Vi skiftede bank for et år siden da vi specifikt fik anbefalet Michelle af nogle venner. Vi er utroligt glade for vores skift af bank da vi uden tvivl har fået den bedste rådgiver man nogensinde kunne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
En fantastisk oplevelse at komme i banken….🤩 Ingen skuespil, ingen højt-på-strå attitude…. Alle er indstillet på at hjælpe en’…. Er 100% bevist om det er en forretning de driver, men det spænder... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Ver más
La empresa ha respondido
Min kone og jeg var til et møde i banken for at blive medlem, vi blev godt modtaget af en altid smilende Sanne og under rundvisningen mødte vi vældig søde mennesker. Selve mødet forløb i en venlig og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Información de contacto
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Dinamarca
- 87 99 30 00
- info@andelskassen.dk
- www.andelskassen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
5 stjerner til Lasse i Andelskassen Koldby
Vi har haft møde med Lasse i Andelskassen Koldby og endnu engang bliver vi mødt af en velforberedt rådgiver der både kommer med forslag, lytter og tilpasser tingene så man får fornemmelsen af, at det er skræddersyet produkter man får.
Iøvrigt skal det også siges, at Lasse altid er at træffe på telefon og mail både før, under og efter møderne med ham er afholdt, hvilket er en super fleksibilitet at have i en travlt hverdag.
Så klart 5 stjerner herfra!

Letsindig omgang med sandheden
Få ting fortryder jeg i samme grad som vores engagement ved Andelskassen. Aftaler vi indgik da vi skiftede til Andelskassen er blevet opsagt uden gyldig grund. Over tid har vi flere gange grebet Andelskassen i lodrette løgne - den ene har vi tilmed fået bekræftet ved en uvildig finansrådgiver. Når Andelskassen er blevet forholdt hermed, har de svaret, at de handlede i overensstemmelse med direktiver udstukket fra ledelsen og at der intet var at gøre.
Her på falderebet hvor vi, langt om længe, er skiftet væk fra Andelskassen har de givet os en dummebøde på vej ud af døren. Andelskassen har trukket 500,-/konto i gebyr for at overføre indeståender på samtlige konti til den nye bank. På tværs at 8 konti bliver det selvsagt til et mærkbart beløb. Det må være grænsende til tyveri, når Andelskassen tager sig betalt for en "ydelse" vi hverken har været oplyst om eller bekræftet. Andelskassen giver altså sig selv et carte blanche på kundens bekostning.
Svar: 19/9-24.
Min mekaniker har også listepriser på diverse reparationer, som jeg kan slå op på hans hjemmeside. Det er dog endnu ikke sket at han, af egen drift, har skiftet mine hjul fra sommer til vinterdæk og hævet pengene på min konto, uden først at have spurgt mig om det var en ydelse jeg ønskede.
I øvrigt er 500,-/konto helt ublu og ikke andet end optrækkeri af kunder, som Andelskassen ved allerede er ude af butikken. Det tager højest et par minutter at lave en manuel overførsel. Så at prisen skulle afspejle den brugte tid, lyder ikke just sandfærdigt.

Respuesta de Andelskassen
Gebyrerne er kommet snigende de sidste…
Gebyrerne er kommet snigende de sidste par år. Så efter at have været en ellers tilfreds kunde i Andelskassen i 20 år har jeg nu fundet mig en ny bank, som er mindre grådige i deres gebyr politik.

Bankrådgivning
Vores bankrådgiver kontaktede os for at gennemgå vores engagement med Andelskassen i Koldby, hvor vi fik en god rådgivning om diverse konti og andre ting vedrørende vores økonomi. Godt møde!

Bankskift
Bankskift
I forbindelse med bankskift, har vi kun oplevet god service fra Andelskassen.
Malene fra Koldby har guidet os igennem det hele og vi har følt os velkomne og trygge.
Vi er meget tilfredse indtil videre

Fantastisk oplevelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lasse fra Andelskassen i Koldby. Han har været professionel og hjælpsom gennem hele processen og har givet os klare og forståelige råd om vores økonomi.

varmeste anbefalinger herfra
Jeg har nu været ved Andelskassen Koldby i et år, og jeg er utrolig glad for min bank!
Jeg har Per Odde som min nærmeste rådgiver og han er en standard for service i bank industrien. Når jeg har en forespørgsel og skriver ind, så går Per altid det ekstra skridt og ringer direkte til mig.
Han tager min igennem hvad det handler sig om, spørg ind til mine tanker bag beslutningen, og gennem en god dialog hver gang kommer vi frem til en løsning jeg, ikke kun er glad for, men jeg også forstår til punkt og prikke.
De bedste anbefalinger fra min side.

måneds gebyr
jeg bliver trukket et måneds gebyr på 50kr giv mig en forklaring hvad går de til jeg kan ikke finde grunden til
at jeg skal af med 5500 pr år for at bruge en bank

Respuesta de Andelskassen
personlige oplysninger , løfte / aftalebrud.
Jeg er igang med en årelang gammel sag med denne triste bank som fortsat er min bank privat såvel som erhvervsmæssigt. Der er flere årsager til jeg fortsat har denne bank :)
Jeg vil opfordre alle kunder i denne bank på at være opmærksom at banken ikke lever op til de regler der findes på blandt andet området “tavshedspligt” - hermed sagt du kan ikke vide dig sikker på at din data ikke ligger offentligt tilgængeligt. Endvidere er banken også en bank som laver aftaler som ej overholdes , ja nogle kalder det også for løftebrud herunder vores stats. Aut. revisor.
Alle implicerede parter kontaktes hen over weekenden.
Pas på.
19/7-24
Jeg har ikke brug for flere forklaringer så der kommer ingen klage. Vil heller have min ytringsfrihed oven på dette her.

Jeg undres over en af jeres rådgiver:
Jeg undres over en af jeres rådgiver:
Min datter har fået et job i foreløbigt 9 mdr til 30.000 pr måneden. Hun har 50 km fra bopæl til arbejdsstede og har en ældre Toyota Corolla som nu skal synes, hvilket ikke vil være økonomisk rentabelt.
Hun kontakter derfor Jer for et billån på ca 25-30.000 kr hvilket dog ikke kunne godkendes.
Fakta er at den bil hun kikker på kører 18-20 km pr/l mod de 13 km/l den gamle kører.
Vægtafgift på den nye er 660 kr pr år mod 4400 kr for den gamle.
Besparelsen er således bare på disse 2 punkter mellem 700-800 kr pr mdr. hvilket jo vil dække en stor del af en evt lån.
Da den nye bil er nødvendig i løbet af kort tid for at kunne møde på arbejde har hun nu 2 muligheder.
1. at skifte bank til en mere forstående rådgiver.
2. lave et billån gennem forhandler.
Mvh Kim Hovedskou

Respuesta de Andelskassen
Har været en fin bank i starten
Har været en fin bank i starten. Nu mangler man hjælp til at få ens ny opstartet firma igang, på mit 1.5 år i mit firma alt er betalt moms skat osv. Som man åbenbart ikke kan få en kassekredit til ?Fruen og jeg mangler 3.000,- hver måned, Så de kan ikke tilbyde at hjælpe med at få en kassekredit. ja tak men som et ny firma får man jo ikke en god løn hver måned. Og har ellers ikke gæld i mit firma, nu har man brug for hjælp og ikke om 3 år. Jeg siger nej tak herfra og er på vej videre til en anden bank som forhåbentlig kan gøre det langt bedre end jer.

Super glade som kunder
Super glade som kunder! Vores rådgiver er meget professionel, og samtidig interesseret og engageret i vores private vilkår

Respuesta de Andelskassen
Godt og konstruktivt møde.
Godt og konstuktivt møde.
Grundig forberedelse af AK til mødet.

Respuesta de Andelskassen
Vi fik et fyldetsgørende svar på de…
Vi fik et fyldetsgørende svar på de spørgsmål vi havde.

Andelskassen Esbjerg
Fantastisk og flink personale altid klar til at svare på spørgsmål

Respuesta de Andelskassen
Andelskassen i Århus er fantastisk!
Andelskassen i Århus giver simpelthen en fantastisk service!
Bjørn vores bankrådgiver står altid til rådighed og er meget dygtig til at fortælle og vejlede.
Vi føler os trygge som kunder i banken.

Respuesta de Andelskassen
en bank med hjertet det rette sted
Jeg kan detsværre kun give 5 stjerner. Andelskassen Koldby er en bank med hjertet det rette sted. Banken er til for at vejlede og gøre deres kunder trykke i deres økonomi. Jeg ønsker ikke at skrifte bank og kan kun give varme anbefalinger.

Tak for hjælpen!
Jeg har haft Marianne som min rådgiver i noget tid nu. Hun er fantastisk til at hjælpe og nem at komme i kontakt med! Super god oplevelse og kæmpe tak til Marianne!

Respuesta de Andelskassen
Det var virkelig en god oplevelse at få…
Det var virkelig en god oplevelse at få rådgivning ved jer! 😊 Super venlige og kompetente rådgivere 😄

En rigtig god oplevelse
Medarbejderen var virkelig grundig og imødekommende. Han forklarede tingene på en forståelig og overskuelig måde for os. Det var første gang vi var til møde i en bank, og vi følte virkelig at han tog os i hånden og besvarede alle de spørgsmål vi kom med.

La experiencia Trustpilot