Nemt at købe, mange gode billeder af varerne. Hurtig levering og varerne lever altid op til forventningerne. Jeg har flere par sko fra HCD købt ved Amamiko og de holder virkelig godt og ser pæne ud se... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastiske varer som man ikke lige kan få andre steder. God service og hurtig levering. En fornøjelse at handle der :)
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele... Ver más
Først og fremmest, FANTASTISKE strømpebukser, som sidder godt på selv en str 52 plus pige. Har ikke oplevet bedre pasform, og jeg har været en del mærker og brands igennem efterhånden 😅 Udover d... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62
Información de contacto
Korskildevej 1, 4733, Tappernøje, Dinamarca
- Info@amamiko.dk
- www.amamiko.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastiske kjoler og god service
God størelses-guide på websiden
God størelses-guide på websiden, fin levering
Hurtig forsendelse og det var helt…
Hurtig forsendelse og det var helt perfekt!
Der er altid sikker og hurtig levering…
Der er altid sikker og hurtig levering fra Amamiko.
Varen lever op til forventningen
Varen lever op til forventningen. Hurtig levering.
Dejlige produkter
Dejlige produkter - lever op til mine forventninger, nem og overskuelig hjemmeside og så fik jeg det bestilte ret hurtigt
Totalt smuk og lækker kjole
Totalt smuk og lækker kjole, der passer perfekt. Den kommer ikke til at hænge i skabet, men på mig ⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️
Vinterkjoler kan så meget mere end blot at varme
Denne gang var det et køb på pre-order af en vinterkjole, som ved ankomst var endnu mere elegant og flot i farven end billederne på hjemmesiden viste.

Respuesta de Amamiko
Gode produkter og det kommer inden for…
Gode produkter og det kommer inden for få dage

Respuesta de Amamiko
Kvalitetsvarer og altid god behandling…
Kvalitetsvarer og altid god behandling og hurtig afsendelse.
Jeg kan kun anbefale at handle her.

Respuesta de Amamiko
Nem hjemme side og flotte kjoler
God service- nem hjemmeside -
Gode farver jeg købte to kjoler og venter nu kun på der kommer nye i mine farver

Lækre kjoler
Det er altid en skøn oplevelse at få en pakke fra Amamiko. Kjolerne er fantastisk smukke og lækker kvalitet.
Jeg er meget tilfreds 😁

Respuesta de Amamiko
Jeg fandt strømpebukserne i de farver
Jeg fandt strømpebukserne i de farver, som jeg havde ledt efter et stykke tid.
Da jeg hentede dem i går, har jeg endnu ikke prøvet dem, så jeg kender ikke noget til kvaliteten.

Respuesta de Amamiko
Endnu en kjole og et par lækre…
Endnu en kjole og et par lækre strømpebukser er modtaget. Jeg har været lidt utålmodig, da det var preordre, som jeg ikke har prøvet før. Mindst talt har jeg heppet på symaskine og ikke mindst den dygtige kvinde bag den.
Resultatet er bare lækkert. God stofkvalitet. Gennemtænkt pasform. Flotte syninger.
Pamela Mann strømperne har en rigtig god pasform. Der kommer snart flere i kurven

Kan virkelig anbefales
Jeg har købt den mest fantastiske kjole, som jeg selv synes jeg ser godt ud i.
Vil helt klart købe hos dig igen.
Det var også en hurtig levering

Altid en god oplevelse
Jeg er så vild med udvalget af strømpebukser!
Jeg er stor - høj og bred - så jeg har svært ved at finde nogle, der passer. Her er alt, hvad hjertet begærer og kvaliteten er i top. De sidste par år har jeg kun købt strømpebukser her.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.