Eerste keer is altijd even wennen, eenmaal binnen gaat alles van eigens. Vriendelijk en professioneel personeel, goede locatie, vrije ruimte voor parkeren
La empresa ha respondido
Al enige jaren huur ik bedrijfsmatig een unit en een postbus bij Allsafe Roosendaal. Ze hebben mij letterlijk laten groeien door mij door toegenomen bedrijfsactiviteiten een grotere unit aan te kunnen... Ver más
La empresa ha respondido
Goede uitleg van de verschillende soorten opslag gekregen en mogen bekijken voor een goed beeld. Werknemer had zich goed voorbereid. Ik kon dezelfde dag nog terecht in mijn eigen gehuurde box.
La empresa ha respondido
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Escrito por la empresa

Ettenseweg 4C, 4706 PB, Roosendaal, Noord-Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
Afspraken en regels worden duidelijk en toch vriendelijk uitgelegd. Verder alles zoal afgesproken.

Zeer klantvriendelijk. Nette omgeving. Goede prijsverhouding. Prettige locatie

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
Prima ruimtes, goed bereikbaar 24/7. Goede uitleg door manager. Bij wat langere periode mooie korting.👍

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
jammer 3 jaar klant geweest en bijleeg halen een tas laten staan bij de vuilnisbak, ik moest blijkbaar deze die dag ophalen en door prive omstandigheden kon dit niet. Maar ja prima ze berekenen 50 euro om de tas af te voeren ( paar kilo) dus ja naar jaren klant dan zo triest dus mij zien ze zeker niet terug

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
Professionele hulp en uitleg bij de beslissing welke unit voor ons het meest geschikt is. Laag drempelig, leuke sfeer, netjes en correct. Top !

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
Fijn ontvangst, echt mensen in Roosendaal, die ook met je mee denken.
Ook goede service met gebruik van hun verhuisbus. Redelijke prijs en goed materiaal.

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
Ik word altijd netjes te woord gestaan, vragen worden altijd goed en duidelijk beantwoord, de ruimte is schoon en veilig. Zeer tevreden.

Respuesta de ALLSAFE - Roosendaal
Ik zal nooit vergeten hoe Kim mij heeft gered toen ze mij vlakvoordat ik naar Italië vertrok belde om te zeggen dat zij via camerabeelden had ontdekt dat ik kort daarvoor per ongeluk wat buizen om de hoek had lagen liggen van mijn unit. Zo kon ik nog net op tijd voor mijn vertrek naar de AllSafe komen om deze (voor mijn zwembad onmisbare) buizen veilig te stellen. Hulde voor Kim en haar team!