Alles goed geregeld mooie ruime opslag wij hadden er 2 een grote en een kleine , de grote is nu bijna leeg dus die is opgezegd, de kleine houden wij nog een tijdje . Je spullen staan goed beveiligd o... Ver más
La empresa ha respondido
Geweldig! Het is er schoon, ruim, goed georganiseerd en ( bijna) alles is mogelijk. Verhuisbus, verhuismaterialen, stevige kratten, zelfs een paar extra handjes die je kunnen helpen bij de verhuizi... Ver más
La empresa ha respondido
Uitzonderlijk goed geholpen door Robbert bij het verhuizen van mijn inboedel. Alles is onbeschadigd en snel van het huis naar de opslag vervoerd! Zelfs als het 30 graden is, blijft Robbert onvermoeid... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn goed geholpen door de mannen in Leeuwarden. Kregen duidelijke uitleg en konden de box gelijk huren.
La empresa ha respondido
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Escrito por la empresa

Tijnjedyk 19, 8934 BT, Leeuwarden, Friesland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Schone opslagruimte, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke instructies en info over de ruimtes en huur verhuisbus. Prima!

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Voor ons is dit een hele nieuwe wereld.
En, Wát een service!

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
We zijn erg prettig geholpen door een deskundige werknemer van Allsafe.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Uitzonderlijk goed geholpen door Robbert bij het verhuizen van mijn inboedel. Alles is onbeschadigd en snel van het huis naar de opslag vervoerd! Zelfs als het 30 graden is, blijft Robbert onvermoeid verhuizen.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Personeel zeer behulpzaam en de mogelijkheid om ter plekke een busje huren is een geweldige service!

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Goed bereikbaar, ruime toegangstijden,kar beschikbaar voor gebruik.Ruime en schone opslagruimte.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Prima ontvangen en geïnformeerd over de mogelijkheden.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Goede service en vriendelijk personeel.Zijn erg behulpzaam.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Geweldig! Het is er schoon, ruim, goed georganiseerd en ( bijna) alles is mogelijk. Verhuisbus, verhuismaterialen, stevige kratten, zelfs een paar extra handjes die je kunnen helpen bij de verhuizing.
Vriendelijk personeel die achter het concept staan van AllSafe. Ze denken mee en zoeken de beste oplossing.
Alles werkt met een App, tot aan de toegang van het toilet. Iedere box is voorzien van alarm dat via de app wordt in en uitgeschakeld.
Wij huren momenteel een box bij Mini opslag Leeuwarden en zijn zeer tevreden, een dikke 🔟

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Je spullen staan goed beveiligd opgeslagen dus Top.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Keurige ontvangst en goede uitleg.
De app werkt prima

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Vanuit verhuizers een goed contact met de regio manager. Duidelijke uitleg ,de rondleiding was prima en de opslag ruimte zag er prima uit. Eenvoudig te bedienen bij aankomst met de app.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Attent en vriendelijk personeel, prettige sfeer, schone en verzorgde opslagplaats.

Respuesta de ALLSAFE - Leeuwarden
Duidelijke uitleg door de baliemedewerker. Behulpzaam en vriendelijke balie medewerker.
Echter, online prijsvoordeel was niet bekend bij baliemedewerker. Maar hij heeft er een goede mouw aangepast.