Alt til Festen.dk A/S Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god sparring i fh til størrelse af telt ud fra havens mål mv Virkelig god service fra start til slut og fra alle involverede; Lars, dem der knoklede med at sætte telt op, chauffør der l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 fuldt fortjente stjerner. Dialogen har været i top, Lars og Michael lever for sine kunder. Levering, opsætning nedtagning og afhentning er gået lige efter en snor. Hørning Slagteren havde styr p... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er overordnet tilfreds med leje af teltet. Kommunikationen med Lars omkring leje og opstilling var tip-top, det samme gælder for selve telt og gulv, som begge var af den forventede kvalitet. Ops... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt sent ude med at få bestilt til min fest, men det var slet ikke et problem. Jeg blev mødt af en utrolig god service og en enorm hjælpsomhed hele vejen igennem. Hjemmesiden er super... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para fiestas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Firmaet Alttilfesten.dk A/S har siden 1956 (som Vesterbros Serviceudlejning) været beskæftiget med service-udlejning. Vores speciale er Festudlejning, Serviceudlejning og Teltudlejning. Vi udlejer alt hvad du skal bruge til festen: borde, stole, glas, tallerkner. Afdelinger i Randers, Århus, Grenå, Hobro og Odder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fleksibilitet og go’ kvalitet

Super fleksibilitet ved bestilling, og alt udstyret var i god kvalitet.

Aflevering og afhentning skete i fin tid ift festen.

Varme anbefalinger!

7 de octubre de 2021

Hej

Mange tak for din super fine anmeldelse.

Dejligt at du har været tilfreds med det hele

Alt forløb 100% som lovet

Alt forløb 100% som lovet. Hvem kan forlange mere?

22 de septiembre de 2021

Hej

Glad for at du har været 100% tilfreds.

Så kan man ikke forlange mere - eller heller jeg :-)

1000 TAK for anmeldelsen

Med venlig hilsen

Meget tilfreds med telt

Meget tilfreds med telt, borde, stole og service. Dejligt at arbejde med et firma, der har styr på det hele. Tak.

14 de septiembre de 2021

Hej

Mange tak for anmeldelsen......det du skriver, er det vi vil stå for - hver gang.

Endnu engang tak.

med venlig hilsen

Fin service fra Alt til Festen

Fin service fra Alt til Festen - Eske. Vi fik, hvad vi havde bestilt, tingene var i god stand, og vi fik tingene i god tid, så vi kunne nå at få arrangeret det hele. Afhentningen foregik også fint og ekspedit.

2 de septiembre de 2021

Hej

Mange tak for anmeldelsen - Glad for at i har været tilfreds med hele.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var i perfekt stand ved levering…

Alt var i perfekt stand ved levering (bord & stole) og de flotte glas var klar til borddækning. Dejligt at vi ikke skulle tænke på opvask af glas efter festen.
Både levering og afhentning klappede, mange tak.
Vi kontakter jer næste gang vi skal holde stor fest:-)
Mvh. Mette Torp

27 de agosto de 2021

Hej Mette

1000 TAK for anmeldelsen.

Alt det du skriver, er det vi gerne vil stå for - hver gang

bh.

God fleksibel service

God fleksibel service, hjemmesiden er nem at bruge. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen

26 de agosto de 2021

Hej

Tak for anmeldelsen - God start på dagen.

" God fleksibel service " er det vi gerne vil kendes for hver gang - selv i en travl tid

Ingen finger at sætte!

Ingen finger at sætte.
Samt nemt & effektivt med levering og afhentning.

18 de agosto de 2021

Hej

Mange tak for anmeldelsen.

Nemt & effektivt er nøgleord for os.

Så 1000 TAK

5 stjerne herfra

5 stjerne herfra for - hurtig betjening, god kundeservice, lækker fadøl, god informativ hjemmeside og stort udvalg.

2 de agosto de 2021

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse - Glad for at du synes det hele var perfekt.

Venlige og pænt

Venlige og effektive folk. Flot telt.

18 de julio de 2021

Hej

Mange tak for din anmeldelse og at du har været tilfreds.

Det er det vi gerne vil stå for - hver gang.

God sommer

Grillmenu med 50 gæster - alt klapper 100%

Grillmenu med 50 deltagere i telt i haven. Kunne ikke have været bedre. Alt fra tilbud, endelig ordre, telefonisk kommunikation, tilretning af menu og levering klappede 100% - alt iht aftalen og telefonen blev altid taget når rettelser skulle klares. Ligeledes professionel ordrebekræftelse pr. mail blev hver gang modtaget ved ændringer.
Teltet blev opstillet på den aftalte dag af nogle arbejdsomme og venlige fyre. Teltsider med ekstra “vinduer” blev sat i med et smil således vi også kunne nyde udsigten fra haven. Borde, stole, duge, køleskab og teltbund var i den bedste kvalitet.
Slagterens menu var fin til prisen og blev udført meget professionelt. Kan kun anbefale Alt Til Festen på højeste niveau hvis man vil undgå selv at skulle koordinere alt for meget.

7 de julio de 2021

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse. Alt hvad du skriver er jo det vi gerne vil kendes for - hver gang.

Jeg har rost hele " holdet " bla. teltmand & slagter.

God sommer

Bh.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, god service og lækkert mad. Absolut noget der tåler en gentagelse.

28 de junio de 2021

Hej
Mange TAK for anmeldelsen - jeg skal nok huske at rose slagteren :-).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi takker for effektiv og venlig service

Vi takker for skarp, punktlig og venlig service.
Ændringer til aftalen sker hurtigt og effektivt og endda helt op til en uge før.

Vagttelefon tilgængelig da vi lørdag troede vi manglede noget. Det blev hurtigt fundet.

MVH
Thomas Ehler

23 de junio de 2021

Hej
Super - TAK for anmeldelsen.

Alt det du skriver - er lige præcis det vi gerne vil leve op til - hver gang.

Med venlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet, service og fleksibilitet

God kvalitet, service og fleksibilitet ved bestilling og levering.
Alt var som forventet.
Har haft lejet borde, stole, duge, blandet service, fadølsanlæg - alt flot og rent.

25 de marzo de 2021

Hej

Mange tak for anmeldelsen - Kvalitet - Service - samt fleksibilitet er nøgleord for Alttilfesten.dk - Så det varmer at høre at du var tilfreds - i en ellers " kold " Corona tid.
I øvrigt godt at vejret var med denne dag - til et udendørs arrangement.

Fantastik på alle måde

Hvis man holder fest, så kan jeg varmt anbefale alt til festen, de har det hele, og god service, jeg vil helt klart bestille ved dem når jeg holder fest igen.

26 de octubre de 2020

Hej

Mange tak for din anmeldelse - den varmer i en kold " Corona " tid.

Helt perfekt pakkeløsning inkl mad fra Hørning Slagteren

Vi valgte en fuld pakkeløsning med telt, borde, stole, service etc til mandens 50 års fødselsdag. Inklusiv heltstegt pattegris fra Hørning Slagteren, som for øvrigt var top lækker mad. Alt fungerede lige fra kommunikation, levering og afhentning. Super nemt :-) Det skal prøves igen til min egen 50 års fødselsdag om nogle år.

1 de octubre de 2020

Hej

Meget glad for din anmeldelse - og passer rigtig fint sammen med de andre anmeldelser vi har fået på bla. Grill menuer - skal nok hilse slagteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale alt til festen…

Kan varmt anbefale alt til festen !!!super service med leje af alt til fest.
Hurtig og affektiv op og nedtagning af telt !!! Søde venlige chauffører.
Mad fra slagter fra ligeledes til UG
Kun varme anbefalinger herfra..

25 de agosto de 2020

Hej Christina.

Det er sådanne anmeldelser der giver de ekstra " kræfter " i en travl tid - 1000 TAK

Skal nok hilse slagteren.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.