Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en smart watch och efter ett par dagar märkte jag att batteriet laddar ur flera gånger om dagen. Kontaktade företaget som först svarade att jag kunde skicka tillbaka den men... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lad vær med at bruge dette firma. Der handles med en Svensk privatadresse. Når varen modtages er det billigt skrammel fra Kina og kvaliteten er ikke tilstede. Hvis man så ønsker at returnere indenfor... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

1 estrella

Ha contestado el 30% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en smart watch och efter…

Kontaktade företaget som först svarade att jag kunde skicka tillbaka den men fick stå för returen själv. Jag sa då att det inte är jag som ändrat mig, utan att varan är defekt.

Efter att jag tagit bilder och skickat till dem så svarade de att så skulle det inte vara och sedan skulle jag svara på om jag ville ha en likartad klocka och jag svarade att jag ville det. Sedan blev det knäpptyst, jag mailade och frågade varför "hon" inte svarade, flera gånger.

Sedan mailade jag till dem via deras "hemsida" och fick till svar att jag hörde av mig försent, det hade gått 40 dagar.

Jag svarade då att jag hade kontaktat dem tidigare och skickade med bilagor på våra mail.

Efter det har jag inte hört något mer!

Tyvärr glömde jag bort att läsa recensionerna här på Trustpilot, stort misstag av mig.

9 de abril de 2026

Nätfiske

Uppdaterat omdöme: Jag beställde ett par slip-on-träskor från Anomi-Mode 16/1 -26 . De såg bra ut, rimligt pris och höga poäng på Thrust Pilot. Litet spontant, jag borde kollat på omdömen där först. Men fri frakt...j, dvs till köparen, men inte fri retur.
Tofflorna är made i China, visade det sig, det tog 10 dagar innan jag fick dem. Enkel, platt plastsula. Kort ovandel. Dålig kvalite'. Passade inte mina fötter. Så jag ville returnera, mailade till Anomi och det gick bra, de ville ha ett foto på tofflorna och jag fick returnera själv och skicka uppgifter kring returen till Anomi.
Sedan nytt mail från Anomi; köp ett par till, jättebilligt!....Sedan, du får strax över 100 kr om du behåller dem...Sedan...det blir dyr retur och hög risk att de aldrig kommer fram... ta lite över 100 kr i stället.
Jo. Frakten skulle kosta ca 500 och var osäker, enligt Gemini. Adress till företaget i Yuhan var osäker, liksom kontaktuppgifter.
Så glöm detta med enkla returer!
Anomi-Mode existerar på nätet. Det finns ett telefonnummer, som Gemini anser vara falskt. Det finns en adress, Ringvägen 29, 17276 Sundbyberg. Enligt Eniro bor två personer där, men det finns inget företag.
Jag ringde Konsumentverket, personen jag talade med bara suckade...tyckte jag skulle göra en anmälan (underförstått, du är inte ensam).
Så: omdömen på Thrustpilot, något över 1. Enligt Anomi-Mode själva, 4,7.
Obs! Det finns flera syskonföretag som kör samma upplägg!
Ja, också grundlurad. De försöker nu muta mig med att få behålla usla tofflor och få 1/3 av det jag betalt tillbaka. Verkar som blufföretaget finns i Nederländerna.
Finns andra företa som kör liknande upplägg t ex Luxan i Stockholm.

1 de febrero de 2026

Respuesta de Anomi Mode

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse, och vi förstår hur frustrerande och upprörande situationen måste kännas. Tack för att du tog dig tid att dela dina synpunkter, och vi ber uppriktigt om ursäkt för den frustration som uppstått.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt med mer information om din beställning, så kan vårt team titta närmare på ärendet och hjälpa dig vidare.

If you need any further assistance, don’t hesitate to contact us at info@anomi-mode.se

Scam from China

Scam, should have read the other reviews before

30 de septiembre de 2025

Hej Niklas,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och vi förstår helt din frustration. Vi ber om ursäkt för att vi inte levde upp till dina förväntningar och vi beklagar verkligen att du kände dig vilseledd. Detta är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Om du behöver ytterligare hjälp eller vill diskutera dina bekymmer, tveka inte att kontakta oss på info@anomi-mode.se

NEVER BUY FROM THIS COMPANY

It took me 3 weeks for receiving an item. The store is not placed in Sweden but in China. It is a SCAM!
I want to return it and they offered a gift card or 60% back without returning instructions.

I have been trying to solcve this issue for more than 2 weeks and I do not get any answer back from the support.

As also user wrote and I strongly suport, I regret ohaving taken a chance with Anomi Mode and am very disappointed in their service.

29 de septiembre de 2025

Hej Adriana,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och vi förstår helt din frustration. Vi ber om ursäkt för den långa leveranstiden, problemen med din retur och bristen på svar från vår support. Detta är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi tar din feedback på allvar och kommer att arbeta med att förbättra vår kommunikation och service. Om du fortfarande behöver hjälp med returen eller något annat, tveka inte att kontakta oss direkt på info@anomi-mode.se

sänder ej utlovad produkt

Säljer SSD på 8 TB (=8000 _GB) som ej kan lagra mer än 55 GB
Enheten troligen i formatet redan fysiskt för liten för 8 TB. Ser i utforskarenhelt korrekt ut men stoppar mottagandet av filer vid 55.1 GB (59 190 018 048 byte).

16 de octubre de 2025

Hej Jan,

Vi är verkligen ledsna att höra om problemen du upplever med SSD-enheten. Vi förstår helt hur frustrerande det måste vara att stöta på ett sådant problem, särskilt med en produkt som förväntades ha en högre kapacitet. Detta är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi ber om ursäkt för det besvär detta har orsakat och vill gärna hjälpa till att lösa detta så snabbt som möjligt. Tveka inte att kontakta oss på info@anomi-mode.se

Ren svindel

Ren svindel - umuligt at returnere en vare, og du får blot et autosvar du ikke kan bruge til noget!
Handler aldrig der igen.

Og det er utroligt at I, nu 3 mdr. senere, bare sender nogenlunde det samme svar som I har sendt så mange gange før. I vil jo ikke refundere den vare jeg har købt og ikke kan bruge. I fortsætter med at være et svindelfirma!!!

10 de septiembre de 2025

Hej Britt,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och vi förstår helt din frustration. Vi ber om ursäkt för de svårigheter du haft med returprocessen och för att du inte fått det stöd du behövde. Detta är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Om du behöver vidare hjälp eller vill lösa detta problem, tveka inte att kontakta oss på info@anomi-mode.se

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produkt inte alls som beskrivning

Produkt inte alls som beskrivning. Rena Temukvaliteten. Dessutom tog leveransen
minst dubbelt så länge som lovat. Varning för detta bolag!

2 de octubre de 2025

Hej Ulf,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och vi förstår din frustration. Vi ber om ursäkt för att produkten inte motsvarade dina förväntningar och för den försenade leveransen. Detta är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Om du behöver vidare hjälp eller vill diskutera detta vidare, tveka inte att kontakta oss på info@anomi-mode.se

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Guldfärgad skjorta

Beställde en guldfärgad skjorta och blev orolig över alla omdömen, där det var mycket negativt. Skrev till kundtjänst och fick en länk att spåra leveransen, allt fungerade bra. Leveranstiden blev 12 dagar och skjortan var som på bilden. Är helt klart nöjd.

22 de septiembre de 2025

Köp inget härifrån!

Företaget är absolut lurendrejeri, de påstår att de säljer en 8tb ssd hårddisk, vad jag fick fungerade inte alls och vid närmare teknisk undersökning visar det sig att det är en trasig vanligt usb-sticka maskerad som 8tb disk. Inte i närheten av det utrymmet på driven (som heller inte fungerade ens med det mindre utrymmet).

Vid försök att återlämna och reklamera vägrar de att ta emot returen, försökte ett flertal gånger få mig att behålla varan mot rabatt på nästa köp samt påstå att varan kommit bort i returnhanteringen (vilket den inte har)

13 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lad vær med at bruge dette firma

Hvis man så ønsker at returnere indenfor de 30 dage, kommer en sludder for en sladder og en prisnedsættelse, selvom at man ikke ønsker produktet. Fik langt om længe efter megen maildialog omkring prisnedsættelse. Så skal varen sendes til Østeuropa og ikke til Sverige hvor virksomheden er. Det ville koste mere i fragt at sende varen retur, end den kostede. Så varen blev smidt ud og vil ALDRIG foreslå denne E-butik til andre.

8 de agosto de 2025

Svindelfirma

Da varen ankom, var den langt under det forventede niveau, og jeg ønskede derfor at returnere den. I beskrivelsen stod der 30 dages returret fra bestillingsdato. Man skulle blot skrive til dem. Det gjorde jeg x 4 for blot at modtage en sludder for en sladder. Slutteligt gentog jeg mit ønske om at returnere varen mod at få pengene retur, da jeg ellers ville anmelde her.
Intet er sket.

16 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Her skal du ikke handle !!!

Her skal du ikke handle - varen er I en så ringe kvalitet (købte en kjole) nummeret der er på deres hjemmeside eksistere ikke og man får blot et autosvar når man skriver til dem

28 de agosto de 2025

Basically a scam

Basically a scam. I ordered a pair of shoes that didn't look anything like the images and description (quality is really bad for the price that you pay), asked for a return and refund, was only offered a gift card or partial refund. I have now been trying to find a solution for more than two weeks. Support is now not answering my emails (and is really slow in answering in general). The website is misleading, not just in terms of the products you receive but also in terms of the information on returns. I strongly advise against buying from this platform. Use any other reliable online platform, such as Zalando, Magasin or even non-European platforms such as Temu. I regret having taken a chance with Anomi Mode and am very disappointed in their service.

20 de agosto de 2025

UNDGÅ DETTE FIRMA........

UNDGÅ DETTE FIRMA........

Jeg har bestilt et par støvler d. 3/8 2025. Når jeg forsøger, at spore varen, ser det ud som om, at varen endnu ikke er blevet pakket eller sendt afsted. Jeg har forsøgt gentagne gange, at skrive mails til firmaet om, at jeg savner at få leveret mine støvler, da jeg skal bruge dem til en særlig anledning i denne uge. Firmaet reagere ikke på skriftlige henvendelser, og hvis man forsøger at ringe, så eksistere telefonnummeret ikke. Jeg går helt sikkert videre med dette, da firmaet har trukket penge for en vare som jeg angiveligt ikke vil modtage.

18 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I believe this is a scam website…

I believe this is a scam website actually from Hong Kong and not from Sweden. The website appeared to be from Sweden with a .se ending and Swedish text. When I made a purchase, it was listed as "SP ANOMI MODE CENTRAL Hong Kong." The shipping took a very long time, which means the product probably came from Hong Kong, not Sweden. When I emailed the company to return the items, they refused to return them or refund my money, even though I followed their return policy exactly. They actually emailed back and forth with me 5 times before stating that they would not accept my return. There is no return address listed anywhere publicly. There is only an address in Sweden that states it is not for returns. I do not have any hope of getting my money back.

14 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.