Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Konstantin. Jag fick en tid väldigt snabbt, vilket jag verkligen uppskattade. Bemötandet var utmärkt; vänligt, lugnt och professionellt. Jag fick tydliga förklar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besökte er klinik i Örebro den 5/11 och den 8/11 pga akut tandvärk. Fick tid samma dag och återbesök efter några dagar. Blev väl mottagen av all personal. Ett särskilt tack till tandläkare Neha, som v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionell och lugn tandläkare, mycket bra på att informera patienten i förväg. Bra lokaler och personal. Överkomliga priser, rekommenderas för tandvårdsrädda. Bra på att lägga bedövning och bedöma... Ver más

1. Servicio odontológico de emergencia

Escrito por la empresa

Aqua Dental erbjuder det mesta inom tandvård. Bland annat allmäntandvård, estetisk tandvård, tandreglering, implantatbehandlingar och ett brett utbud av andra specialistbehandlingar och ingrepp. Hos Aqua Dental får du hjälp av några av Sveriges främsta tandläkare och specialister. Naturligtvis har Aqua Dental det senaste inom dentalutrustning och hos oss står alltid patientens välmående i fokus. Vi har generösa öppettider och räntefria delbetalningsalternativ. I dag har Aqua Dental 38 kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Borås, Falun, Borlänge, Enköping, Linköping, Norrköping, Kalmar Helsingborg, Karlstad, Åre, Örebro och Östersund.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Underbar personal

Underbar personal, både tandläkaren, tandsköterskor och receptionister😊 blir alltid så väl omhändertagen på alla sätt. Och då har dem till och med tränat bort min tandvårds rädsla😊

14 de abril de 2026

Bästa tandservice läkare

Har faktiskt inget o säga med tanke på allt bra ni har gjort med så snabb tid

Super trevlig personal

Super trevlig personal. Proffessionellt och avslappnat bemött. Nogranna & duktiga. Rekomenderar starkt att byta eller besöka kliniken om det är något du önskas bli hjälpt med.

Robin Cadier

Respuesta de Aqua Dental

Hej, Tack för de fina orden 💛 Det gläder oss att du haft en bra upplevelse hos oss. Vänligen, Matilda

Väldigt fint bemötande

Väldigt fint bemötande! Trivsamma lyxiga ombonade lokaler.

Respuesta de Aqua Dental

Hej, Vad roligt att läsa – tack för ditt fina omdöme! 💛 Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss. Vänligen, Matilda.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

....bl. a. man känner sig bäkvem och välkommen

Niklas,tandläkaren och hans assitent (ursäkta men jag kommer inte ihåg ditt namn)är inte bara duktiga i odontologi utan är mycket trevliga människor som kan konsten att benhandla vanliga människor och låta oss känna sig som universums mittpunkt när man sitter i tandläkarstolen.
Tack båda två,
tack Aquadent !!!

Mycket mjukt

Mycket mjukt, empatisk och säkert. Kände mig trygg trots tandvårdsrädsla.

Respuesta de Aqua Dental

Hej, Stort tack för din feedback! 😊 Vi är glada att du är nöjd med ditt besök. Vänligen Matilda.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.