Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

All-Events er et full-service eventbureau - med andre ord arrangerer vi en totalløsning til dit arrangement. Vi leverer kun det bedste af det bedste og har som det eneste eventbureau i Danmark alt under samme tag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg, professionel og festlig afvikling

Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger til All Events!

De stod for hele afviklingen af vores fest i vores have 95 gæster – fra start til slut – og alt fungerede bare perfekt. Der var styr på det hele, stemningen var i top, og vi kunne nyde dagen uden at bekymre os om det praktiske.

Et kæmpe plus var, at de også tog sig af oprydningen og afhentning af affald bagefter, så vi bare kunne vågne op til gode minder og ikke en kæmpe opvask. 🙌

Vi er super imponerede over deres professionalisme og gode humør, og vi vil til enhver tid anbefale dem til andre, der vil holde en fest uden stress.

Tak for en fantastisk oplevelse, All Events! 🎉

23 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi valgte All Events til afvikling af…

Vi valgte All Events til afvikling af vores årlige sommerfest for +120 personer og fortryder bestemt ikke vores valg.

All Events hjalp med alt fra telt til mad og som en del af arrangementet, havde vi valgt den store bar pakke og vi var lidt spændte på, om de kunne følge med i baren – Vores tvivl kom til skamme og der var nogle fantastiske drinks, samt et godt flow i baren.

Alt i alt en god og fornuftig afvikling og sommerfest.

31 de agosto de 2024

All Events til Julefrokost

Vi brugte All Events i forbindelse med vores firmajulefrokost hos Norconsult, og er super tilfredse.
Alt spillede , lige fra oppyntning til DJ og drinks.

All Event bestræber, sig efter at levere alt med højeste kvalitet, hvilket giver en god tryghed som kunde.

Der ydes et virkeligt højt service niveau, og der er styr på tingene helt ned til de mindste detaljer. Dette gjorde at man selv kunne slappe af og nyde festen med ro i maven.

Vi vil helt klart bruge All Events igen til et andet firmaarrangement.

8 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

All Events er i verdensklasse!

Den varmeste anbefaling kommer fra os i Dragør 👏🏼

Den 18. maj sørgede All Events for, at vores datters konfirmation spillede fra A-Z 🥳.

De stod for det hele lige fra telt til mad, serverings personale, borddækning, oppyntning og meget mere.
Alt kom som aftalt og var endnu flottere end vi havde forestillet os.
Alle tidsplaner blev overholdt og selv kok og serverings personale var top professionelle.

Vi følge os trygge fra starten og kunne fralægge os ansvaret og presset.

Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af All Events og kan varmt anbefale andre at overlade festen i deres hænder.

Så tusind tak for at gøre vores store datters dag helt perfekt.

Mvh Familien Kamby

17 de mayo de 2023

Jubilæumsfest hos isoplus

All Events formåede at omdanne en lagerhal til et stemningsfyldt og smukt festlokale. Lækker gourmetmad tilberedt af dygtige kokke og serveret af smilende og veloplagte tjenere. Bar med eksklusive drinks og et helt fantastisk band (Popchock).
Alt i alt en helt igennem gennemført festaften hvor der til overflod var kælet for detaljen. Tak til All Events.

26 de mayo de 2023

Tour de France Garden party-All events

Vi brugte All-events til et større Tour de france - garden party over en weekend. Med 3 x serveringer, indlagte aktiviteter, drinks, fest, udsmykninger, og m. m.m. Vi havde tilrettelagt det hele på forhånd med All-events, som så stod for det hele på dagen. Deres serverings personale og kokke, med Per og Peter i spidsen sørgede for at festen blev en mega succes. Søde og rare mennesker som vi klikkede med. De gik bare den extra mil for at vi og alle gæsterne fik en helt uforglemmelig oplevelse. Vil helt sikkert bruge dem igen

23 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en fremragende julefrokost i…

Vi havde en fremragende julefrokost i DBU hvor All Events ApS sørgede for mad og drikke. Vi har været ovenud tilfredse med All Events og deres services og de skal bestemt bookes igen til et andet firma arrangement. Vi sender de varmeste anbefalinger herfra.

22 de marzo de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.