ALLSAFE - Groningen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Osloweg 131, 9723 BK Groningen, Oosterpoortwijk, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebruik gemaakt van de verhuisservice Een fantastische ervaring Uitgebreid ingelicht door Kor,helder en duidelijk.De verhuisservice werd uitgevoerd door Marco .Niets was hem teveel , de zware dozen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allsafe Groningen heeft super werknemers. Ze staan altijd voor je klaar en zelfs een kleine vraag maken ze altijd tijd om deze te beantwoorden. Daarnaast zit de Allsafe Groningen op een top locatie, h... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Op alle vragen krijg je een bevredigend antwoord en ze nemen alle tijd voor je. De rondleiding waarvoor je een afspraak moet maken geeft veel duidelijkheid.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag bij Allsafe in Groningen geweest – helemaal top geholpen door KOR! Alles werd duidelijk en deskundig uitgelegd, snel maar met tijd voor vragen. Super vriendelijk en prettig om mee te praten.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Planta de almacenamiento
  2. Tienda de insumos para mudanzas

Escrito por la empresa

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Escrito por la empresa

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1671 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vriendelijke mensen.

Vriendelijke mensen.. duidelijke uitleg en Mark heel meedenkend en geeft ons gewoon een goed gevoel.

6 de febrero de 2026

Beste Salaya,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Groningen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben supergoed en vriendelijk…

Ik ben supergoed en vriendelijk behandeld door het personeel meerdere iedere keer in Groningen! De opslagruimte zelf was fijn en het hele systeem was supergoed en makkelijk!

29 de enero de 2026

Beste Claire,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Groningen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed geholpen met alles!

Super goed geholpen met alles!! Top service, geweldig personeel.

9 de enero de 2026

Beste Mike,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Groningen!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gevoel van veiligheid maar wél met een prijskaartje!

Wat wel voor enige verwarring zorgt is de verzekering. Ga er namelijk niet van uit dat het nogal forse bedrag dat voor “Diensten” betaald moet worden, boven op de “kale” huurprijs, alleen voor de verzekering is maar dat het inclusief is voor o.a. beveiliging, verwarming en het feit dat je er overdag altijd terecht kunt.
AllSafe is best wel prijzig maar geeft je toch het gevoel dat jouw waardevolle spullen er veilig zijn opgeborgen.

12 de enero de 2026

Beste Geert,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Groningen. Fijn dat ons personeel als vriendelijk en deskundig wordt ervaren. We waarderen de feedback.

Goede service en vriendelijke

Goede service en vriendelijke, behulpzame medewerkers

15 de enero de 2026

Beste Ineke,

Nette opslag.

Vlot. Komt afspraken na.

8 de diciembre de 2025

Beste Grace,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne ervaring bij Allsafe!

Fijne ervaring bij Allsafe!

6 de diciembre de 2025

Beste Amelu,

Bedankt voor je complimenten en positieve review!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Ongelooflijk vriendelijke

Ongelooflijk vriendelijke, behulpzame en efficiënte service.

27 de noviembre de 2025

Beste mevrouw Brown,

Post verdwijnt bij doorsturen

Post verdwijnt bij doorsturen, geen track en trace code, en het ergste, geen enkele bereidheid om het op te lossen, afspraken, emails en telefoontjes worden maandenlang stelselmatig genegeerd. Contract opgezegd.

24 de noviembre de 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw review. Ik heb het doorgezet naar mijn collega's in Groningen. Zij zullen dit verder onderzoeken en nemen spoedig contact met u op.

Verhuisdozen

Ik kwam voor verhuisdozen staat er een ajax logo op dus maar gouw naar de action gereden.
Personeel in groningen is wel aardig en helpen je goed.

20 de noviembre de 2025

Beste Gio,

Jammer dat de verhuisdozen niet helemaal jouw smaak waren maar superfijn om te horen dat ons team van ALLSAFE Groningen je goed heeft geholpen. Daar doen we het voor!

Joris

Super vriendelijke service

Super vriendelijke service en veilige opslag. Zeer goed georganiseerd. Het personeel is echt bevlogen met het helpen van klanten.

7 de noviembre de 2025

Beste Bert,

Zeer fijne service

Zeer fijne service, heel meedenkend personeel. Het veiligheidssysteem werkt zeer fijn via een persoonlijke code.

17 de octubre de 2025

Beste Tom,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Groningen!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Neat place 10/10

Neat place, problem solving and helping managers, clean, small details that make a difference at the storage location. 10/10! Also they might have the lowest proces in Groningen!

22 de septiembre de 2025

Dear Mihai,

Thank you for your kind words and the great review! We’re happy to hear you appreciate the details and our prices. Looking forward to helping you again!

Best regards,

Klant op 1

Altijd vriendelijk, meedenken

20 de septiembre de 2025

Beste Joel,

Enorme schade door muizenplaag

2 jaar onze inboedel daar opgeslagen.
Toen we hem gingen leeghalen troffen we een ware hel .
Meeste spullen allemaal beschadigd door muizenpis en aangevreten.
Een brief met alle foto's gestuurd wat beschadigd was.
Er wordt niets mee gedaan.
Geen verzekering die dit dekt en het bedrijf neemt geen enkele verantwoordelijkheid.

1 de septiembre de 2025

Beste Samantha,

Ik snap dat dit een vervelende situatie is.

Wij zijn druk bezig om de muizen overlast tegen te gaan. Helaas kunnen wij geen vergoeding geven voor de schade, dit omdat het niet onder de verzekering valt.

Excuses voor het ongemak en ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Just fantastic service and very…

Just fantastic service and very flexible and easy to deal with. Convenient for my storage needs.

8 de septiembre de 2025

Dear sir/madam,

Thank you for your positive review about ALLSAFE Groningen!

Kind regards,

Gebruik gemaakt van de verhuisservice

Gebruik gemaakt van de verhuisservice
Een fantastische ervaring Uitgebreid ingelicht door Kor,helder en duidelijk.De verhuisservice werd uitgevoerd door Marco .Niets was hem teveel , de zware dozen werden in de auto geplaatst vanaf de zolder middels een vlizotrap.Aangekomen bij all safe werden de dozen door Marco en Kor in onze box geplaatst.Een ongekende service en vriendelijkheid Waar kom je dit nog tegen
Fam.Blommers

5 de septiembre de 2025

Beste heer Blommers,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over onze verhuisservice!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Marieke

8 consejos para escribir buenas reseñas.