Andelskassen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skiftede bank for et år siden da vi specifikt fik anbefalet Michelle af nogle venner. Vi er utroligt glade for vores skift af bank da vi uden tvivl har fået den bedste rådgiver man nogensinde kunne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk oplevelse at komme i banken….🤩 Ingen skuespil, ingen højt-på-strå attitude…. Alle er indstillet på at hjælpe en’…. Er 100% bevist om det er en forretning de driver, men det spænder... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kone og jeg var til et møde i banken for at blive medlem, vi blev godt modtaget af en altid smilende Sanne og under rundvisningen mødte vi vældig søde mennesker. Selve mødet forløb i en venlig og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios bancarios

Escrito por la empresa

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

93 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er heldigvis skiftet til Andelskassen

Vi er skiftet til Andelskassen, og det er uden sammenligning den bedste beslutning, vi har taget ift. vores økonomi.

Vores rådgiver opleves ikke som en klassisk bankrådgiver, men som en reel sparringspartner. Han svarer hurtigt – også når det haster – og tager sig tid til at forklare tingene, så vi faktisk forstår vores valg.

Det vigtigste er dog, at vi ikke føler os som “endnu en kunde i bunken”. Rådgivningen er personlig og relevant for vores situation, og det giver en tryghed, vi ikke har oplevet tidligere.

Kort sagt: kompetent, tilgængelig og oprigtigt engageret. Det er præcis det, man håber på i en bank – men sjældent får.

16 de abril de 2026

Hej Anders
Du har heldigvis valgt at dele det glade budskab med os her, og tusind tak for det.

At have en rådgiver, der er der, når man har brug for det, og at man føler sig grundigt rådgivet i et trygt samarbejde - det er lige præcis den relation, vi arbejder for hver dag. For i Andelskassen tror vi på, at gode relationer giver værdi.

Derfor spreder det også stor glæde her på kontoret at læse din anmeldelse og beskrivelse af jeres samarbejde med jeres rådgiver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservicen i Andelskassen er helt unik og personlig

Kundeservicen i Andelskassen er helt unik. Jeg har Louise Renée Jensen som min bankrådgiver i Nordhavn, København. Hun er super dygtig, og jeg er meget glad for hendes rådgivning - og mindst vores samarbejde. Jeg bruger både Andelskassen som privat og erhvervskunde. Hermed mine varmeste anbefalinger :-)

14 de abril de 2026

Respuesta de Andelskassen

Tak for denne flotte anmeldelse og de varme anbefalinger.

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi, og det er skønt at høre, at samarbejdet med din rådgiver lever op til netop det. Jeg sender dine rosende ord videre til hende. Det bliver hun helt sikkert glad for at læse.

Tusind tak for din tillid – både som privat- og erhvervskunde. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og være din bank også fremover.

For dyrt

Sender for mange konto oplysninger
Og skal betale alt for meget i gebyr 🙈 skriver på vegne af min Mor . Bare
Fordi man ikke er online.
💩

8 de abril de 2025

Respuesta de Andelskassen

Jeg er ærgerlig over at læse, at du ikke er tilfreds med Andelskassen.

Mette

Fantastiske Andelskassen

Vi er meget begejstrede over vores forløb hos Andelskassen, og især vores rådgiver, Frederik, som har været godt til at tage os i hånden hele vejen igennem.

31 de marzo de 2026

Hej Martin

Mange tak for din flotte anmeldelse.

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi, og derfor er vi rigtig glade for at læse om jeres oplevelse med at være kunder i Andelskassen.

Jeg sender jeres 5 stjerner og flotte ord videre til Frederik. Det bliver han glad for.

Mette, Andelskassen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En meget kompetent bank der giver…

En meget kompetent bank der giver seriøs rådgivning. De er nærværende og til stede samt realistiske i deres rådgivning.

26 de marzo de 2026

Hej Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

I Andelskassen tror vi på, at en god relation er en tryg og tillidsfuld relation. Derfor spreder det også stor glæde her på kontoret at læse din anmeldelse og beskrivelse af, hvordan du oplever at være kunde i Andelskassen.

Altid hurtig support

Altid hurtig support, og god rådgivning.

25 de marzo de 2026

Hej Caroline

Mange tak for din positive anmeldelse og for at dele det med os her. Det er vi rigtig glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk god oplevelse vi glæder…

Helt fantastisk god oplevelse vi glæder os til at blive kunde i andelskassen Sønderborg. Vores nye bankrådgiver Sanne Thomsen var meget kompetent, venlig og imødekommende

25 de marzo de 2026

Hej Jan

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at læse om jeres oplevelse med at blive kunder i Andelskassen. Jeg vil straks sende jeres 5 stjerner og flotte ord videre til Sanne. Det bliver hun uden tvivl glad for.

Godt møde

Godt møde. God information og rådgivning.

20 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget glad for den personlige…

Jeg er meget glad for den personlige service, som jeg får hos min bankrådgiver. Det er rart og betryggende at der er tid til at mødes personligt. Jeg får altid en god vejledning om forskellige muligheder i forbindelse med min økonomi nu og fremadrettet.

21 de marzo de 2026

Respuesta de Andelskassen

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at du har sådan en god relation til din rådgiver og får den rådgivning, du ønsker og har brug for.

Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

hørt hurtigt

Vi bliver hørt hurtigt og rådgivningen forståeligt

20 de marzo de 2026

Hej Jan

Mange tak for den flotte anmeldelse og positive kommentar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god kundeservice i andelskassen…

Rigtig god kundeservice i andelskassen og altid imødekommende medarbejdere når man kommer ind i banken. Jeg har en sød og servicemindet kunderådgiver. Jeg kan kun anbefale andelskassen i Svendborg.

19 de marzo de 2026

Hej Pernille

Mange tak for din flotte anbefaling. Det er skønt at læse om dine gode oplevelser som kunde i Andelskassen.

Jeg har sendt dine rosende ord videre til mine kolleger i Svendborg. Det bliver de helt sikkert glade for.

Uprofessionel behandling

Er man et ungt menneske, som har drømme og ambitioner, så er det ikke en bank for dig! Banken har kun sig selv nærmest.

Under en skilsmisse udleverede min bankdame alle mine personlige oplysninger til min eks. Flovt fra bankens side.. hold jer fra banken

1 de agosto de 2025

Hej Jacob

Jeg er ærgerlig over at læse din anmeldelse, for sådan skal det ikke opleves at være kunde i Andelskassen.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger i en mail til info@andelskassen.dk, vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Konstruktive og informative møder.

12 de marzo de 2026

Hej Line

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du har haft gode møder med Andelskassen, og vi er glade for, du deler det med os her.

Vi er godt tilfreds.

Vi er godt tilfreds.
God service, altid tid til en samtale og stor imødekommenhed fra en velforberedt rådgiver i Andelskassen Randers.

13 de marzo de 2026

Hej Inger Maj

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at vores kunder netop får den hjælp, der er brug for, så det er skønt at læse om jeres oplevelse ved at være kunder i Andelskassen - særligt at I er glade for jeres rådgiver.

Mange hilsner

En fornuftig snak.

En fornuftig snak med en godt forberedt sagsbehandler.

11 de marzo de 2026

Hej Jørgen

Tusind tak for den positive feedback. Det er kort og præcist beskrevet, og vi glade for, at du vil dele det med os her.

Nærværende og professionelle

Vi har begge herhjemme brugt et andet pengeinstitut, men i forbindelse med forestående huskøb, har vi udelukkende haft dårlige oplevelser her. Derfor fik vi anbefalet Andelskassen, og Karina fra Andelskassen Odense tog kontakt til os kort tid efter, de havde fået vores kontaktoplysninger.
Fra første telefonsamtale var det en meget behagelig oplevelse. Karina var super positiv og professionel samtidig med, at hun fik os til at føle os “hjemme”. Vi var efterfølgende til møde med Karina på Andelskassens kontor. Rigtig fine omgivelser, søde og nærværende mennesker. Vi havde et rigtig godt møde, og allerede da vi trådte ind ad døren, var vi ikke i tvivl om, at Andelskassen skulle være vores nye bank og Karina vores rådgiver.
Vi føler os meget trygge hos Karina og Andelskassen, og endelig får vi en bank, der føles personlig og samtidig meget profesionelle og hjælpsomme. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og sender en stor tak til Karina og resten af holdet i Odense!

- Camilla og Anton

10 de marzo de 2026

Hej Camilla

Mange tak for den flotte anmeldelse og de positive kommentarer omkring jeres oplevelse af at blive kunder i Andelskassen.

At have en rådgiver, der er der, når man har brug for det, og at man føler sig grundigt rådgivet i et trygt samarbejde - det er lige præcis den relation, vi arbejder for hver dag. Derfor er det også fantastisk at læse om jeres samarbejde med Karina, og vi er glade for, I vil dele det med os her på Trustpilot.

Jeg sender straks jeres flotte ord videre til Karina. Det vil hun blive glad for at modtage.

The worst bank ever

The worst bank ever. They do not care about their customers. They are scammers.
I had money coming and I was seeing them like “available” and use them, and after 2 days they made bill for me, like I used their money and go in minus and I need to pay for them now, but I used my money, which was available. And they did not want comment this situation, just sending me bills to pay
I sent them messages to explain me why this happened, but did not get answer, just new gebyr and account fees and blocked my card after 2 weeks

11 de marzo de 2026

Hi Orest,

We are sorry to hear about your experience, but we cannot discuss customer matters in public media.

If you believe the bank has acted incorrectly, you have the option to file a complaint. You can find the guidelines here: https://www.andelskassen.dk/om-banken/vilkaar-priser-og-regler/klagevejledning

Kind regards,

Det er ikke godt nok

Fortsat 7,1% i rente på andelsboliglån.

Uberettigede rykkere for inddækning.

Tre mails uden respons fra banken.

Det er ikke godt nok, Andelskassen.

5 de marzo de 2026

En Go bank😊

En Go bank😊
Tak for de mange gode oplevelser.

23 de febrero de 2026

Hej Kim

Mange tak for stjerner, smil og positive kommentarer, og tak for at dele det med os her 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grundig og jordnær økonomisk…

Grundig og jordnær økonomisk vejledning. Imødekommende og tillidsfuld på alle måder. Vi elsker Frede!

12 de febrero de 2026

Hej Rachel

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele den med os her.
Det er skønt at høre, at I har sådan en god relation til jeres rådgiver og får den rådgivning, I ønsker og har brug for. Jeg sender straks roserne videre til ham. Det bliver han glad for.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.