Valorada con 5 estrellas sobre 5

Recentelijk samengewerkt met Akoesta, Super bedrijf en weet precies wat de klant nodig heeft. Goede kwaliteit en het installeren verliep soepel. Zeer aan te bevelen. Goede communicatie en fijne samenw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Akoesta volg ik al jaren op de facilitaire beurs. Ze zijn gegroeid in hun akoestische vermogen om ruimten geluidsarm te maken. Goede kritieken van gebruikers van de kantines en sporthal van onze sch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en fijne communicatie. Wij zijn erg blij met onze wandpaneel icm artwork. Aanrader!

Información sobre la empresa

1. Asesor acústico

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Akoesta gunt iedereen een akoestisch comfortabele en gezonde leefomgeving

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,6

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Akoestische wanden KCC

Ons Klantcontactcenter heeft een paar mooie akoestische aanpassingen erbij. De wanden passen goed in de ruimte. Het resultaat lijkt merkbaar, maar om te beoordelen of dit voldoende is zal eerst een paar weken gewerkt moeten worden in de ruimte.

16 de agosto de 2018

Respuesta de Akoesta

Dank je wel voor deze mooie review Marije! We zijn er van overtuigd dat de akoestische oplossing jullie veel rust gaat opleveren.

Hartelijke groet,
Het Akoesta Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer correcte behandeling vanaf het…

Zeer correcte behandeling vanaf het begin dat ik met Akoesta in contact kwam tot en met de uitvoering en de after sales.

28 de junio de 2018

Respuesta de Akoesta

Dank je wel voor deze mooie review Herco! Het was een prettige samenwerking en wie weet tot een volgend project!

goed behandeld

goed behandeld
afspraken kunnen beter

25 de junio de 2018

Respuesta de Akoesta

Dank je wel voor deze mooie review Arend! Helaas zijn door wisselingen van functies enkele afspraken anders afgehandeld. Wij zijn blij dat alles goed is gekomen en jullie tevreden zijn met het resultaat.

Prima service

Prima service, goede kwaliteit.

29 de marzo de 2018

Respuesta de Akoesta

Dank voor de goede samenwerking Lydia!

Top werk

We werken al jaren met Akoesta, en zoals altijd TOP werk. Dank je wel team.

18 de septiembre de 2017

Respuesta de Akoesta

Graag gedaan Lionel en plezier van de panelen!

Goed resultaat

Prettig contact, betrouwbare en communicatieve monteurs. De akoestische aanpassingen hangen er goed bij. Wel wat onhandigheid in de afstemming tussen sales, planning en montage waardoor ze terug moesten komen en de monteurs niet goed op de hoogte waren van de situatie ter plekke.

1 de agosto de 2017

prima

prima, netjes en snel gewerkt hangt er mooi bij

31 de julio de 2017

Respuesta de Akoesta

Dank je wel voor deze mooie review en veel plezier met het vier seizoenen wandpaneel.

Hartelijke groet,

Het Akoesta Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ongelofelijk blij met de …

Wij zijn ongelofelijk blij met de oplossingen van Akoesta. Het ziet er fantastisch uit en het werkt! Onze verwachtingen zijn echt overtroffen. Ook de manier waarop Akoesta dit hele project heeft begeleid en uitgevoerd was een 10. De mensen van Akoesta luisteren goed naar je wensen, denken mee, adviseren, en zijn bovenal ontzettend klantvriendelijk. Iedereen bij Akoesta gaat tot het uiterste voor het beste resultaat. Ik kan iedereen Akoesta aanbevelen en heb dat ook al meerdere malen gedaan.

24 de mayo de 2017

Respuesta de Akoesta

Hartelijk dank voor deze zeer mooie review.

Akoesta Team

Tevreden

Maatregelen hebben een behoorlijk effect. We zijn tevreden.

4 de mayo de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima service door de jongens van Akoesta

De mannen kwamen hier binnen en hebben na kort overleg met mij, over de exacte locatie van de panelen, de panelen opgehaald en zijn begonnen met de plaatsing van deze panelen. We hebben daarnaast geen hinder ondervonden van de werkzaamheden die ze hebben verricht.

17 de noviembre de 2016

goede nette service

goede service en nakomen van gemaakte afspraken. Ook aandacht voor werken in een bedrijfsomgeving waar het werk doorgang kon vinden. Nadien ook netjes opruimen van de gemaakte slijpsel en boor resten.

10 de noviembre de 2016

Pragmatische akoestische oplossing!

Eindelijk een partij in de markt gevonden die zonder een "wollig"verhaal te houden over het oplossen van geluidoverlast rondom de werkomgeving.

Door eenvoudig ter plekke de m³ te berekenen en daarbij de gebruikte materialen van de vloer, wanden, plafonds te bekijken, wordt het geluidsoverlast met doeltreffende en estetische panelen opgelost.

Naast het oplossen van het geluisdprobleem is het produkt ook prijstechnisch interessant!

Met vriendelijke groeten,

Frank Vieth
Consulent werkplekverbetering

Dijkgraaf-Rijsdorp

26 de octubre de 2016
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.