AniCura Odense Dyrehospital Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft brug for Odense Dyrehospital i alt 3 gange og man bliver altid mødt af smilende og imødekommende personale! Derudover har de nok nogle af danmarks bedste dyrelæger ansat! At min hund fik fj... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min hund har været i korsbånd operation og dyrlæge giver underskrift på man skal kontakte dem hvis der opstår halthed.etc. Ringer og og ja nytteløs dårlig service jamen det er jo 6 måneder siden ..... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab. Har hele vejen igennem Bao’s sygeforløb været tryg ved at have hende indlagt i 3 døgn. Blev ringet op 2 gange dagligt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Drago har været forbi AniCura, og vi havde en rigtig god oplevelse. Personalet havde stor forståelse for, at det var vigtigt for mig at være hos ham helt frem til indlæggelsen og igen være der,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Hospital veterinario

Escrito por la empresa

Henvisnings- og akuthospital for kæledyr

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid meget imødekommenhed og…

Altid meget imødekommenhed og kompetente dyrlæger.

4 de febrero de 2025

Kære Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever imødekommenhed og kompetent behandling hos os.

AniCura Odense Dyrehospital

Operation af hund.

Operation af hund..
Vi valgte det bedste sted med meget dygtige og erfarne dyrlæger. En helt igennem tryg og professionel håndtering. Bedre kan man bare ikke ønske sig det, når man håber det bedste for sin hund.

2 de febrero de 2025

Kære Per,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I følte jer trygge og godt behandlet.

AniCura Odense Dyrehospital

Prof rådgivning/behandling

God atmosfære. Prof. Rådgivning og behandling.

22 de enero de 2025

Kære Heidi.

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os, at du oplevede en god atmosfære og professionel behandling.

Meget imødekommende dyrlæge

Meget imødekommende dyrlæge. Grundig og forståelig information.

20 de enero de 2025

Respuesta de AniCura Odense Dyrehospital

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede både imødekommenhed og grundig information hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dygtige og venlige medarbejdere

Super dygtige og venlige medarbejdere, og en meget proffessionel behandling.

9 de enero de 2025

Kære Conni.

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du oplever vores medarbejdere som dygtige og venlige, og at du er tilfreds med behandlingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk betjening og stor tillid til…

Fantastisk betjening og stor tillid til at mit dyr er i de bedste hænder

20 de diciembre de 2024

Kære Trine.

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du føler dig godt behandlet og tryg ved, at dit dyr er i de bedste hænder hos os.

God oplevelse

Sød og kompetent behandling

17 de diciembre de 2024

Kære Jakob..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venligt og Professional…

Super venligt og Professional medarbejder, utroligt ren, hygiejnisk, og samtidigt rar og behageligt

7 de diciembre de 2024

Kære David.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enormt imødekommende personale som…

Enormt imødekommende personale som altid er smilende. Vi havde problemer med en mikrochip, de var hjælpsomme og gik langt over hvad de burde. Sørgede både for den gamle chip ikke var der via røgten, brugte ny metode for at den nye chip vil blive alt sammen på deres regning. Oven i købet var de mega gode til at føle os trygge.

4 de diciembre de 2024

Kære Catrine.

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe jer.

Imødekommende og professionelle

Venlige, smilende, imødekommende, professionelle. Man føler sig i trygge hænder fra man træder ind af døren.

3 de diciembre de 2024

Kære Nikolaj.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og positiv oplevelse

Rigtig god og positiv oplevelse. Operationen er gået godt, og vi forventer, at Balder kommer stille og roligt ovenpå igen. Meget fin orientering om, hvad Balder må de første dage, og hvordan vi skal holde ham smertestille frem til kontrollen om 10 dage.

14 de noviembre de 2024

Kære Lene.

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre at I har haft en god oplevelse og følt jer godt orienteret.

Fortsat rigtig god bedring med Balder.

Dygtig og sød dyrlæge

Super dygtig og rar dyrlæge der gav vores mis god og omsorgsfuld behandling, også selvom det var midt om natten 🥰

12 de noviembre de 2024

Kære Louise.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at at høre at du følte der blev taget godt hånd om din kat.

Positiv oplevelse

God modtagelse både i telefonen og fysisk. Og god information både før og efter undersøgelsen af min hund. Personalet var meget tålmodige med min hund, der godt kan være lidt vanskelig 🤗.

11 de noviembre de 2024

Kære Kirsten.

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, både i telefonen og under dit besøg hos os.

Dygtig og kvalificeret dyrlæge

Som kunder hos Anicura Odense i 8 år, har vi kun ros til overs for dem. Specielt Jens, som er det mest empatiske menneske man kan tænke sig til.
Jens har taget sig meget kærligt af alle 5 katte vi har haft igennem tiden, og vi stoler trygt på hans både faglige og menneskelige perspektiv.
Som 2 unge mennesker uden børn er vores katte vores ét og alt, og jeg kunne ikke forestille mig nogen mere kvalificeret til at varetage deres helbred end ham, og det dygtige team hos Anicura.

10 de noviembre de 2024

Kære Mille.

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse med os gennem så mange år.
Det betyder utrolig meget for os at høre, hvor stor tillid I har til Jens og resten af vores team.

Tryghed

God og tryg behandling.

24 de octubre de 2024

Kære Jacqueline.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig og venlig betjening

Altid hurtig og venlig betjening. Virker til at alle ansatte elsker deres job.
Vores hund er ikke til at styre på 10 Tønder land når han skal derind😊

22 de octubre de 2024

Kære Mette.

Tusind tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af os.

Det er dejligt at høre, at I oplever en hurtig og venlig betjening hos os.

Det glæder os at høre, at jeres hund næsten ikke kan vente med at komme på besøg! 😊

Vi ser frem til at tage godt imod jer igen næste gang!

God modtagelse

God modtagelse, og meget kompetent betjening.

17 de octubre de 2024

Kære Henrik.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god modtagelse og oplevet vores betjening som kompetent.

Altid proffesionel behandling

Altid proffesionel behandling. Meget kompetent personale og virkelig anerkendende og i møde kommende.
Min hund er SÅ glad for det være hos jer. Jeg vil ikke have dyrlæge nogen andre steder end hos jer.

17 de octubre de 2024

Kære Henriette.

Vi er meget glade for at høre, at du oplever vores behandling som professionel, og at vores personale er både kompetente og imødekommende.

Hvor er det dejligt at høre, at din hund er glad for at komme hos os. Det betyder meget for os.

Tusind tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flinke og kompetente medarbejdere og…

Flinke og kompetente medarbejdere og god tid til forklaring.

15 de octubre de 2024

Kære Charlotte.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som flinke og kompetente, og at du følte, vi tog os tid til at forklare alt grundigt.

Kompetent personale

Utrolig sødt personale
Der var rigtig travlt med akutte dyr, vi mærkede ikke nogen form for stress og fik en grundig og uddybende snak og forklaring.
Tak for jer at vi kunne gå trygt hjem

13 de octubre de 2024

Respuesta de AniCura Odense Dyrehospital

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for, at høre, at du følte dig tryg og godt informeret ved dit besøg hos os.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.