Ararat Smycken & Design Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hittade denna butik när jag var på jakt efter en specifik produkt. Fick inte bara ett bra pris utan även väldigt snabb leverans. Beställde på kvällen och redan morgonen därpå fick jag meddelande om at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så bra varor att man måste vara snabb, men istället för skorna som tagit slut köpte jag en mycket tuff hals kedja och ett par handskar i finaste ger skinn, det finns alltid något man vill ha där. Myck... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hem mitt paket idag, så skönt att leveransen var snabb. Köpte en sista minuten julklapp för någon dag sen och var orolig att jag inte skulle få den. Så nöjd med inpackningen, även glad för den ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riktigt bra kundservice där man som kund får all hjälp man behöver. Väldigt lätt att komma i kontakt med dom samt skönt att man blir uppringd när det behövs. Frakten var väldigt snabb och produkten va... Ver más

1. Joyería
  2. Orfebre (oro)
  3. Relojería
  4. Relojero
  5. Servicio de reparación de joyería

Escrito por la empresa

Sedan 2006 – med kärlek till smycken och kunder. Vår historia började i Lindesberg 2006 Sedan 2006 har vi haft nöjet att servera våra kunder från vår butik på Kristinavägen 24A i Lindesberg. Här har vi byggt en verksamhet där kvalitet, omtanke och personlig service ligger i centrum – alltid med dig, kunden, i fokus. Vi kallar oss gärna ”det lilla företaget med det stora hjärtat”, och det är inte bara ett ord. Hos Ararat Smycken tror vi att varje kund ska känna sig sedd, hörd och värderad. Därför sätter vi kärlek och engagemang i allt vi gör – från varje produktvi väljer in till hur vi möter dig i butik eller på vår webbshop. Varje smycke berättar en historia Vårt sortiment består av noggrant utvalda smycken, klockor och accessoarer från högkvalitativa och äkta varumärken. Oavsett om du letar något klassiskt, modernt eller unikt – här hittar du inspiration att skapa din personliga stil. Vi uppdaterar vårt utbud kontinuerligt så att du alltid får tillgång till det senaste inom modevärlden. Och eftersom vi bara samarbetar med officiella leverantörer kan du vara säker på att allt vi säljer är 100 % äkta. Personlig service – oavsett om du handlar i butik eller online Vi har alltid satsat på att erbjuda en service utöver det vanliga. Vår välutbildade och passionerade personal finns här för att hjälpa dig hitta precis det du söker – med råd, inspiration och omtanke. Fysiskt & digitalt – vi finns där du är Oavsett om du föredrar att prova smycken på plats i vår butik i Lindesberg eller vill handla bekvämt hemma – vi är här för dig. Vår webbshop är byggd för att ge samma personliga känsla som i butik, med säker betalning, enkel retur och snabba svar från vår kundtjänst. På Araratbutik.com kombinerar vi tradition, kvalitet och personlig service – för att hjälpa dig hitta det smycke som speglar just dig. Familjeföretag med hantverk i blodet Ararat Smycken är ett familjeföretag i Lindesberg med djup kärlek till guldsmide och hantverk. Vi kombinerar mångårig erfarenhet med modern design och ett genuint intresse för dina berättelser. För oss handlar det inte bara om metall – utan om minnen, kärlek och förtroende. Oavsett om du vill reparera en trasig kedja eller skapa en förlovningssmycke från grunden – vi står vid din sida hela vägen. Alla arbeten utförs – snabbt, säkert och med full transparens. Tack för att du väljer Ararat Smycken. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det smycke som speglar just dig.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

203 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde en klocka men glömde välja…

Beställde en klocka men glömde välja halsbandet som medföljde . Kontaktade kundtjänst som ringde upp inom 1 h och löste så att jag fick det utan extra fraktkostnad. Kom på en dag ! Verkligen snabb och oerhört trevlig service .
Kommer definitivt handla härifrån igen 👍

18 de mayo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställningen gick smidigt och…

Beställningen gick smidigt och leveransen var snabb men jag fick en annan färg än den jag beställde. Det var grön färg på stenen jag ville ha och fick mörkblå. Då jag gjorde köp via Klarna kunde jag tydligt se vad jag beställt. I slutändan var även den mörka stenen snygg så jag behåll armbandet😊

12 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalade för att få leverans inom 2-3…

Betalade för att få leverans inom 2-3 dagar. Men paketet kom först efter 1 vecka.

19 de mayo de 2022
Logotipo de Ararat Smycken & Design

Respuesta de Ararat Smycken & Design

Hej Lina,
Tack för att du handlar hos oss!
Vi ser att du genomförde ett köp hos oss lördagen den 7 maj, vi lämnade ditt paket till transportören den kommande vardagen måndagen den 9 maj klockan 11.00. Tyvärr kan inte vi ta ansvar för hur posten hanterat ditt paket, vi har spårat ditt paket och ser att det tagit längre tid för transportören att leverera ditt paket. Det är tråkigt att leveransen tog längre tid än vanligt, men vi hoppas att du är nöjd med varan du fick hem!
Vi önskar dig en trevlig kväll!

8 consejos para escribir buenas reseñas.