Bezorging conform afspraak
Bezorging conform afspraak. Vriendelijke bezorger. Maaltijden zijn prima en eenvoudig met de magnetron op te warmen. Zeker de toetjes niet vergeten mee te bestellen. Zij zijn gewoon heerlijk
Smakelijk, veel keuze, makkelijk te verwarmen, makkelijk om dat je het lang, ingevroren, kunt bewaren. Bezorging, zelfde dag en op tijd! Heel fijn!
De meeste maaltijden zijn goed van smaak.
De bezorging is uitstekend met zeer vriendelijke personen.
Telefonisch goed bereikbaar en personen die goede informatie geven.
We hadden een proefpakket. Het was niet duur, maar het was het geld absoluut niet waard! Als ik goedkoop diepvrieseten wil, ga ik wel naar de supermarkt. Het was walgelijk, smaakloos en absoluut niet aan te raden.
Zal hier nooit meer iets bestellen.
Ben je vergeten om te betalen sturen ze geen mail of herinnering.
Nee meteen incasso bureau er op.
Wat denk je €40 incasso kosten.
runderhachee niet te vreten!!..vreselijk taai! !
2 maal besteld, 2 maal bezorging veel later dan afgesproken, uren thuisblijven en dan telaat komen, doen we niet meer.
Ook mijn moeder was gelijk ziek na het eten van 1 maaltijd van hun. Nooit meer, pas op!!
Proefmaaltijden besteld, ook de oma kippannetje ontvangen, echt niet te vreten en dan zeg ik het nog netjes, de kippenpoot leek als of het in water gekookt was, de aardappeltjes vies nat, alles in 1 bak zonder vakken, geen wonder dat alles lekker klef was, die hele maaltijd is in de clico beland, wij hebben ook nasi kip en satesaus ontvangen en die was perfect.......maar je verwacht dat elke maaltijd perfect is........het blijft bij deze proef bestelling, heb hun zelf ook deze klacht toegezonden. Mijn buurjochie van 5 kan nog beter een kippenpootje bakken of grillen en dat noemen zich chef koks van apetito ? Ben pissig ja, als zo'n maaltijdje nu euro 1 kostte dan mag je er niks van zeggen maar de prijzen zijn erna dat je een goede lekkere maaltijd krijgt voorgeschoteld......ben diep en diep teleurgesteld in dat hele apetito gebeuren.
Más información sobre otros tipos de reseñas.