Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og fair pris for byttebil. Kan klart anbefale Arne Jensen når du skal skifte bil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt en bil på nettet hos Arne Jensen, vi ringede og fik en aftale om at prøvekøre 2 biler, valgte en Peugeot 308 årg 2017. Der var super betjening og hyggelig samtale både ved køb og afhentning, og... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte en Skoda Superb hos AJ. Fin service og vejledning i forbindelse med handlen. Ikke meget hjælp at hente da det viste sig at elektronisk servicebog ikke var opdateret=ingen garanti eller reklama... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Arne Jensen Automobiler A/S

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

DO NOT EVEN THINK ABOUT BUYING THE CAR FROM THIS DEALER

I bought the car from Arne 8 months ago, I had nothing but stress and problems with the car from the 1st day! He is lying all the time trying to run away from responsibilities!
The car been like 10 times in the garage and it's still not fixed.
He is ignoring your emails when it's something bad about the car
I wanted to give back the car after 3 days of having it but he said the car is mine and I cannot give it back,
I let know him that car was smoking for like 4 months and he didn't even care about it or pretend that it is normal and now he is saying to find a local garage and get it fixed by myself
Started case with a FDM

10 de abril de 2019

PAS På

Arne er en rigtig god sælger du føler dig tryg ved at handle med ham. Men men men...
Købte en bil af ham sidste år og der har ikke været andet end problemer. Motoren laver ballade og går ujævnt da jeg kom hjem opdagede jeg at sidespejlet havde 2 gennemgående træskruer for at holde det på plads. Arne har haft bilen inde flere gange dog ikke uden kamp og skiftet flere ting uden at det er blevet bedre.han er meget ubehagelig når det handler om problemer og er længe om at besvare mail. Han skiftede en del som dæmpede problemet i 5 måneder og jeg magtede ikke mere og nu er fejlen tilbage. Og nu svare ikke på de mail man sender til ham.
I stedet kunne han sende bilen på et autoriseret værksted og få fejlen udbedret da han mekaniker tydeligvis ikke har de rette kompetencer til at udbedre fejlen.

Spejlet blev dog skiftet.

Vil derfor på det kraftigste fraråde folk at handle bil hos ham, det handler for ham kun om hvor hurtigt han kan få skudt biler af sted.

28 de julio de 2017

Rigtig god service

Jeg vil gerne give Arne min varmeste anbefaling. I sommers købte jeg en Mazda 6, der viste sig at være en skjult fejl på. Efter flere forsøg fandt værkstedet endelig ud af hvad fejlen var og jeg fik renoveret hele motoren uden beregning.
Både Arne og værkstedet udviste rigtig god service og hele vejen var der en god kommunikation.

27 de enero de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efterlader kunden med økonomiske problemer. løber fra sit ansvar.

Købte en Skoda Superb. Fra start af problemer med trækaksler, fejlkoder på dæksensor. Efter kort tid bruger bilen vand. Vandpumpen skiftet. Bilen bruger forsat vand. Jeg meddeler at jeg ikke ønsker at beholde bilen pga. fejl. Arne tilbyder at tage bilen retur til en pris 45000 kr. under salgspris.

Sag nu startet i FDM.

En flink fyr ham Arne. Men han løber fra sit ansvar- Køb aldrig bil det sted.

8 de junio de 2016

Super dejlig handel

Det er første gang i min bil handler historie jeg har købt en bil hvor bil sælger har været ærlig fra start.
Bilen jeg har købt er som beskrevet i annoncen og efter endt prøvetur blev der skrevet slutseddel.
Fik service og blev klargjort så den stod klar til mange dejlige kilometer med mig bag rattet.
Arne er bare super og meget lige til.
Tusinde tak for en pragtfuld handel.
5 Stjerne herfra.

PS så på en del biler af samme model og årgang hos andre forhandlere og uden undtagelse løj de og nægtede synlige fejl eller ubetydelig gjorde dem og havde aldrig bemærket selv meget iøjnefaldende fejl og skader.

5 de marzo de 2016

Altid god behandling.

Har købt 3 biler hos Arne Jensen ... har aldrig haft problemer med evt små klager . Tingene er bare blevet lavet , uden de store diskussioner. Hilsen Christian.

13 de noviembre de 2014
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sælger biler med skjulte fejl...

Købte en Mazda 323F (fra. 2003 76.000 km) april 2010. Der blev både i annoncen og mundligt givet udtryk for, at bilen var vedligeholdt mht. rustbehandling. Efter vinteren bobler lakken op i bagskærmen pga. rust og styrtøjet piber pga. slidte/ødelagte styrstænger. Forholdt disse problemer fortæller Arne Jensen at dette er kendte problemer med modellen. Det kunne manden jo godt fortælle mig da jeg købte bilen, at jeg må forvente skjulte fejl!

16 de junio de 2011

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.