Zulke leuke tegelstickers en ook echt hele mooie! Heel snel verzonden, goed verpakt, zodat ze niet beschadigen. Ik heb degene met lijm gekocht, voor de keuken en badkamer. Ze plakken heel goe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heb badkamertegelstickers besteld. Direct duidelijk en vriendelijke mail gekregen. Per ongeluk verkeerde maat door gegeven en mocht ze terug opsturen maar wel zelf de verzendkosten moeten betalen wat... Ver más
Snelle levering en zelfs nog tussendoor tijd maken voor persoonlijk contact via de telefoon en ook daar alle tijd voor nemen. Een verademing : een MENS met een bedrijf ,zeldzaam tegenwoordig ! Had... Ver más
Wat een fijne bedrijf om zaken mee te doen. Wij konden uit het bestaande aanbod genoeg gratis stickers opvragen om te zien welke wij vonden passen bij onze badkamer. Uiteindelijk hadden we een patroon... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Alleenmaarstickers.nl is gespecialiseerd in wand- en vloertegelstickers voor badkamer, keuken en toilet. Met honderden verschillende ontwerpen, letterlijk elk mogelijk formaat tot een lengte van 60cm op de millimeter nauwkeurig te bepalen en een keuze uit 56 verschillende enkelvoudige kleuren en full colour mag je toch wel spreken van een rijke bron aan mogelijkheden. Wilt u een afwijkend formaat sticker kan dat in veel gevallen ook gerealiseerd worden indien de afbeelding zich daartoe leent. En dat zonder meerprijs. Wij doen namelijk niet aan zgn. instel- en opstartkosten. Wij doen dat gratis. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ook geen probleem. Dan gaan wij voor u op zoek! Wij kunnen uit databases met letterlijk meer dan 100 miljoen verschillende afbeeldingen ongetwijfeld iets van uw gading vinden. Verder kunt u altijd een gratis proefexemplaar opvragen zodat elk risico op een eventuele teleurstelling wordt geminimaliseerd.
Información de contacto
Ravengaard 18, 6227 EW, Maastricht, Holanda
- 0638159869
- info@3-sigma.nl
- www.alleenmaarstickers.nl
La gente también ha visto
Zulke leuke tegelstickers!
Zulke leuke tegelstickers en ook echt hele mooie!
Heel snel verzonden, goed verpakt, zodat ze niet beschadigen.
Ik heb degene met lijm gekocht, voor de keuken en badkamer. Ze plakken heel goed en (wanneer je zo slim bent als ik en vergeet dat er ook tegeltjes in de badkamer iets smaller zijn) zijn ze heel makkelijk op maat te knippen.
Ik heb door een paar stickers, gewoon een nieuwe badkamer en keuken!!!
Oh ja, wat ook belangrijk is, voor deze goede kwaliteit, zijn de stickers eigenlijk spotgoedkoop!
Snelle levering goede kwaliteit
Snelle levering de tegelstickers zitten heel mooi en makkelijk aan te brengen
Snelle leuke manier om tegels op te knappen
Het enige bedrijf wat stickers op de mm af verkoopt! Volgende keer 1 mm kleiner! Met 1 rijtje stickers, nieuwe badlakens en douchegordijn ben ik heel blij met mijn ' nieuwe badkamer ' . Veel keus ook en beschrijving voor de beste manier van plakken.
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie, snelle service en mooie stickers!! Ik ben erg tevreden
Het zijn mooie goede stickers en…
Het zijn mooie goede stickers en makkelijk te bevestigen. Ik kreeg alleen geen tweede proefmonsters en heb nu te lichte stickers. Via website moeilijk te beoordelen.
Vlotte levering, mooi product
Vlotte levering. Mooi product. Behulpzaam, snelle reactie per mail met een goed antwoord op mijn vraag. De stickers zijn prachtig. Ik heb hier al vaker besteld en ben zeer tevreden.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Prachtige badkamer.
Oude schroefgaten weggewerkt door mooie tegel stickers. Prachtig geworden.
Mooie stickers die…
Snelle levering en mooie stickers die goed plakken. Mijn keuken is weer als nieuw.
Mooie stickers zal binnenkort een…
Mooie stickers zal binnenkort een resultaat posten!
Top tegels
Zeer snelle bezorging ging, wordt goed op de hoogte gehouden, voelt erg persoonlijk en geweldig hoe deze tegels je huis opfleuren.
Zeer mooie stickers en geweldige…
Zeer mooie stickers en geweldige klantvriendelijke service.
Niks ontvangen en geen contact
Update:
Zoals de reactie van de webwinkel aangeeft heb ik 2 dagen na de review inderdaad alsnog mijn bestelling ontvangen. Bedankt.
Origineel: 2,5 week geleden hier tegelstickers besteld. Bestel- en betaalbevestiging ontvangen maar nooit meer iets gehoord. Ook geen reactie op emails met vragen naar de status. Geen info dat het langer gaat duren oid. Geen idee dus.

Respuesta de Alleenmaarstickers
Veel mogelijk qua formaat!
Mooi dat er tot op de mm zoveel mogelijkheden zijn. Mooie kwaliteit stickers, kleuren kloppen met afbeelding. Netjes verpakt.
Snelle en keurige levering.
Onjuiste kleur
Zeer tevreden over de kleur en kwaliteit van de proefdruk. Vervolgens de rest van de stickers besteld, maar helaas waren deze in de verkeerde kleur. Het heeft daarna ongeveer 3 maanden geduurd voordat er een definitieve reactie is gekomen dat we het geld terug zouden krijgen. Uiteindelijk hebben we ons geld terug gekregen. Dank daarvoor.
Als tip wil ik u meegeven om in het vervolg direct foto's op te vragen i.p.v. met de vinger naar de klant te wijzen. Zodoende ziet u dat er een duidelijk verschil zit tussen het proefmonster en de daarna geleverde stickers. Het kan altijd gebeuren dat er een keer een fout wordt gemaakt en daarvoor hebben we al begrip. De trage afhandeling maakt dat ik deze review heb geplaatst. In ieder geval fijn dat het nu opgelost is.
Dat we geen kosten hoeven te maken om de verkeerde stickers retour te sturen is in mijn ogen geen gunst van uw kant maar normaal handelen.

Respuesta de Alleenmaarstickers
Más información sobre otros tipos de reseñas.