ALATO Watches Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I recently purchased a watch from ALATO, a Swedish microbrand, and the entire experience made the watch feel special even before it arrived. My first contact was directly with the owner and p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En Klocka med stil, klassisk, vacker, sitter så otroligt skönt på handleden. Det som verkligen sticker ut är den härliga burgundy färgen på tavlan. Ångrar inte köpet av denna skönhet, blir lika g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskar min ALATO Arvet, så nöjd med färgen jag valde, ju mer man tittar ju mer upptäcker man. Den passar mig perfekt. Upptäckte märket i en klockgrupp på fb, ju mer jag läste och tittade på YouTube ju... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt till belåtenhet och synnerligen trevlig kundservice att ha att göra med. Logistiken kanske inte fungerade som förväntat, men allt löste sig på bästa sätt bl.a pga trevligt bemötande gentemot kund... Ver más

1. Relojería
  2. Relojero
  3. Fabricante de relojes

Escrito por la empresa

ALATO® is a registered trademark owned and marketed by the Swedish watch company ALATO Watches. A new challenger to the more established on the global market of watch brands. Our watches are distinguished by their original design with soul and character – for collectors and enthusiasts who want to wear something that not everyone else has.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

37 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Glaset på klockvridaren var repigt när…

Glaset på klockvridaren var repigt när vi öppnade produkten, tycket att leverantören borde kompensera för detta.

18 de mayo de 2024

Respuesta de ALATO Watches

Vänligen ta kontakt med oss så ordnar vi detta för dig. Vi är mycket angelägna om att du ska bli nöjd med din vara.
Mvh Pierre
Kundservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med min upplevelse

Mycket nöjd med min upplevelse. Beställde ett en klocklåda i valnöt.
Superfin kvalité och smidig leverans.

Rekommenderar starkt Alato!

12 de enero de 2024

Tack för ditt fina omdöme Johan! Må väl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter och trevligt bemötande

Bra produkter och trevligt bemötande. Kundservice i världsklass!

Respuesta de ALATO Watches

Stort tack för ditt fina omdöme! Betyder mycket för oss att du är nöjd och lämnar så fina kommentarer och omdömen överallt 👍❤️

Snabb och kunnig…

Bra och kunniga svar från kundtjänsten och mycket snabb från beställning till att dom skickade. Rekommenderas varmt!

Respuesta de ALATO Watches

Tack för ditt fina omdöme David! Varmt välkommen tillbaka anytime!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en vart klockhållare från Alato

Köpte en svart klockhållare från Alato. Leveransen var snabbt och hållaren känns gedigen och är riktigt snygg. Den har lite tyngd, så den är stabil och välter inte. Rekommenderar produkten och ALATO! 5 av 5!

10 de agosto de 2023

Stort tack Carlos för ditt omdöme! Må väl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Säljer klockor för 800kr som kostar…

Säljer klockor för 800kr som kostar 140-200kr på Aliexpress 🤣 undvik denna butik som pesten.

Respuesta de ALATO Watches

Vi tar betalt för värdet vi skapar genom smidiga returer, enkla byten och en toppen-trevlig kundservice. Våra priser inkluderar dessutom 25% moms. Därför är våra priser högre. Du är välkommen att köpa av oss så kan du själv uppleva skillnaden. Ha en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alato Klockar were very helpful when I…

Alato Klockar were very helpful when I made my purchase. They didn't have an option for shipping to Denmark, but they acted fast and quickly added the option. Furthermore they answered my questions super fast and were helpful by informing me about the delivery.

23 de junio de 2023

Hej Thomas!
Vi beklagar att det dröjer, men din leverans är just nu på din ort och väntar på slutdistribution. Vi har sökt kontakt med dig via mail för att informera om leveransförseningen. Kanske har du missat dessa? Kika gärna i din skräppost isåfall. Oavsett så beklagar vi att du fått vänta. Om du trots ditt förmodade missnöje ändå väljer att ge oss förnyat förtroende så ta kontakt innan beställning så ordnar vi en schysst rabatt som plåster på såren.

Annorlunda och bra

Roligt med ett annorlunda och bra utbud, både till sig själv eller i gåva. Leveranstiden var lite längre än standard men det var det helt klart värt! Rekommenderar absolut.

16 de mayo de 2023

Respuesta de ALATO Watches

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du gillar vårt sortiment. Vi är rätt stolta över det själva :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket smidigt och enkelt att titta…

Mycket smidigt och enkelt att titta rundor och till slut hittade jag en klocka som tilltalade mig! Plus i kanten för snabb & smidig leverans. Kommer garanterat handla mer!

18 de abril de 2023

Respuesta de ALATO Watches

Härligt att du verkar nöjd :) Tack för kommentaren!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.