Vanaf de eerste keer dat we er waren tot het laatste contact zijn we helder, duidelijk en goed geholpen. We hadden de opslag slechts een paar weken nodig en de optie-weekhuur paste hier ook goed bi... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn prima geholpen. Heel vriendelijk en compleet. We hebben nu een box van de juiste afmetingen die geschikt is om onze inboedel voor langere tijd in op te slaan. Zeer tevreden!
La empresa ha respondido
Een motorplek gehuurd in de engine room. Vriendelijk personeel wat de tijd neemt om je rond te leiden en zaken uit te leggen. Vwb allsafe algemeen: ze organiseren een nieuwsjaarsfeestje. Vond ik wel e... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben tevreden over mijn motoropslag in Zoetermeer. Makkelijk bereikbaar met de lift, modern uitziende locatie, prettige faciliteiten (toilet, lift, toegangspoorten). Zeker een aanrader.
La empresa ha respondido
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Escrito por la empresa

Edisonstraat 125, 2723 RT, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Goede begeleiding, duidelijk advies, prettige locatie. Fijn dat er receptie aanwezig is tijdens kantooruren.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Dichtbij, goede manier van binnenkomen, lekker koel, schoon

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Prijzen klopten niet en niet prettig geholpen(ps niet ieder personeelslid). Borg wordt heel lang ingehouden,maar bij een schade sturen ze gelijk een factuur. Bij Shurgard nu goeie ervaring en goed geholpen. Ik snap het dit is een persoonlijke mening maar een gevoel van vriendelijkheid en behulpzaamheid is per bedrijf verschillend en voor iedereen persoonlijk.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Hele mooie opslag, zeer netjes en heel erg vriendelijk personeel

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
We hadden de opslag slechts een paar weken nodig en de optie-weekhuur paste hier ook goed bij.
Er werd met ons meegedacht als er spullen werd gebracht en elke keer was het personeel even vriendelijk en behulpzaam.
Dikke 10 van ons.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Het snappen hoe de toegangscode werkt is wel een dingetje. Je hebt hem wel 3 keer nodig om binnen te komen. Anders dan dat: Prachtige ruimte!

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Schoon, licht, veilig, goede entree voorzieningen, verpakkingsmatsrialen en sloten aanwezig op lactie, goede service leenaahanger of bus beschikbaar, vriendelijk en duidelijke medewerkers,

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Super vriendelijk geholpen door Maciek. Door deze service en omgang met klanten kom ik hier zeker weer.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Welkome ontvangst, duidelijke uitleg, schone ruimten. Gemakkelijke toegang.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Netjes en goede service! Helder in de afspraken en meedenkend.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Ruimtes zijn prima. Nemen ook de tijd voor je. Eerste bezoek aan de balie was beter dan de tweede. Degene die er bij de tweede keer zat, was een beetje hooghartig. Verder alles prima.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Goede ontvangst en prima uitleg bij de eerste keer huren.

Respuesta de ALLSAFE - Zoetermeer
Más información sobre otros tipos de reseñas.