ALLSAFE - Ede Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Zandlaan 14, 6717 LP Ede, Ede-Zuid, NL

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn personeel, ze denken altijd even mee over de mogelijkheden. Ik zet mijn motor er altijd neer in de winter. Een goede plek met eigen stroom. Volgende winter ben ik er zeker weer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren (5) een klant van AllSafe Ede voor zowel zakelijk als prive. Contacten lopen soepel, medewerkers zijn erg vriendelijke (fijn dat ze je herkennen). Er wordt goed meegedacht en als er een aanpa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Planta de almacenamiento
  2. Tienda de insumos para mudanzas

Escrito por la empresa

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Escrito por la empresa

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1677 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze nemen de tijd en moeite om dingen je…

Ze nemen de tijd en moeite om dingen je rond te leiden en dingen grondig uit te leggen. Klantvriendelijk. Heb ook gebruik kunnen maken van 50% korting voor zolang m'n contract duurt (limiet op deze korting was 1 jaar, daarna betaal ik vanzelf de normale prijs en word het een variabel contract en is het aan mij of ik het contract opzeg of de normale prijs blijf betalen).

17 de julio de 2026

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide review over ALLSAFE Ede! Fijn dat je onze klantvriendelijkheid waardeert en dat de rondleiding en uitleg duidelijk waren.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Schoon

26 de junio de 2026

Beste Anja,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Ede. Fijn om te horen dat je onze uitleg duidelijk vond en de locatie schoon!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat…

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat met je meedenkt.

24 de junio de 2026

Beste mevrouw Dijkers-Lefers,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Ede. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons vriendelijke en meedenkende team!

Goed advies

Goed advies, denken met je mee. Aardige mensen.

5 de junio de 2026

Beste heer Van den Heuvel,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Ede. Fijn om te horen dat je ons advies en meedenken waardeert en ons team als aardig ervaart!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij zijn zeer netjes geholpen en de…

Wij zijn zeer netjes geholpen en de uitleg was duidelijk. Meneer was vriendelijk. Wij konden ook eerst kijken welke ruimte Wij wilden .Wij zijn hier blij mee

8 de mayo de 2026

Beste Wout,
Bedankt voor de vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de duidelijke uitleg en de mogelijkheid om de ruimte te bekijken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is een fijne schone en droge…

Dit is een fijne schone en droge opslag. Altijd behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede locatie.

8 de mayo de 2026

Beste heer/mevrouw Akkerman,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Ede!

Alles snel geregeld.

Alles snel geregeld.
Meegaande medewerker.

22 de abril de 2026

Beste Jan Willem,
Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ede.

Goede service en advies.

Super service.
Goed advies over de benodigde ruimte. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, werkwijze en kosten.

3 de abril de 2026

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Ede!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Transportkarren

Transportkarren. Alles is keurig voor elkaar, zowel bij regelen huur en schoon en overzichtelijk. Alleen die transportkar met zijn ene zwenkwiel er scheef onder was niet goed mee te rijden. En dan gelijk maar niruwe bovenplaten erop.

8 de abril de 2026

Beste heer de Jager,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ede. Fijn dat de huur en de staat van het materiaal in orde waren. We vinden het vervelend dat de transportkar niet goed reed. De opmerking nemen we mee.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Personeel is top !

Super geholpen personeel gaat door vuur voor de klanten echter ik betaal voor een box beneden zodat ik met de auto bij mijn box kan staan maar het is zo ingericht dat ik helaas van de 5 keer dat ik ben geweest 4 keer mijn box geblokkeerd was door een auto ik heb dit gemaild wat een oplossing kan zijn maar heb helaas geen reactie mogen ontvangen terwijl ik natuurlijk geen wonderen verwacht !

18 de marzo de 2026

Beste Gerard,

Bedankt voor je compliment over ons personeel, dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vervelend om te horen dat je box regelmatig geblokkeerd is en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je bericht. We zetten dit direct door naar de vestiging.. U ontvangt spoedig een reactie

Joris

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Schoon ruimtes en voor iedereen volgens ons toegankelijk

het ontvangst was netjes goede uitleg over het gebruik en de afspraken waren ook duidelijk.
Nette ruimte prima zo.

16 de marzo de 2026

Beste Roel,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Ede !
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Fijn personeel

14 de marzo de 2026

Beste Frank,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Ede!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent en graag tot een volgende keer.

Medewerkers zeer behulpzaam

Medewerkers zeer behulpzaam. Gebruiksvriendelijk. Schoon. Alles wat je nodig hebt om je spullen veilig voor een bepaalde periode op te slaan. Of gewoon voor heel lang je Kerstspullen. Ik ben heel blij met deze organisatie.

23 de febrero de 2026

Beste Gerda,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Ede!

ALLSAFE Ede

Zeer prettig personeel die alles duidelijk uitleggen en vriendelijkheid uitstralen.
Alles verder keurig verzorgd.

9 de febrero de 2026

Beste mevrouw Bink,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Ede!

Het was netjes

Het was netjes, schoon, goed geregeld en aardig personeel.

10 de febrero de 2026

Beste heer/mevrouw De Gijt,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Ede!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

All save Ede is netjes ,schoon en goed…

All save Ede is netjes ,schoon en goed bereikbaar. Ook het personeel is zeer vriendelijk en altijd bereid om samen naar de beste mogelijkheden te zoeken.
Als u tijdellijk ruimte nodig hebt dan beveel ik All safe Ede van harte aan.
H Boot

22 de diciembre de 2025

Beste H.Boot,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring heeft met ALLSAFE in Ede. We zijn blij te horen dat je de netheid, bereikbaarheid en vriendelijkheid van ons personeel waardeert. Dank voor je aanbeveling!

Joris

Top opslag

Aardige hulpzame mensen, goede openingstijden en karretjes aanwezig om alles wat makkelijker te maken.

13 de diciembre de 2025

Beste Wouter,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ede.

Louisa

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.