Advokat Anne-Marie Juhl Andersen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt forfærdeligt oplevelse. Havde bedt Mette Stendal om hjælp, men endte med at udsætte min søn for seksuelle krænkelser og overgreb. Hold jer langt væk

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Anne Marie Juhl Andersen og hendes team i advokatfirmaet Aumento. Effektiv, hurtig og god behandling fra start til slut. Man føler sig tryg hos Anne-Mar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var simpelthen så glad for Anne Maries hjælp i forbindelse med fordeling af samvær for min søn med hans far. Hun er top professionel og knivskarp, men har samtidig et fantastik behageligt og sym... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anne Marie J. A er: Altid velforberedt Faglig dygtig Stor impati for sine sager Føler sig i gode hænder Ærlig og positiv Altid til at få fat i Har brugt AMJA i 2 omgange og hun har vundet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Abogado de derecho de familia
  2. Asesor jurídico
  3. Abogado especializado en divorcios
  4. Abogado especializado en planificación de la situación patrimonial
  5. Estudio de abogados

Escrito por la empresa

Én af landets dygtigste advokater med speciale i familie- og arveret. Anne-Marie har hjulpet mange i forbindelse med separation og skilsmisse, herunder især med sager om forældremyndighed, bopæl, samvær, børn, bodeling, ægtefælleskifte, formueopgørelse, deling af pension, arv og behandling af dødsboer. Hun har også stor erfaring med udarbejdelse af ægtepagt, testamente, samejekontrakt og andre typer formueaftaler. Som tidligere folkeskolelærer har Anne-Marie fået en særlig forståelse i børnehøjde og en menneskelig indsigt og engagement i sine klienter. Med sin mangeårige erfaring som familieretsadvokat har Anne-Marie tillige fået et fortroligt og indgående kendskab til retssystemet i både Familieretshuset, Familieretten. Anne-Marie er både en dygtig advokat, som kæmper for din sag, og samtidigt også en erfaren rådgiver, som kan vejlede dig i din sag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

I trygge hænder

Jeg havde en klar oplevelse af at blive set, hørt og forstået som klient. Anne-Marie var dygtig til at skære overflødige detaljer fra og komme ind til sagens kerne. Hun er endvidere empatisk og jeg følte mig helt tryg ved, at lægge min sag i hendes hænder. Jeg var ikke kommet så godt og hurtigt gennem mit forløb i familieretten, hvis det ikke havde været for hende.

Simply the best

Når man står midt i en vanskelig situation om de mest følsomme dele af tilværelsen, er Anne Marie Juhl Andersen ikke bare en dygtig advokat - hun søger løsning, ikke konflikt, hun lytter, før hun rådgiver, og ser langt frem uden at jage. Og så er det uvurderligt at have en advokat, der også et erfarent, livsklogt og helhedsorienteret menneske. Hendes rådgivning er alle pengene værd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig rådgivning

Følte mig dårligt rådgivet og pga prisen måtte jeg desværre opgive min sag . Jeg skrev en mail og sendte det jeg skyldte. Jeg hørte ikke noget fra Anne Marie Juhl Andersen siden - end ikke at hun havde modtaget min mail.

Danmarks bedste advokat

Den bedste familieretsadvokat man kan ønske sig. Kan helt klart anbefales!
Man er i sikre hænder hele vejen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kyndig og to the point - så fedt!

Kyndig, behagelig, indsigtsfuld og absolut to the point. Specielt det sidste er rart. Giv mig noget konkret rådgivning og nogle anvendelig råd. Ikke en masse overvejelser om det ene eller det andet.

Meget tilfreds.

Vi har været meget tilfreds med den ageren som Anne-Marie havde i vores sag. Den kompetence og rådgivning vi fik, samt hendes empatisk sind, gjorde at vi kunne "vinde" i en for os meget uheldig sag.
Vi var aldrig i tvivl om, at hun var den rette advokat for os, og vil ikke tøve med at bruge hende igen, hvis vi skal få brug for det. De varmeste anbefalinger herfra

Dygtig advokat

Anne Marie er en super kompetent advokat. Hun har været skarp, realistisk og resultatorienteret i komplicerede sager. Varm anbefaling herfra.

Stor tilfredshed

Jeg har været meget tilfreds med den rådgivning jeg har fået, og Anne Marie Juhl Andersen var rigtig god til at hurtigt sætte sig ind i min situation og give mig gode råd og bidrage til vigtige overvejelser.

God skilsmisse advokat

Jeg havde Anne Marie Juhl Andersen som skilsmisseadvokat og var meget tilfreds med hendes hurtige og direkte måde at håndterer problemerne på.
Hun får mine varmeste anbefalinger,
Venlig hilsen, Kim Sneppen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent og enestående ekspert i familieret

Anne-Marie Juhl Andersen har gennem knap et år været min advokat i forbindelse med en særdeles kompleks børne, bopæls- og samværssag. Hun har udvist et enestående og kompetent kendskab til familieret samt en betydelig og meget vigtig forståelse af de offentlige og juridiske instanser som alle har påvirket min specifikke sag. Dette kombineret med en professionel og menneskelig rådgivning har været en uvurderlig støtte gennem hele den lange og ofte meget stressende proces. Anne-Marie er betænksomhed og har fra start givet mig de rigtige råd og vejledning som jeg har fulgt. Hun er fremragende til at skabe forlig og har gennem hele processen søgt dialogen for at løse problemerne. At have en dygtig og kompetent advokat er den vigtigste beslutning du kan tage og med Anne-Marie får du en kompetent og enestående advokat som vil lytte og forstå din unikke sag.

Kan anbefales!.....

Super hurtig og effektiv online Service.
De bedste anbefalinger!...
Kate Zangenberg

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.