Ongelooflijke slechte communicatie, het duurde twee maanden voordat er eindelijk iets geplanned werd. Het was duidelijk van het begin na het bellen: Nieuwe afstandsbediening nodig voor markies die al... Ver más
**** Mijn elektrice zonwering boven mijn glazen overkapping werd verbogen, waarschijnlijk door een kastanje. (4 x 4,20 m) Ambiance herstelde het probleem, maar kostte €844. De offerte van het aanb... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de marketing online
- Agencia de publicidad
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de puertas
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit bij de Grootste in Zonwering. Bezoek nu de website of kom langs bij één van onze 39 vestigingen.
No consta que solicite reseñas
Ambiance Resec Ede
Ambiance Resec Ede: Nadat de buismotor defect is geraakt, werden we ondanks de drukte, direct geholpen door het scherm “ op te binden” , nadat de nieuwe motor binnen was is deze direct geplaatst , dit alles binnen één week! Top service. Later bleek de motor iets meer lawaai te maken en sloot het scherm niet goed in de bak. Gebeld, afspraak, ook in één week opgelost! Beide keren prima monteurs, vakwerk en service. Top!
Leuke groep bedrijven.
Leuke groep bedrijven.
Vriendelijk personeel en kwaliteit van producten ook top
Twee rolluiken laten monteren
Twee rolluiken laten monteren, prima service! Blij mee!
Prima service geen klachten.
2 jaar geleden paneelgordijnen voor ons terras aangeschaft bij Ambiance in Rotterdam en door veelvuldig gebruik zijn daar wat problemen gekomen dus contact opgenomen met de vestiging en deze reparatie is zonder problemen via de garantie opgelost.
Prima service dus, bedankt.
Klacht over wachttijd voor vervanging van een buismotor
Je hebt in 2011 een redelijk duur Ambiance zonnescherm gekocht en nu heeft de somfy RVT buismotor het begeven waardoor het scherm uit moet blijven staan. Heb naar de Ambiancevestigng gebeld en of ik maar minimaal 3 weken wilt wachten. Zo ga je niet met klanten om. Waarom heeft Ambiance geen centrale storingsdienst om dit soort problemen adequaat en snel te verhelpen. Kennelijk gaat het zo goed met Ambiance dat men zich zo’n houding kan permitteren.
M.vr.gr.
Jan Kooman
Ter Aar
I was invoiced by this company without having any service from them
This is probably by mistake.
I never had appointments with this company monteurs.
I was looking for solution with my old electric rolgordijn a month ago.
But my electric rolgordijn was old and i decided not to repair it but to replace it.
I.never had monter not from your company neither from another company
Surprisingly i received an invoice from this company today on my email: "Voorrijkosten | Inclusief 15 minuten arbeid"
Shame
Dezeambiance strikkers amstelveen: pas op! review betreft ambiance zinwering…
Deze review betreft ambiance zinwering treffers
Ervaring: levertijd: 6 1/2 maand
Contact en communicatie beroerd.
1 opname maatvoering verkeerd
Pas op de 5dd afspraak met de monteurs na meer dan n galf jaar is de montage voltooid.
2 keer op de ochtend v plaatsing afgebeld.
1 keer verkeerd mayeriaal 1 keer de helft vh nateriaal, de rest onvindbaar voor de monteurs, bedrijf Elfbooj voorvhen niet bereikbaar. Eind facturering onduidelihk.
Eigenaar ( die zelf de foute maatopname verrichtte) neemt, ondanks herhaaldelijk verzoek geen enkele maal kontakt op met klant om over deze gang van zaken te overleggen/ excuses aan te bieden .
Bijzonder slecht te beteiken via telefoon, emails worden soms pas na 1 week beantwoord.
Amb. Strikjers Verzamelt allerlei goede reviews via de onbetrouwbare site ( kassa!) “ klanten vertellen””
Verder nergens op een betrouwbare een review te plaatsen die specifiek over deze vestiging van Ambiance (amstelveen) gaat.
Dis dan maar zo via de algemene klantenmeting van ambiance
Slechte afhandeling van facturatie en…
Slechte afhandeling van facturatie en zeer onterechte belaste kosten met hoogwerker! Pas op hiermee en maak vooraf strakke afspraken anders word je belast met kosten waar je u tegen zegt. Ze denken niet met je mee en knijpen je uit waar je bij staat.
Geweldige service van Bakker Ambiance
Bakker Ambiance heeft bij mij 4 schuifdeuren geplaatst. Met de montage was er een probleem. Probleem perfect opgelost. Je leert een bedrijf kennen als er een probleem is. Vlekkeloze service. Aanrader.
Nette afhandeling manco AMBIANCE zonnescherm fam Oudejans
Ik heb een zonnescherm gekocht bij Ambiance in Goes. Tijdens het ophangen van deze 5 meter brede scherm, bleek dat de ophanging niet goed was beoordeeld. Hierdoor kwam er te veel druk op de laag stenen erboven waardoor er een scheur ontstond in de muur. Na melding is besloten om extra steunen aan te brengen en de scheur te repareren. Na de levertijd van de steunen is het scherm opnieuw opgehangen en scheur netjes gerepareerd. Wat mij betreft een 10 voor de after sales service en nette afhandeling.
Geschillencommissie
Ik lees hieronder een aantal boze reviews van kopers die het niet eens waren met Ambiance zonwering.
Dat kan uiteraard gebeuren, maar wat ik dan ook graag lees, maar nergens staat, is dat ze de stap gezet hebben naar de Geschillencommissie, die onafhankelijk een uitspraak doet.
Een beetje halve verhalen dus.
Dit bedrijf heeft Ladan zonwering uit…
Dit bedrijf heeft Ladan zonwering uit Leiden overgenomen. Helaas als je klant van Ladan bent geweest word je afgewimpeld omdat het te druk is, iemand is overleden en verwijzen ze je door naar de concurrent, die wel bereid was om in eigen tijd langs te komen om de zonwering van mijn moeder vast te maken, omdat deze naar beneden dreigde te storten! Hopelijk gaan ze wel beter met eigen klanten om en nemen ze wat vaker de telefoon op!
Goed advies
Goed advies, kundige monteurs. Erg blij met onze screen.
Pas op met bestellen bij Ambiance Zonwering aan het Zeeburgerpad, Amsterdam
Ambiance Zonwering van het Zeeburgerpad, Amsterdam, kwam de maat nemen voor een elektrisch rolluik. Kosten €32,50, die men terugkrijgt bij bestelling.Betaalde €800 (totale kosten met accu €1.224). Echter, bij installatie moest het rolluik ter plaatse op maat gemaakt worden. Er was een enorme kast en het maakte een hels lawaai. De afstandsbedieningen waren ook niet gelijk. Ik klaagde. Ambiance deed niets maar bleef erbij dat ik alles moest betalen. Het luik zou door PBS gemaakt zijn. Ik bewees dat dit bedrijf al failliet was toen het luik gemaakt werd. Voor de rechtszitting gaf het bedrijf aan dat het door Hüsol gemaakt was en Hüsol ging hierin mee. Op het luik staat heel duidelijk Heroal. Heroal geeft aan dat Ambiance Heroal als type mag aanduiden als het ook daadwerkelijk bij Heroal besteld is. Kast rolluik opengemaakt. De kenmerken van Heroal staan zelfs binnenin (een opdrukte naam). Wat er ook in stond waren de maten (95 cm) en de datum april 2016: 2 jaar voordat het luik geleverd werd. De breedte moest ruim 91 cm zijn. Niet alleen was de hoogte maar ook de breedte ter plaatse aangepast. Ambiance had gewoon een tweedehands rolluik als nieuw proberen te slijten. Ook aardig was de ruim €200 die op de factuur aan Ambiance stond i.p.v. de €1.224. Aardig zo'n winst. Daarnaast was de accu een APC surge protector. Het was dus eigenlijk een heel ander apparaat. Een surge protector is een apparaat dat overtollige stroom opslaat (Wikipedia). Het is dus eigenlijk geen echte losse noodstroomvoorziening.
Even een tegengeluid voor Ambiance…
Even een tegengeluid voor Ambiance Haarlem: het zijn allerminst oplichters, maar betrouwbare ondernemers. Ik heb onlangs een terrasoverkapping door ze laten plaatsen. Ze komen keurig hun afspraak na, ze gaan zeer secuur en planmatig te werk en kijken niet op een uurtje korter of langer. Het gaat hun om kwaliteit en dat de overkapping naar tevredenheid wordt geplaatst. Chapeau! een aanrader voor een ieder!
Chantage & Diefstal
Vandaag 17/3/19) melding gedaan van diefstal van onze zonneschermen door Tijn Kozijn BV/Ambiance Haarlem. De Politie zal morgen contact opnemen met Martijn S. om hem te vragen de zonneschermen terug te brengen, als hij daar niet aan meewerkt dan zal de Politie de melding officieel omzetten in een aangifte van diefstal.
Ambiance Haarlem (Martijn S. oftewel Tijn Kozijn BV) heeft ons hotel in 2018 een offerte gestuurd voor het verdoeken van de zonneschermen en het opnieuw ophangen aan de gevel.
In November 2018 na uitvoering van het verdoeken bleek het ophalen en weghalen van het oude doek ruim 50% duurder te zijn dan vooraf opgegeven. Hetzelfde doek was ineens van 50 euro per m2 in prijs gestegen naar 66 euro per m2. Martijn voorzag problemen door zijn prijsstijging en wilde de zonneschermen pas leveren na betaling (chantage 1). Omdat snelheid voor ons belangrijk is en ook de basis was van onze keuze voor Ambiance Haarlem.
Bij het ophangen van de schermen gaat de prijs tijdens het werk van 2200 euro naar 5900. Om ons tegemoet te treden wil Ambiance zelf wel 1000 euro voor hun rekening nemen (heel gul ;-).
Hier zijn wij niet mee akkoord gegaan, onze welwillendheid om tot een snelle oplossing te komen moet niet verward worden met domheid, daarop hebben de medewerkers van Ambiance het werk direct gestopt (chantage 2), de steiger afgebroken en de overgebleven vijf zonneschermen, die al betaald en geleverd waren (dus geen retentierecht) zonder onze toestemming en medeweten meegenomen (Diefstal).
Wij hebben daarna via Arag een voorstel gedaan om alsnog tot een oplossing te komen, echter Ambiance Haarlem wil hier niet over praten ze willen alleen akkoord gaan met volledige betaling.
Het boeiende is dat Ambiance Haarlem via hun juridisch vertegenwoordiger nu claimt dat mogelijk de zonneschermen van haar zijn, omdat zij deze verdoekt hebben!!! Citaat: " Ten eerste is het wat mij betreft twijfelachtig of (alleen) uw cliënte eigenaar is van de nog niet gemonteerde zonneschermen. Niet valt uit te sluiten dat door het verdoeken Ambiance Haarlem als gevolg van natrekking, dan wel zaaksvorming (mede)eigenaar is geworden van de zonneschermen".
Wat een onzin! Dus pas op bij Martijn/Tijn Kozijn BV/Ambiance want als je hun iets laat doen en er voor betaald menen zij alsnog dat het zij eigenaar zijn.
Overigens we hadden een andere offerte (maar die had pas in 2019 tijd) voor een totaal van 3.000 euro voor verdoeken en weer aan de gevel ophangen. Dus nu hebben we meer dan het dubbele aan Ambiance Haarlem betaald en ze stelen nog onze doeken.
Conclusie: wij zijn de helft van onze schermen nu kwijt, de prijs die Ambiance nu rekent komt totaal uit op 11.000 euro. Geheel nieuwe zonneschermen zijn 12.600 euro.
Wij hebben de franchise organisatie van Ambiance hiervan in kennis gesteld, maar hier reageren zij niet op. Naar mijn indruk zijn ze wel bekend met de handelswijze van hun franchisenemer.
Ambiance zonwering mafia
Ambiance heeft ons een offerte gestuurd voor het verdoeken van de zonneschermen en het opnieuw ophangen aan de gevel.
Na uitvoering van het verdoeken bleek het ophalen en weghalen van het oude doek ruim 50% duurder te zijn dan vooraf opgegeven. Het zelfde doek was ineens van 50 euro per m2 in prijs gestegen naar 66 euro per m2. Wij hebben dit toch betaald omdat Ambiance anders de zonneschermen niet zou leveren.
Nu bij het ophangen van de schermen is de prijs gestegen van 2200 euro naar 5900. En om ons tegemoet te treden wil Ambiance zelf wel 1000 euro voor hun rekening nemen (Netjes he.......)
Hier zijn wij niet mee akkoord gegaan, daarop hebben de medewerkers van Ambiance het werk gestopt en de overgebleven zonneschermen (die al betaald waren) meegenomen, voor mij als gewone Nederlander is dit diefstal.
Fijne jongens die van Ambiance de Zonwering mafia.