Albertslundhudpleje Opiniones 197

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor anbefaling herfra - især til Nour! Indtil videre har jeg fået både flotte og effektive resultater, og samtidig har jeg følt mig fuldstændig tryg og godt tilpas i Nours hænder. Alt har været meget... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk! Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pænt, og man føler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er d... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Albertslund Hudplejeklinik er en registreret klinik med behandlere, der også er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er specialister inden for skønhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses skønhedsbehandlinger i trygge omgivelser. Vores erfarne hudterapeuter og sygeplejersker bruger markedets bedste udstyr. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og skræddersyet behandling, der tilpasses deres individuelle behov og ønsker. Udover selve behandlingen vil du opleve en afslappende atmosfære og få vejledning i daglig hudpleje samt reduktion af hudskader. Vi tager os tid til at guide dig mod en smuk og strålende hud med langvarige resultater. Hos Albertslund Hudplejeklinik har vi et dedikeret team af specialuddannede laserbehandlere, der er kompetente inden for laserbehandlinger. Med mere end 18 års erfaring i skønhedsbranchen opdaterer vi konstant vores viden for at sikre, at vi tilbyder det bedste på markedet. Vi garanterer en professionel behandling baseret på de nyeste og mest effektive metoder, og alt dette tilbydes til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom og oplev en skræddersyet behandling, der opfylder netop dine behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse hos Nurhan!

Jeg havde den bedste oplevelse hos Nurhan! Jeg fik lavet filler i læberne, og fra start til slut følte jeg mig tryg og i virkelig gode hænder. Hun er utrolig professionel, detaljeorienteret og lytter virkelig til ens ønsker.

Resultatet er simpelthen de smukkeste læber, jeg nogensinde har haft. Helt naturlige og præcis som jeg drømte om. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Kan varmt anbefale Nurhan til alle, der overvejer behandling, du vil ikke fortryde det🙌

18 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået lavet de smukkeste læber af Nurhan💋

Jeg har fået lavet de smukkeste læber af Nurhan fra Albertslund hudplejeklinik i dag. Jeg har fået filler mange steder men aldrig så tilfredsstillende som dette resultat. Professionel, realistist og perfektionistisk tilgang til opgaven, så man er sikker på at gå glad og tilfreds ud af døren efter ens behandling. Jeg er også ekstremt tilfreds med mine resultater efter laser hårfjerning i Albertslund hudplejeklinik. Kan kun anbefale at besøge de søde og dygtige piger i AH hvis du ønsker at blive smukkere udgave af dig selv 🩷

17 de abril de 2026

Flot klinik

Flot klinik, og professionelt personale.
Jeg får laser behandling af Emine, hun er professionel i sin tilgang til kunderne, dygtig og grundig til sit arbejde.

26 de febrero de 2026

Professionel og kompetent behandler

Jeg har fået lavet filler i ansigtet hos Albertslund Hudplejeklinik, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit resultat.

Min behandler Nurhan er helt fantastisk. Hun er super dygtig, meget professionel og virkelig grundig i sit arbejde. Det vigtigste for mig var, at det skulle se naturligt ud – og det gjorde det! Man kan tydeligt se en forskel på før og efter, men på en smuk og harmonisk måde.

Noget jeg virkelig sætter pris på, er hvor ærlig hun er omkring, hvor meget der skal i. Hun går ikke over grænsen, men rådgiver ud fra, hvad der klæder ens ansigt bedst. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og i meget kompetente hænder.

Jeg giver 5 store stjerner og kommer helt sikkert igen 🤍✨

20 de enero de 2026

Markedets bedste fillerbehandlinger!

Tusind tak til Nurhan for de bedste og mest professionelle fillerbehandlinger. Jeg har prøvet mange forskellige klinikker gennem tiden, men ingen kan måle sig med Nurhans fortryllende hænder. Hun er utrolig behagelig, dygtig og professionel, og man føler sig helt tryg fra start til slut. Jeg går altid derfra med et smukt og naturligt resultat. De varmeste anbefalinger herfra.

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil starte med at sige tak

Jeg vil starte med at sige tak, for den store forskel jeg har set og mærket på ansigtet. Jeg er kommet nogle år hos Albertslundhudpleje hos Nurhan. Som har gjort stort indtryk, med hendes dygtige faglighed og altid et venligst smil og en god snak.

14 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen resultater

Min søn har været igennem en meget smertefuld og dyr behandling for hårtab hos denne klinik, som vi startede i juli 2025. Efter al den dyre og smertefulde behandling har vi ikke set nogen forskel. Vi er meget skuffede over resultatet og føler, at vi har spildt både tid og penge. Behandlingerne hedder PRF og Exosome.
Vores oplevelse er, at klinikken kun går op i at få deres penge og er ligeglade med, om kunderne faktisk opnår resultater.
Vi er dybt skuffede over vores oplevelse og vil ikke anbefale denne klinik til nogen.

1 de julio de 2025

Kære Wasim

Tak for din besked og for at dele jeres oplevelse. Jeg er oprigtigt ked af at høre, at I føler jer skuffede over forløbet og resultatet af behandlingen – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos os.

Hårtab er desværre et komplekst område, og selv med veldokumenterede behandlinger som PRF og exosomer kan resultater variere betydeligt fra person til person. Dette informerer vi altid om inden opstart, netop fordi ingen behandling kan garantere et bestemt resultat. Samtidig er det vigtigt at nævne, at effekten ofte vurderes over længere tid, og at manglende synlige resultater ikke nødvendigvis betyder, at behandlingen ikke har haft nogen biologisk effekt.

Når det er sagt, tager vi jeres oplevelse meget alvorligt. Vi har på ingen måde interesse i blot at “sælge behandlinger” uden omtanke for vores kunders udbytte – tværtimod bygger vores klinik på faglighed, ærlighed og langvarige relationer. Derfor gør det mig oprigtigt ked af det at læse, at I har haft en anden opfattelse.

Jeg vil meget gerne invitere jer til en dialog, hvor vi sammen gennemgår forløbet, forventningsafstemningen og eventuelle næste skridt. Enten via en samtale eller en opfølgende konsultation.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis I ønsker dette.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt og lidt skidt

Jeg får laser på klinikken og har kun oplevet høj service og stor imødekommenhed.
Går ud af døren med et perfekt resultat.

Eneste lille minus: Rummet jeg kommer i er meget småt og man må lægge alt sit tøj på gulvet.. det bliver lidt presset sammen når det er så småt og ville være dejligt med en stol eller andet tøjet kan ligge på.

Ellers 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4 de enero de 2026

Respuesta de Albertslundhudpleje

Tusind tak for din ærlige og fine feedback 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at du har oplevet høj service, imødekommenhed og et perfekt resultat – det betyder meget for os 💙

Tak også fordi du gør os opmærksomme på rummet. Det er en helt fair bemærkning, og vi tager den med os. Vi arbejder løbende på at forbedre rammerne.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du stadig giver os så mange 👍🏻😊
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Laser Emine

Jeg vil gerne give Emine fra Albertslund Hudpleje mine varmeste anbefalinger. Hun er utroligt omhyggelig i sit arbejde og forklarer altid processen, så man føler sig tryg fra start til slut. Emine er ikke bare dygtig, hun er meget dygtig. Hun arbejder præcist, professionelt og med en ro, der gør hele behandlingen behagelig.

Jeg har fået laserbehandling hos hende, og resultatet har været virkelig godt!!! langt bedre end jeg havde forventet. Min hud ser flottere, renere og mere ensartet ud, og jeg kan tydeligt se forbedringen efter hver behandling.

Hvis du leder efter en laserbehandler, der både er omhyggelig, erfaren og virkelig går op i kvalitet, så er Emine det helt rigtige valg

12 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I har min varmeste anbefaling!

I har min varmeste anbefaling!! Jeg er så glad for alle behandlinger jeg har fået, som inkluderer laser og filler behandling. Jeg er tilfreds med behandlingerne og kunne se resultater med det samme.
Jeg fik lavet filler i hagen og havde aldrig turde drømme om så smukt et resultatet takket være min behandler Nurhan. Hun har den roligste hånd og hendes arbejder kan ikke sammenlignes med nogen 🤩

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Albertslundhudpleje

Tusind tak for din vidunderlige anbefaling 🤍
Det betyder alverden for os, at du har haft så gode oplevelser hos os – både med laser og filler – og at du kunne se resultater med det samme 🙏

Tak for din tillid, din varme anbefaling og for at vælge os.
Vi glæder os allerede til at se dig igen ❤️

5/⭐️ herfra 💘

Jeg kan give Albertslund Hudpleje Klinik mine varmeste anbefalinger. Jeg har prøvet rigtig mange laserbehandlinger forskellige steder, men ingen af dem har givet så effektive resultater som alexandrit-laseren her. Jeg var sidst til behandling for et halvt år siden, og der er kun vokset meget få hår tilbage siden da – resultaterne taler helt for sig selv 🫶🏽

Jeg er især mega tilfreds med min behandler, Nour. Hun er utrolig grundig, professionel og får én til at føle sig tryg under hele behandlingen - siden dag 1. Man kan virkelig mærke, at man er i gode hænder, når man besøger Albertslund Hudpleje Klinik.

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker effektive og trygge behandlinger💛

2 de diciembre de 2025

Kære Melisa 🤍
Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anbefaling – den betyder virkelig meget for os!

Vi er så glade for at høre, at du har opnået så flotte og langvarige resultater med alexandrit-laseren – når der kun kommer få hår tilbage efter et halvt år, så taler resultaterne virkelig for sig selv 🫶🏽

Tak for din tillid, din loyalitet og din varme anbefaling.
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen fantastisk hudplejebehandling og…

Igen fantastisk hudplejebehandling og virkelig gode råd og brugbar vejledning.
Jeg er ikke en eneste gang gået fra Albertslund hudplejeklinik uden at være 100% tilfreds.

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Albertslundhudpleje

Tusind tak for din skønne feedback 🤍
Hvor gør det os bare glade at høre, at du igen har haft en fantastisk behandling – og at både råd og vejledning har været brugbare for dig ✨
Tak for din tillid og for at vælge os igen og igen 🙏

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen næste gang 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I usually receive my treatments with…noor

I usually receive my treatments with Noor, as I know her and I visit the clinic because of her. She is very kind, highly professional, and always gives excellent advice. The rest of the team are also very professional✨
Good clinic

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Albertslundhudpleje

Selvfølgelig – her er svaret på dansk uden navn:

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for dine venlige ord ✨
Det glæder os meget at høre, at du føler dig tryg, godt vejledt og i gode hænder hos os. Det betyder meget for os, at du vælger vores klinik på baggrund af den tillid og omsorg, du oplever. Vi sætter også stor pris på dine fine ord om hele teamet.
Tak for din tillid – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Super professionel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk!
Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pænt, og man føler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er dygtige kosmetiske behandlere, der ved præcis, hvad de laver, og man føler sig tryg fra start til slut.
Kan varmt anbefales!

27 de noviembre de 2025

Tusind tak for de smukke ord og for din 5-stjernede anmeldelse ⭐️
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med stemningen, vores klinik og behandlingerne. Din feedback betyder virkelig meget for hele teamet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Albertslund Hudplejeklinik 💛

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.