Helemaal Gooik heb een hele set gekocht…
Helemaal goed heb een hele set gekocht met boeken was een dag later in huis!
Helemaal goed heb een hele set gekocht met boeken was een dag later in huis!
Kookboeken zijn top! Heb al veel recepten gemaakt. Aanrader!
Wat een vreselijk stom programma ze
kennen er niet eens bij praten vreselijk
om dit te zien
Verkeerde bestelling gekregen , bedrijf reageert niet op mijn mail , ik zou daar persoonlijk nooit meer iets bestellen . Flut bedrijf
Hetepangrijper smelt, is gemaakt van plastiek
Mails worden niet beantwoord
Plooibare wrap mat besteld op 3/06/2025 betaald 19.90€ geen bevestiging ontvangen ! ! Email gezonden . . .+ referentie nummer bestelling ! ! Geen reactie . . .geen antwoord ! !
SCHANDALIGE MANIER VAN ZAKEN DOEN ! ! ! HIER WORD ZEKER GEEN RECLAME GEMAAKT VAN JULLIE BEDRIJF ! ! @
Onbetrouwbaar. Mij werd een elektrische pepermolen beloofd bij mijn bestelling. Die heb ik nooit ontvangen.
Als antwoord op mijn mail krijg ik (screenshot beschikbaar): "Klopt inderdaad wij bedriegen alleen maar mensen daarom hebben wij ook een goede beoordeling van 8.9 op Trustpilot.
Fijne dag
Groetjes Yvette 😊"
Vraag me af waar die goede beoordelingen staan?