Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bondefangeri og svindel Desværre er deres parkering bondefangeri. Jeg fulgte nøje fremgangsmåden ved parkeringen, downloadede en app og det hele. Desuden stod der, at registreringsnummeret vil blive... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi havde en hyggelig og interessant familietur med datter og barnebarn på et år. Imponerende meget at se og lære. Gode pusle faciliteter til den lille Af negative ting kan nævnes, at garderoben ko... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke rigtig billetten værd, da de lukker så mange mennesker ind, at det er umuligt at se akvarierne for bar folk. Så oplevelsen bliver dårlig for alle, da der mangler “styring af publikumsstrø... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danmarks Akvarium byder på spændende oplevelser for hele familien.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

ALT FOR DYRT!

ALT FOR DYRT!
2 voksne og et barn på 3 625kr!?
Jeg ved ikke hvad jeg kunne forvente før vi kom, men jeg havde nok forventet mere en hvad der var... ca 1,5 time så var det set, og noget af det to gange.
2 kopper kaffe, en pind is og en juice 160kr og 100kr til metroen, så 885kr for den tur.
Noget af en turistfælde.

6 de marzo de 2026

Hej Kasper

Jeg er ked af at høre, at jeres besøg ikke levede op til jeres forventninger, og at I oplevede prisen som høj i forhold til oplevelsen. Vi bestræber os på at skabe en spændende oplevelse med over 25.000 dyr fra hele verden.

Den Blå Planet er en erhvervsdrivende fond og er derfor 100 % afhængig af billetindtægter for at kunne passe vores mange dyr samt bidrage til naturbevarelse.

Tak fordi du deler din oplevelse - jeg ønsker dig en god dag.

Vh. Amalie

Besøg i dag (den 13/2)

Vi skulle som en familie på 3, herunder 2 voksne og et barn på 2 år til Den Blå Planet, fredag den 13. februar 2026, kl. 19 (hvor der var tilbud). Da vi tjekkede ledige billetter 15 minutter før afgang, var der ca. 55 ledige. Vi ville købe billetterne i bilen, hvor der desværre kort tid efter var udsolgt. Vi ringede ind, hvor en medarbejder sagde, at min datter på 2 år gerne måtte komme ind med min søster, som vi skulle mødes med ved Den Blå Planet.

Min mand og jeg aftalte derfor at vente, til de var færdige, da der ikke var ledige billetter tilbage til os.

Vi spurgte både i telefonen og ved receptionen, om vi evt. ikke måtte købe billet, hvis nogen gik ud, idet brandsikkerheden blev brugt som begrundelse. Vi blev oplyst, at de desværre ikke kunne registrere hvor mange der gik, da der ikke var et system til dette. Det viste vi naturligvis forståelse for, og vi valgte derfor blot at sætte os og vente.

Få sekunder efter kom en medarbejder over til os og sagde, at hvis vi betalte fuldt pris kunne vi komme ind. Jeg spurgte ind til, spørgsmålet om brandsikkerheden, da vi to gange havde fået at vide, at det var derfor vi ikke kunne købe billet og komme ind. Hertil tøvede medarbejderen og svarede “det også en principsag”.

Vi var meget overrasket over dette. Vi synes det er så uordentligt af Den Blå Planet.

Det er ærgerligt, at brandsikkerheden bliver brugt som et argument, men man alligevel accepterer det, hvis kunden så betaler fuldt pris.

Vi er meget ærgerlige over situationen, og synes det er dybt respektløst.

13 de febrero de 2026

Hej Laila
Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre om den situation, I stod i den 13/2, og vi forstår godt, at det har virket både forvirrende og frustrerende.

Ud fra din beskrivelse lyder det som om, at kommunikationen fra vores side ikke har været klar og sammenhængende, og det beklager vi. Det er vigtigt for os, at vores gæster får enslydende og tydelig information – også i situationer hvor der er pres på billetterne. Vi tager din feedback videre internt, så vi kan få gennemgået forløbet og sikre, at lignende situationer håndteres bedre fremover.

Vi er kede af, at oplevelsen har efterladt jer med en følelse af at være blevet behandlet uordentligt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Udemærket men dyr mad.

Jeg synes, det var et godt program og et velholdt akvarium. Dog oplevede jeg, at underviseren under rokkefodringen var ubehøvlet og tyssede alt for meget. Vi betaler for at komme og se et show, ikke for at blive opdraget. Det trækker anmeldelsen lidt ned, ellers var oddershowet rigtig godt. Det får 5 stjerner 😃

11 de febrero de 2026

Hej Ditte
Tak for din anmeldelse og for de fine ord om både akvariet og vores program – og hvor er det dejligt at høre, at odderfodringen var en 5-stjernet oplevelse.

Vi er dog kede af at høre, at oplevelsen under rokkefodringen ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at formidlingen foregår i en god og respektfuld tone, så alle gæster føler sig velkomne. Samtidig skal vi sikre ro omkring bassinerne af hensyn til dyrene, men det skal naturligvis ske på en ordentlig måde. Vi giver din feedback videre til det relevante team.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vigtig institution – med plads til forbedringer (især for børnefamilier)

Den Blå Planet er samlet set en rigtig god oplevelse og en meget vigtig institution – både kulturelt og læringsmæssigt. Særligt for børnefamilier spiller DBP en central rolle i at skabe nysgerrighed, forståelse og respekt for livet i havene. Det lykkes i høj grad.

Når det er sagt, er der også nogle helt konkrete områder, hvor oplevelsen – især med børn – kunne blive markant bedre:

Overtøjsskabe:
Skabene fungerede katastrofalt. Ingen net og betaling for opbevaring giver dårlig mening, når man ankommer med børn. Fokus bør være på at komme hurtigt ind og se dyr – ikke på at bruge oceaner af tid på at finde og betale for et skab. Det trækker unødigt ned ved ankomst.

Fodringer:
Fodringerne var så overfyldte, at børn reelt ikke kunne se noget. Der er et klart behov for, at børn kan komme forrest, og at der er en form for afspærring eller struktur, så alle faktisk får noget ud af det. Alternativt kunne man arbejde med begrænsninger i antal – som ved indgangen.

Formidling – blæksprutte-event:
Vi deltog i dissektion af en blæksprutte, hvilket var mega fedt og meget lærerigt. En stor ros for at tilbyde den slags hands-on oplevelser.
Dog trak det ned, at formidleren (Rigmor) var meget fjollet og brugte uforholdsmæssigt lang tid på at oversætte til engelsk. Målgruppen er børn, som næppe får værdi af løbende engelsk oversættelse. Hvis eventet er tilbagevendende, burde man i stedet overveje et simpelt engelsk handout eller under/overtekster.

Mad:
Maden er desværre for dårlig – og bør være markant sundere. Når man er et sted, der handler om læring, børn og ansvar, bør udbuddet afspejle det.

Berøringsstation (krabber/søstjerner):
Stationen var bemandet med to medarbejdere, men vi kom kun i kontakt med dem ved selv at henvende os. Her er der et kæmpe potentiale. Det burde være langt mere imødekommende og aktivt:
“Se her – vil du holde den? Har du set sådan én før?”
Det er netop her, magien for børn opstår.

Samlet set:
Den Blå Planet er et fantastisk sted med stor betydning og mange stærke elementer. Med mere konsekvent fokus på børneoplevelsen, bedre logistik og mere aktiv formidling kan oplevelsen blive endnu bedre. Vi kommer gerne igen – og håber, at ovenstående bliver taget som konstruktiv feedback.

Wow jeg er overrasket over score - noget må gå helt galt. Hvem gør noget?

13 de diciembre de 2025

Hej Jannik

Mange tak for din grundige og konstruktive feedback.
Jeg er glad for at I samlet set har haft en god oplevelse, og at vores formidling og aktiviteter for børn bliver værdsat.

Jeg har sendt dine input videre til lederen for den relevante afdeling. Vi vil nemlig altid rigtig gerne arbejde på at forbedre gæsteoplevelsen.

Tak for din ærlige og konstruktive tilgang. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Amalie, Den Blå Planet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får jeg den ulovligt opkrævet…

Får jeg den ulovligt opkrævet parkeringsdummebøde tilbage, nu det står soleklart at det er ulovligt at opkræve parkeringsafgift ud fra billeder af nummerplader?

8 de diciembre de 2024

Hej Oyoy

Tak for din henvendelse.

Vi forstår din frustration og vil meget gerne undersøge sagen nærmere. For at kunne gøre det har jeg dog brug for lidt flere oplysninger.

Du er derfor velkommen til at sende yderligere information: hvornår parkerede du osv. samt et billede af parkeringsafgiften til mailen marketingogpr@denblaaplanet.dk.

Så vil jeg meget gerne undersøge sagen hos APCOA, som er dem, der står for parkeringen hos os.

Tak for din tid.

Vh. Amalie, Den Blå Planet

Familietur

Gode pusle faciliteter til den lille
Af negative ting kan nævnes, at garderoben koster penge og at restauranten kører med lige lovlig dyre priser. Maden var dog fin og rigelig
Vi kunne ønske os mere interaktivitet og flere legeområder indendørs
Vi havde bestilt en billet mere, end vi fik brug for og fik den allerbedste service i den anledning. Utrolig sød og fleksibel medarbejder, der sørgede for en løsning,der gav os billetpengene retur. Tak for det (måske hun hed Mia?)

25 de octubre de 2025

Hej Susanne
Mange tak for din positive tilbagemelding. Det er altid rart, når jer med gode oplevelser tager jer tid til at skrive. Jeg tager dine forslag med videre til rette afdeling, og din ros er givet videre til Mie i billetten.

Jeg ønsker dig en god dag.

Vh. Amalie/ Den Blå Planet

Virkelig skøn familie dag

Virkelig skøn familie dag
Børnebørn fik set fodringer mm
Vi hyggede alle
Priser i café er lidt i den dyre ende men både børn og voksne synes det smagte godt og udsigten ihvertfald fantastisk
Så vi siger alle tak🥰🐟🐟

6 de agosto de 2025

Hej Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Jeg er glad for at læse, at hele familien havde en dejlig dag. Vi sætter stor pris på, at du giver dig tid til at sende din positive feedback videre til os. Så tak for det og fortsat rigtig god sommer.

Vh. Amalie /Den Blå Planet.

Sølle og det er forsømt

Sølle og forsømt, og så lige prisen..

20 de junio de 2025

Hej Erik
Vi er kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse hos os, og at både indtryk og pris skuffede. 365 dage om året arbejder et stort team på Den Blå Planet sammen om at give både voksne og børn en god oplevelse.
Jeg ønsker dig en god dag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trapper så man ikke kan have barnevogn med

Jeg havde mine børnbørn på 8 og 3 år og en lille på 9 måneder med.
Der er en del ting, vi ikke kunne se i fællesskab, da der kun er trapper derned og jeg måtte sende de 2 'store' på opdagelse alene. Hvilket var ærgerligt, da det skulle være en fælles oplevelse.

5 de julio de 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at tilgængeligheden med barnevogn gjorde besøget udfordrende. Der er elevatorer både til vores 1. sal, i Regnskoven, ved Oceantanken og ved Fuglefjeldet. Vi anbefaler dog på vores hjemmeside, at man medbringer paraplyklapvogn frem for barnevogn, da det kan være svært at komme rundt med en barnevogn i perioder med mange gæster.
Vi håber, at I alligevel havde nogle gode stunder sammen hos os.

38kr for en hyldeblomst!

Fed oplevelse med mange flotte arter i mange flotte akvarier. Men 38kr for en hyldeblomstsaft er ren tyveri

5 de julio de 2025

Hej Consumer
Tak for din anmeldelse og de pæne ord om udstillingen.

Vi forstår godt, at prisen på vores økologiske safter virker høj. Priserne i caféen afspejler blandt andet de øgede omkostninger ved at drive en attraktion som Den Blå Planet, men vi tager naturligvis din feedback med videre til vores caféteam.

Vi håber, du ellers havde en god oplevelse hos os.

Vi kommer aldrig tilbage

Parkering er absolut en joke! Man kan ikke forstå hvor man kan betaler. 150kr for en lille time, sindssyg dyrt.
Mere en 250 kr for en voksne og samme pris for en pensionist!
Nogle akvarier er så små, at fiskene ikke engang kan bevæge sig. det er skammeligt.
Pengesugende sted på bekostning af dyr, vi kommer aldrig tilbage

24 de mayo de 2025

Hej Clara
Tak for din feedback. Vi er kede af, at besøget ikke levede op til dine forventninger. Parkering foran Den Blå Planet koster 15 kr. pr. påbegyndt time de første fire timer og derefter 18 kr. i timen. Disse priser gælder parkeringspladsen foran Den Blå Planet.

Husk, at det er muligt at spare penge på entrébilletten, hvis den købes online. Når I først er inde, kan I naturligvis blive lige så længe, som I har lyst.

Vores anlæg er udformet i samarbejde med eksperter og lever op til alle gældende krav til plads og trivsel for dyrene.
Amalie, Den Blå Planet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var afsted med mine teens på 13 og…

Jeg var afsted med mine teens på 13 og 16. Vi havde nogle fantastiske timer derude. Virkelig gode og tilpas korte/lange oplæg fra medarbejderne, ved de forskellige bassiner. Super sjove funfacts og spændende info om dyrenes ophav og behov. Vi glæder os til at komme igen!

12 de abril de 2025

Hej Camilla
Mange tak for de fem stjerner og for at dele jeres oplevelse – det sætter vi stor pris på. Hvor er det dejligt at høre, at både oplæg, fun facts og formidling faldt i god jord hos jer alle. Vi gør os umage for at være spændende for både børn, unge og voksne – så det glæder os, at det mærkes. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen. Vh. Amalie/ Den Blå Planet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker at komme i Den Blå Planet med…

Vi elsker at komme i Den Blå Planet med børnene og gå på opdagelse i de mange områder. Om sommeren er den store vandlegeplads et kæmpe hit.

3 de marzo de 2025

Hej Josefine
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os, at I nyder at gå på opdagelse både inde og ude. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen. God dag. Vh. Amalie/ Den Blå Planet

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi købte årskort imellem jul og nytår

Vi købte årskort imellem jul og nytår, hvor vi blev fortalt at man kunne tage en ekstra ind med hele januar måned og at vi kunne møde kl. 9 og komme ind
Derfor troede vi det var en perfekt anledning til at invitere bedsteforældre med i den blå planet sammen med vores datter. De måtte tage turen fra Roskilde til den Blå Planet forgæves fordi personalet så siger jamen det er jo kun i hverdagene. Vi var så også klar på at købe billetter til bedsteforældrene, men eftersom de ikke måtte komme ind før kl. 10 ifølge ekspedienten endte det med en rigtig dårlig oplevelse. Kan sgu godt forstå det ikke kan løbe rundt med så dårlig personale

11 de enero de 2025

Hej Mark

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi er rigtig ærgerlige over at høre, at besøget ikke levede op til forventningerne.

Vi forstår, at det har været frustrerende for jer og bedsteforældrene, og vi beklager den forvirring, der er opstået omkring årskortfordelene. For at præcisere gælder muligheden for at tage en gæst med i januar - kun på hverdage, som det også fremgår af vores hjemmeside: https://denblaaplanet.dk/besog-os/aarskort/
Desuden er særåbningstiden kl. 9 om lørdagen kun for årskortholdere.

Vores personale gør deres bedste for at opretholde retningslinjerne og sikre en god oplevelse for alle gæster. Jeg er dog ked af, hvis kommunikationen i situationen kunne have været tydeligere eller håndteret anderledes.

Vi tager naturligvis din feedback alvorligt og giver den videre til relevante teams, så vi kan arbejde på at forbedre os fremadrettet.

En blå oplevelse

Den blå Planeter 5 stjerner værd og vi som familie besøger jer flere gange om året. Der er ikke noget at sætte en finger på. Og vi nyder at være på besøg.

25 de febrero de 2024

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse og den brugbare information. Det er bestemt ikke vores hensigt, at du skal have følelsen af, at vi spammer dig med vores spørgeskema efter dit besøg. Det er selvfølgelig irriterende.

Vi har nu ændret i vores mail flows, så du ikke længere vil modtage en “rykker”-mail efter dit besøg. Det er desværre mere komplekst helt at afskaffe spørgeskema-mails til årskortholdere, men mine dygtige kollegaer fra IT arbejder på sagen.

Tak for din tålmodighed og tak for de rosende ord og de fem stjerner til Den Blå Planet generelt. Hvis du får lyst til at give dem en dag, så er du meget velkommen til at gøre det her på vores aktive domæne:: https://dk.trustpilot.com/review/www.denblaaplanet.dk

Vi arbejder på at få samlet vores profil under ovenstående domæne, da siden her (akvarium.dk) ikke har været aktiv i vores system, og anmeldelserne er derfor ikke blevet besvaret.

På forhånd mange tak og rigtig god aften.

Vh. Amalie/ Den Blå Planet

Hyggeligt og spændende sted

Hyggeligt og spændende sted.
Mange farverige og eksotiske dyr.
Ærgerligt at man gang på gang får turen ødelagt af de upålidelige el-ladere, der i øvrigt kun er på 11 watt, så man skal helst ikke have langt hjem.

5 de noviembre de 2023

Med god vilje 3 stjerner

Masser af plads; til publikum. Hurtig overstået hvad ångår akvarier ol.. GlasTunnlen var dog fantastisk og turen samt 195 kr værd.

24 de septiembre de 2023

Ualmindeligt dårlig service

Ualmindeligt dårlig service, vi kunne ikke engang få lov at stå i indgangspartiet i styrtende regnvejr indtil vi kunne scanne os ind med billetten ,vi havde bestilt billetter hjemmefra og vi kom i god tid 15 min. før , men vi fik at vide vi slet ikke måtte stå derinde før det blev vores tur ..😡

9 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle idag besøge den blå planet

Skulle idag besøge den blå planet, men det blev da toppen af skuffethed, der var simpelhen ikke muligt at komme ind før 2,5 time efter !!!! Aldrig har jeg oplevet det før nogen de gange jeg har besøgt stedet, man skulle så åbenbart ha besøgt hjemmesiden for at opdage den regel, eller bare ha årskort, så kunne man åbenbart godt komme ind, og ud fra den horde af mennesker der stod udenfor var vi ikke de eneste der ikke vidste dette, det var en skuffet lille pige vi måtte bruge over 2 timer i den offentlige trafik med uden hun fik set nogen fisk, det er sku en ommer blå planet!! Men vi kommer sku ikke igen !!

29 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Giver kun en stjerne da det ikke er…

Giver kun en stjerne da det ikke er muligt at give -stjerner.
Selve oplevelsen af den blå planet kan jeg ikke vurdere da der var udsolgt, men deres samarbejde med APCOA-parkering er under al kritik.
Når der nu er udsolgt, ville det være en fremragende ide at sætte udsolgt skiltet, så det kan ses inden man kører ind på parkeringsområdet, således at man ikke skal betale for parkering og så bagefter at finde ud af at man ikke kan komme ind.
Man kunne eksempelvis kræve af APCOA at der ikke skulle opkræves et parkerings gebyr hvis opholdet på området ikke overskred 15 minutter, så ville APCOA også få for den første halve time, hvis man blev holdende.

13 de julio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.