Hugo van der Goeslaan 2, De Kade, 5613 LG Eindhoven, Stratum, NL
La empresa ha respondido
Goede nette opslagruimte die snel geregeld was dus ik kon er vrijwel meteen gebruik van maken. Daarnaast bieden ze ook nog de mogelijkheid om een verhuisbus te huren voor een prikkie dus dat is helem... Ver más
La empresa ha respondido
Wegens verhuizing naar het buitenland is er een uitzondering gemaakt en konden we toch eerder de box opzeggen dan de 7 dagen van te voren!
La empresa ha respondido
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Escrito por la empresa

Hugo van der Goeslaan 2, De Kade, 5613 LG, Eindhoven, Stratum, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Erg vriendelijk geholpen, behulpzaam personeel, duidelijke uitleg, goed bereikbare lokatie, geattendeerd op een gunstig gelegen beschikbare opslag. Ook de ruimtes zien er goed uit, netjes, schoon. Gunstige aanbieding, mede daardoor ook goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij aanbieding inbegrepen gebruik aanhanger (1 dag) erg fijn. Enige minpuntje is dat mondelinge extra aanbieding op verlenging door een andere medewerker volgende dag niet meer geaccepteerd werd. Dus: laat mondelinge (prijs-) afspraken goed vastleggen.

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Fijne en vriendelijk ontvangst en goede rondleiding.
Makkelijke toegang, eenvoudige opslag.

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Ik huur met enige regelmaat bij AllSafe en tot op heden altijd naar volle tevredenheid. Snelle afhandeling, duidelijke afspraken en niet te vergeten bekwaam en vriendelijk personeel. Hele fijne ervaringen met Mike in Eindhoven

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Personeel betrokken en duidelijk in het maken van de afspraken! Werd afgelopen tijd er fijn geholpen.

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Zeer netjes en goed georganiseerd. Je kan er tot laat terecht.
Vaak ook niet te druk.

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Ik ben zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan en heel eerlijk en betrouwbaar geholpen.

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Prima service, goede uitleg en mooie oplossing voor de (te) hoge bakwagen.
Alles goed geregeld!

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Nette opslagruimte, goede en duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. 👌👌

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Uitstekende service! We kwamen vlak voor sluitingstijd, maar na telefonisch contact heeft men netjes op ons gewacht. We kregen alle gevraagde ruimtes en afmetingen duidelijk te zien en werden snel en vriendelijk geholpen. Als extra service mochten we zelfs een verhuiswagen lenen. Dat maakt echt het verschil — top geregeld 👍🏻

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Mooie schone ruimtes, helaas vertrokken omdat ruimte te klein werd en er nu niks groter beschikbaar was. Team is behulpzaam en vriendelijk ook tijdens opzegging

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Mike heeft me mega goed geholpen met het huren van de box, opzeggen ging ook erg gemakkelijk.

Respuesta de ALLSAFE - Eindhoven
Más información sobre otros tipos de reseñas.