, blev trappen ikke rengjort. Den blev bare lakeret med et tykt lag lak. Der er nu mærker i trappen, hul i lakken og trin er slebet i stykker. Lakken er sjasket på trappevanger, så vi nu skal have hele trappen slebet og malet.
Yderligere fik vi slebet et værelse, hvor der er lagt to nye gulvbrædder. Gulvet er slebet, så der nu er buler, og de to nye brædder er slebet med så store buler, at sømhoveder er slebet væk og brædderne ligger løst.
Samtidig har deres værktøj stødt på vægge, som er fyldt med sorte streger, så væggene også skal males.
Vi har været i dialog med A.I. Gulve, som har forsøgt at gøre noget af arbejdet om. Men det er ikke lykkedes. Vi skal aldrig have dem ind i vores hjem igen, da vi ikke skal have mere ødelagt.

15 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nej nej nej.

Må på det kraftigste advare mod at bruge AI gulve. 50 dage efter efter første fuldslibning og larkering af gulvene, blev det elendige arbejde lavet igen, dog heller ikke tilfredsstillende.
De prøvede at slippe udenom, så måtte have andre gulvfirmaer ud og besigtige gulvene før de erkendte det var mangelfuld og skulle udbedres.
Der var også brugt forkert sandpapir på trapperne og de skulle derfor laves helt om og lakeres igen.
Efter 50 dages kaos kan vi endelig pakke ud!

20 de septiembre de 2024

Som nyt igen

Kort efter besigtigelse og indgåelse af aftale kom en medarbejder forbi og gik i gang med gulvafslibningen. Dagen efter færdiggjorde Lasse arbejdet. Trægulvet står nu som nyt igen!

22 de marzo de 2024

Dejlig oplevelse med A.I. Gulve

Dejlig oplevelse med A.I. Gulve
Har fået slebet og lakeret mit gulv af massiv kirsebær og det er blevet så smukt. Fik ved samme lejlighed slebet og lakeret alle dørtrin og jeg kan kun give firmaet min allerbedste anbefaling ... meget flot arbejde til en fair pris. Fornøjelse at samarbejde med dem.

19 de noviembre de 2019

Jeg blev glad :)

Bad varmemestrene i min boligforening om at anbefale et gulvfirma, da jeg sidst havde haft en dårlig oplevelse.
De ramte plet med A.I. Gulve!
Flot udført arbejde blev bakket op af fin pris - samt stor kundevenlighed.
Michael Nicolajsen

30 de noviembre de 2016

Super oplevelse med AI-Gulve

Jeg har brugt AI Gulve til at lægge et 22 mm spånplade undergulv med linoleum limet og svejst ovenpå.

Mester var ude at kigge på gulvet inde jeg fik tilbuddet, og da det skulle lægges oven på et eksisterende gulv, som var meget ujævnt, tilbød jeg at vi kunne afregne efter forbrugte timer – men AI Gulve fortrak at give mig et fast tilbud.

Da gulvlæggeren kom den aftalte dag for at lægge gulvet, kunne han godt se at det var noget ujævnt – og også mere end mester havde fortalt – så han fik hentet noget mere spartel masse. Jeg havde hele vejen en rigtig god kommunikation med ham om hvordan løsningen skulle være – især med fokus på der hvor den nye gulvbelægning skulle støde op til eksisterende gulve – og vi endte op med et super løsning.

Min oplevelse med AI Gulve er at de giver sig tid at lave den rigtige løsning – også selvom det tager længere tid end de forventede. Og stadig til den aftale pris.

Jeg kan varmt anbefale AI Gulve

29 de julio de 2015

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.