Antiek Stijl Webwinkel Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De makke bij het type artikelen dat Antiekstijlwebwinkel aanbiedt is dat het extra spannend is of je bestelling voldoet aan je verwachtingen. Die spanning bleek ongegrond. De vijfarmige kandelaar die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

geweldige objecten on line te koop. Naast de aankoop van het object, een spiegel,was de service en verzending uitstekend. Het lijkt mij wel goed, omdat bij online verkopen alleen het ' plaatje' zich... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Direct na het plaatsen van de bestelling werden we verwittigd dat de levering iets langer kon duren. Dit was ook zo, maar gezien we hiervan vooraf verwittigd werden, geen probleem. Kapstok was pe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De lamp die wij hebben besteld was er binnen een paar dagen. Voldeed helemaal aan onze verwachtingen, dank zij de goede informatie en omschrijving van het artikel in de webshop. De bestelling werd op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores

Sobre Antiek Stijl Webwinkel

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vanuit een markante boerderij uit 1793 worden 5 artistieke Webwinkels beheerd:

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastische

Is fantastische en goed en op tijd gebracht en ook de gegevens die jullie van te voren deden geven ond ik fantastische want dan wist je precieswaar je pakketje was en ook een sms en mailtje op de dag zelf van hoelaat tot hoelaat je ongeveer je pakketje thuis bezorgd werd en dat heb ik als fijne ervaring ervaren vriendelijke groet en bedankt voor de goede servies

2 de diciembre de 2016
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produkt defect

Over de service heb ik niks te zeggen en produkt zelf vind ik een goed kwaliteit tot gisteren hij is defect en doet het niet maar ik heb de factuur e.d weggegooid en weet niet hoe ik het moet retourneren en evt of het kan??

22 de noviembre de 2016
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, jammer van de verzegeling

Voor de 75ste verjaardag van mijn moeder bestelde ik een mooi collier. Afhandeling prima, snelle levering in een mooi doosje. Enig minpuntje vond ik de verzegeling van de hanger, in een niet zo mooi plastic zakje met een strenge sticker die vermeldt dat bij verbreken van de verzegeling het recht op retour vervalt. Ik begrijp de achtergrond daarvan denk ik wel, maar om het zo cadeau te geven... nee. Ik heb 't dus op goed geluk verwijderd. En haalde opgelucht adem toen bleek dat mijn moeder het collier inderdaad mooi vond :-)

19 de septiembre de 2016

Leuke webshop

Ik was op zoek naar een mooie lamp in art nouveau stijl en kwam zo bij deze site terecht. Toevallig bleken ze ook nog een leuk klokje in Franse barokstijl te hebben! Kortom: leuke spullen voor een betaalbare prijs en snel geleverd.

9 de septiembre de 2016

Blij

We zijn blij met de aankoop van onze lampen. Bestelling, bezorging, verpakking, alles gewoon prima. De bezorgdienst stuurde een uurtje van tevoren nog een mailtje dat ze eraan kwamen. Erg fijn.

27 de agosto de 2016

Uitstekende service

Leuke site met betaalbaar assortiment.Veilige verzending.
Ons badkleed was precies wat de bedoeling was.

12 de julio de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles perfekt. Sehr sehr schöne Lampe.

Es hat alles perfekt geklappt. Obwohl ich aus Deutschland bestellt habe. Sehr nette Mitarbeiter, sehr bemüht!!! Die Ware ( Lampe), war super verpackt, sie ist wunderschön. Toll d. es so einen Laden gibt!
Kann ich nur weiter empfehlen. Habe früher schon einmal eine Lampe von dort gekauft, war genauso toll!

12 de julio de 2016

Verkeerde bestelling - mijn fout

Ik had een per abuis een verkeerde bestelling geplaatst. Na contact met de klantenservice kon ik zonder problemen het product terugzenden en kreeg ik binnen een aantal dagen mijn geld retour. Allervriendelijkst geholpen en zeer tevreden over de snelle afhandeling.

29 de febrero de 2016
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.