AMU SYD Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det var et rigtig spændende ADR kursus, og vi havde en rigtig god lærer. Som var rigtig god til at formidle, kursets materiale og indhold for os. Netop fordi kurset indeholder, rigtig meget... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig godt kursus men! Jeg var på vejen som arbejdsplads, et godt kursus men der var rigtig meget teori man skulle igennem, og til tider gik det meget stærkt og det var ind imellem svært at nå og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en fornøjelse at møde sådanne engagerede 6 undervisere, der virkelig brænder for at undervise/ lære mig stoffet, så jeg kunne forstå det. Menneskelighed er noget jeg sætter højt, det er i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt kursus som alle der transporterer heste, amatører som professionelle, bør tage. Der kommes godt rundt i krogene, reglerne er langt fra logiske - EU har udarbejdet dem - og bøderne hvis man klu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Facultad de comercio
  2. Clases
  3. Escuela de idiomas
  4. Escuela de formación profesional

Escrito por la empresa

AMU SYD er en inkluderende uddannelsesinstitution, som udbyder relevante og målrettede kurser inden for efter- og videreuddannelse. Fleksible kurser og efteruddannelse På AMU SYD tilpasser vi os et arbejdsmarked i bevægelse med fleksible uddannelsesmuligheder, der tilgodeser dit behov. Vi kan skræddersy kursusforløb, så de er i harmoni med efterspørgslen på arbejdsmarkedet og den aktuelle tilstand i virksomhederne. Faglighed og branchekendskab Vi lægger stor vægt på, at vores undervisere kender brancherne indefra, så de kan forstå problemer, udfordringer og spørgsmål fra netop din arbejdsplads og hverdag. Med dybdegående erfaring og forståelse for kravene i branchen brænder de for at videregive den faglige stolthed og erfaring, de hver især kommer med.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

36 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Godt nok alså

5 de febrero de 2026

Hej Knud
Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde AMU SYD. Det er vi superglade for 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var altsammen en go oplevelse gode…

Det var altsammen en go oplevelse gode undervisere

16 de enero de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 😊
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og været glad for underviserne.
Mvh Christina, AMU SYD

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Meget tungt stof.

Meget tungt stof.
Til tider lidt useriøst

15 de enero de 2026

Respuesta de AMU SYD

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.
Vi tager dine bemærkninger med os og bruger dem til at blive bedre – både på indhold og form i undervisningen.
Mvh Christina, AMU SYD

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt sted altid glade personale.

Super godt sted altid glade personale.

19 de diciembre de 2025

Tak for de 5 stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at du oplever os som et godt sted med glade og imødekommende medarbejdere – det betyder meget for os 😊
Venlig hilsen Christina, AMU SYD

Valorada con 5 estrellas sobre 5

undervisning er god lærerne er…

undervisning er god lærerne er opmærksom på alle detaljer nemt at kontakte dem (:

19 de diciembre de 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med undervisningen og vores undervisere. Tak fordi du tog dig tid til at dele det 🙌
Venlig hilsen - Christina, AMU SYD

God kursus

God kursus. Fik ud af dem hvad vi kom efter.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de AMU SYD

Dejligt at høre, at kurset levede op til dine forventninger og gav det udbytte, du kom efter 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste underviser man kunne tænke…

Den bedste underviser man kunne tænke sig. Der var hjælp at hente i administrationen, hvis man ikke lige kunne finde stedet man skulle møde ind. Alt i alt rigtig god oplevelse.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de AMU SYD

Tusind tak for de flotte ord 🙏
Vi er glade for, at både undervisningen og hjælpen fra administrationen gav dig en god oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Ok kursus

Ok kursus
Slidte lokaler
Undervisningsmaterialer ikke opdateret

9 de diciembre de 2025

Respuesta de AMU SYD

Tak for din feedback, den sætter vi stor pris på.
Vi tager dine bemærkninger om lokaler og undervisningsmaterialer med videre i vores arbejde med løbende forbedringer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det går godt med god lærer rene den var god med det hele

Det går godt med god lærer og og forståelser

4 de diciembre de 2025

Respuesta de AMU SYD

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft et godt forløb, og at undervisningen har været både god og let at forstå.

Vi sætter stor pris på din feedback 🙏

VH - Christina, AMU SYD

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The teacher was very good

The teacher was very good! Extremely smart and explained everything very well. Thank you, sir

28 de noviembre de 2025

Respuesta de AMU SYD

Thank you so much for your great review ⭐

We’re really happy to hear that the teaching was clear and helpful for you.

Best regards, Christina - AMU SYD

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var super godt.

25 de noviembre de 2025

Respuesta de AMU SYD

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du synes kurset var super godt.

Hvis der er noget, vi kunne have gjort for at få de sidste stjerner med, hører vi meget gerne fra dig 😊

Vejen som arbejdsplads

Læren gjorde det godt, formidling af tørt stof, på en god og inspirerende måde

24 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse Ib 🙏

Dejligt at høre, at vores underviser formåede at gøre det tørre stof både forståeligt og inspirerende – det betyder meget for os.

Dygtig lære

Dygtig lære
God mad

17 de noviembre de 2025

Tak for de 5 stjerne. Dem er vi rigtig glade for 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kørelærerne var utrolig søde og rolige…

Kørelærerne var utrolig søde og rolige - rigtig rart - når man måske aldrig har siddet i en lastbil
Dejligt at der også var plads til lidt sjov i timerne

13 de octubre de 2025

Tusind tak for de flotte 5 stjerner 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig tryg hos vores kørelærere – især når det er første gang i en lastbil.
Vi er også glade for, at der var plads til både læring og lidt sjov undervejs.

Tak fordi du valgte AMU SYD 🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

uprofessionel og respektløs kultur (som det viste sig, desværre) på AMU Syd

Jeg kontaktede uddannelseschefen ved AMU Kolding i oktober 2024, da jeg søgte virksomhedspraktik. Jeg fik hurtigt svar og blev inviteret til en uformel samtale om mulige jobmuligheder, da min profil og mit CV blev vurderet som både spændende og relevant. Efter vores møde aftalte vi, at jeg skulle vende tilbage, når mine to virksomhedspraktikker var afsluttet.

Op til juleferien skrev jeg og informerede om, at jeg havde gennemført to virksomhedspraktikker – på en SOSU-skole og et gymnasium – begge steder som underviser. Jeg vedhæftede også udtalelser fra begge praktiksteder. Desværre fik jeg intet svar. I slutningen af januar fulgte jeg op med endnu en mail, i tilfælde af at min første besked ikke var nået frem – men heller ikke denne gang fik jeg svar.

Jeg skriver ikke dette for at hænge nogen ud, men fordi jeg oprigtigt er skuffet. Jeg havde håbet på en professionel dialog, uanset om svaret var positivt eller negativt. At blive mødt med tavshed efter vores tidligere kontakt opleves som uprofessionelt – og ærligt talt respektløst.

17 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis 5 stjerner er det højeste så…

Hvis 5 stjerner er det højeste så fortjener de sku 6.
AMU syd svejsecenter.
Altid en fornøjelse at være her, kompetente lærer der danner rammerne for en fantastisk undervisning. Ord siger meget men oplevelsen i sig selv siger det hele.

26 de marzo de 2025

Hej Andrew

Sikke dog en dejlig anmeldelse af vores team i svejsecenteret på AMU SYD 😊 1000 tak for den 🙏
Hvor er det godt at høre, at du gentagne gange har haft gode og lærerige oplevelser her hos os 👍 Og megafedt, at du også tager dig tid til at dele din oplevelse - det er vi glade for 😊

Godt

God oplevelse de havde styr på stoffet

27 de febrero de 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Det er godt at vide, at du var tilfreds med din kursusoplevelse og fandt det faglige indhold relevant.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har indefor 3 år været på 7 amu…

Jeg har indefor 3 år været på 7 amu kurser, alle af dem er så useriøse... Lige nu sidder jeg på 5 dags kursus, angående Farligt gods, på dag 2 får vi afvide kurset ikke kan blive brugt ude i praksis, du kan derimod tage et kursus på 1 dag, som kræver du er ansat ved et firma

Så frustreret kursist

25 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Jeg er meget tilfreds med kurset hos…

"Jeg er meget tilfreds med kurset hos AMU Syd. Undervisningen var både relevant og velstruktureret, og underviserne var dygtige og engagerede. Det har været en lærerig oplevelse, som jeg helt klart kan anbefale."

13 de febrero de 2025

Hej Hussam

Tak for din anmeldelse og anbefaling af AMU SYD. Vi er glade for, at du har haft en god og lærerig kursusoplevelse hos os 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.