Elsker jer. Inden for to dage havde jeg en ny top, fordi den jeg havde modtaget havde en plet. Skulle ikke engang sende retur. Og jeres mærke er for feeeeeeedt<3
Consulta las opiniones de los clientes
Reklamation på vinterjakke Jeg har fået en af deres store vinter jakker. Jeg finder så hurtigt ud af at lynlåsen driller og til sidst går i stykker så jakken slet ikke kan lukkes. Jeg prøver så båd... Ver más
Varen jeg fik leveret var forkert ift billedet på hjemmesiden (forkert farve på båndene håndleddene og rundt om livet), men kundeservice var flinke og hurtige til at svare at de gerne ville refundere... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Created by two friends in the free-town of Christiania, Copenhagen in 1995, ALIS went from being a local voice to a real movement. As a voice for youth culture, skateboarding and streetwear the brand purposely maintained an air of mystery, committed to staying authentic and underground - built upon pillars of community and a raw desire to create. As life, ALIS has grown mature through ups and downs and is relaunching with an ambitious comeback and revised vision. This new era is set off by honouring the rich cultural brand heritage, while simultaneously taking vast steps into a zeitgeist where social aspects and real craftsmanship are core value drivers bringing ALIS back to the culture.
Información de contacto
Nytorv 19, 1 sal., 1450, København K, Dinamarca
- (+45) 7060 8876
- info@alis.dk
- www.alis.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Levering
Levering. Får ikke besked om levering, er derfor ikke hjemme (eller det var jeg, men opdagede dem ikke da jeg ikke havde fået besked) og så leveres der tilfældigt i postnumret (som er langt væk). Havde aldrig betalt ekstra for denne service hvis jeg kendte til manglende ibfo

Bonne qualité de vêtements
La qualité des vêtements paraît très très bonne et j aime christiania et wonderland. Sinon Catherine est ma mère c est moi qui fait commande le prénom c est mis automatiquement mais moi c est Michael et je préfère même dire Mica quand c'est possible
👌🤙✌️🤘
Alt godt dog forkert model som dog blev rettet Akut..... Tak Chris/Alis
Ps. Jeres Retur label kan jeg ikke Download(e)..... vender tilbage med fejl omkring enten min el. Alis Email 🤔 - selvsamme Email brugt ved køb såeh hvad faaaaa'n gør jeg!?
Hurtig levering og produktet var helt…
Hurtig levering og produktet var helt som visualiseret på webshoppen.
Hurtig levering og god service!
Bestilte fra Alis og fik pakken leveret lynhurtigt – tror ikke der gik mere end 1-2 dage. Alt var pakket pænt og sikkert ind. Fik også opdateringer undervejs, så jeg hele tiden vidste, hvor min pakke var. Super nem oplevelse og god kundeservice. Handler helt klart her igen!

Fremragende oplevelse
Lækker tøj, hurtig levering, alt i alt fremragende oplevelse

FUP! KØB INTET HERFRA!
Fup! Man betaler og modtager ikke sin vare. Kundeservice svarer ikke. Hverken mail, sociale medier eller tlf (taletidskort).
Jeg laver en indsigelse, selvom jeg nok aldrig ser mine penge igen.

Hvor er min ordre?
Jeg har en ordrebekræftelse fra d.21. januar - og har intet hørt siden. Har sendt 2 mails uden svar. Hvornår kan jeg forvente at modtage min t-shirt (som er en fødselsdagsgave - den når så ikke frem til dagen)??

Respuesta de ALIS
Var inde og købe nogle huer og hatte i…
Var inde og købe nogle huer og hatte i lørdags , super god oplevelse dejligt personale mm. I det hele en god og dejlig oplevelse
JUSTICE 4 ALBERT
Magen til uopdragent personale
Magen til uopdragent personale. Hende den lille uintelligente stod tilmed ogg truede en anden kunde med “1 opkald så du færdig” og så lugter hun kraftigt af sved

Konge brand!
Fint overskueligt website og kongeservice! Høj kvalitet på alle varer så det hænger fint sammen med prisen.. tit gode udsalg, hvor jeg har gjort nogle gode kup!
Fantastisk butik og firma🙏❤️
Fik rettet op på det
Opdatering d. 12/11-20:
Modtaget pakken i går, ilagt en fin gave for besværet. Det var fragtfirmaet der havde lavet en fejl. Da det gik op for dem at der var sket en fejl, fik de rettet op på det, det tog lidt tid men det lykkedes til sidst.
Har bestilt for 1.100kr d. 22/10-20, hvor jeg samme dag får en mail hvor i der står at ordren allerede er på vej, så hører jeg ikke mere før jeg rykker dem på email d. 3/11-20, det eneste svar jeg får er bare trakking nummeret, men det har jeg allerede men der er ingen oplysninger på det, så skriver jeg igen i går d. 4/11-20, hvor jeg i skrivende stund stadig ikke har hørt noget fra dem, nu er min tålmodighed ved at være væk, så har nu skrevet til dem igen, at hvis der skal være alle de problemer så vil jeg have mine penge tilbage, for dem trak de allerede d. 22/10-20.
Har handlet med dem en gang før uden problemer og nu det her, som bare ikke er særlig god service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.