Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde napphållare och bitring,blev jättfina,över mina förväntningar . Och kontakten med Angelica ger jag en 10,supertrevlig och bemötande.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Napphållaren blev så fin med dotterns namn på. Kan inte vara mer nöjd. Snabb leverans dessutom! Toppen bra 👍🏽

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

E-handel med produkter för barn och föräldrar. Allt från napphållare och bitleksaker till band för e-tjänstekort.

3,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Rekommenderar inte

Fick ingen bekräftelse på mitt köp och lång leveranstid. Jag kontaktade företaget vid 2 tillfällen utan svar. Jag hörde av mig för att avbryta mitt köp allternativ ändra namn då jag beställde inför ett dop och varan skulle inte hinna komma tills dess. Man får inte returnera personliga varor. Känns väldigt oseriöst.

9 de octubre de 2025

Trasig napphållare, inget svar

Beställde två napphållare. Den ena hade en stor spricka i en bokstav när den kom med posten, vilket känns osäkert med baby som gärna stoppar i munnen. Är medveten om att sprickor kan uppstå, men tycker att när den är ny borde den vara hel och inte komma trasig. Mejlade om detta, men fick aldrig något svar. Tråkigt med tanke på priset.

29 de mayo de 2025

Varken svar eller leverans

Inte till att rekommendera då jag varken fick orderbekräftelse eller svar när man mailat företaget..

7 de mayo de 2024
Logotipo de Angelicasandberg.se

Respuesta de Angelicasandberg.se

Hej. Ledsen för att du inte fick svar eller blev kontaktad. Då vi är ett litet företag så drabbas vi hårt när vardagen inte går som planerat. 12 April 2024 drabbades min man av hjärninflammation(som först diagnostiserades, den 12 Maj) och därav blev vår kommunikation och leverans lidande. Hoppas på förståelse.

Inte fått min beställning

Inte fått min beställning. Inte heller orderbekräftelse. Skickat mejl till kundservice ang detta men heller inte fått något svar.

Dåligt! Kommer inte köpa något där. Bluff!

2 de mayo de 2024
Logotipo de Angelicasandberg.se

Respuesta de Angelicasandberg.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.