Art Deco Webwinkel Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn trouwe klanten, meestal online door de afstand van onze woonplaats. Deze keer kochten wij een kroonluchter die voordelig werd aangeboden. Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Très contente de mon achat, un lampadaire tiffany d’excellente facture. Le service clientèle impeccable. Article commandé vendredi soir. Le samedi soir, j’écris un mail pour demander de changer l’ar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

C'est la troisième fois que j'achète des lampes chez Art Deco. Toutes ont été livrées correctement et bien emballées. La marchandise ne déçoit pas ; elle est telle qu'elle paraît sur le site et de t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde een prachtige lamp die aan een pendel zou komen te hangen maar dat had ik bij bestellen niet goed gezien. Een pendel is een beetje onhandig als je contactdoos niet op de plek zit waar je d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores

Sobre Art Deco Webwinkel

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vanuit een markante boerderij uit 1793 worden 5 artistieke Webwinkels beheerd:

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel bezorgd

Snel bezorgd; netjes ingepakt. Product overtrof de verwachtingen.

9 de mayo de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Heel fijn om te horen! We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop.

Correcte omschrijving artikel

Correcte omschrijving artikel, vlot en goed geleverd.

8 de mayo de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Dat is fijn om te horen! Hopelijk mogen we u in het vervolg weer verwelkomen in onze webshop.

Goede service

Snelle levering breekbare artikelen zijn goed stevig verpakt. Als je belt voor een vraag krijg je snel en duidelijk antwoord.

18 de abril de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Wat leuk om te horen! Dat uw moeder heel veel plezier mag hebben van de fraaie lampen. Het is een mooie verzameling die u heeft samengesteld. Altijd welkom online of in onze showroom!

Alles sehr lobenswert

5 Sterne für die Abwicklung bis hin zum Erhalt der exzellenten Ware gerade mal zwei Tage später.

14 de marzo de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Das ist sehr schön zu hören! Viel Freude mit Ihrem Kauf.

Snelle levering

Snelle levering, goed verpakt, voldoet aan de verwachting, goede kwaliteit prijs verhouding

3 de febrero de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Uitstekend! Hartelijk dank voor uw positieve review.

Très bien

Lampe de bonne facture au vu du prix
Produit bien emballé
Livraison rapide
Je suis satisfaite

3 de febrero de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Nous sommes heureux de l'entendre! Nous espérons que vous apprécierez votre belle lampe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great experience - will buy again

Great experience. Had some small extra wishes and it really worked out well.

Great communication, fast deliver - what else would you want. Will defnetly buy there again

Respuesta de Art Deco Webwinkel

That is lovely to hear! Thank you for the great communication from your side.

plafonnier art déco …

Bonjour très satisfait plafonnier art déco tiffany très beau.. Communication avec le vendeur vraiment réactif

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Merci! Nous avons également beaucoup apprécié de communiquer avec vous.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Très contente de mon achat

Très contente de mon achat, un lampadaire tiffany d’excellente facture.
Le service clientèle impeccable. Article commandé vendredi soir. Le samedi soir, j’écris un mail pour demander de changer l’article pour un autre. Lundi matin, j’ai reçu un courriel me signalant qu’il n’y avait pas de problème pour échanger ma commande. Et reçu le lampadaire tiffany de mon dernier choix le mercredi matin emballé avec soin. Bravo et merci pour cette belle expérience. Je recommande vivement ce site.

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Excellent! Merci beaucoup pour l'agréable communication et beaucoup de plaisir avec votre belle lampe.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Falscher Sockel

Leider haben wir den falschen Lampensockel erhalten. Der Sockel ist nicht gerundet sondern eckig obwohl wir gerundet bestellt hatten.

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Es tut uns leid, das zu hören. Ich habe Ihnen gerade eine E-Mail geschickt, damit wir eine Lösung finden können.

Mooie items

Mooie items. Vriendelijke, behulpzame, professionele verkoopster. Goed meedenken, ook voor alternatieven toen maatvoering anders uitpakte. Coulant in tegemoetkoming compensatie ivm ontoereikend informatie op website. Goede manier van items inpakken.

14 de enero de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Dat is leuk om te horen! Bedankt voor de prettige communicatie en heel veel plezier gewenst van uw aankopen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben erg blij met de ontvangst van mijn artikel

Ben erg blij met de wijze van toezending van mijn artikel!

13 de enero de 2025

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Fijn om te horen dat uw bestelling in goede orde is ontvangen. Zou u uw review willen herzien? U heeft ons slechts 1 ster toegekend. Als ik u goed begrijp is echter alles naar wens. Bij voorbaat dank!

Sehr angenehmer Kunden-Support

Sehr angenehmer Kunden-Support. Ist auf Bedürfnisse eingegangen. Lieferung sehr schnell und gut verpackt.

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Schön zu hören! Vielen Dank für die angenehme Kommunikation.

Goede service

Tweemaal een lamp bij deze winkel besteld. Snel geleverd, en de lampen zijn goed verpakt. Super dat men er een gratis lampje bij hebben gedaan. Wist nl niet hoe ik dit online kon bestellen.

3 de diciembre de 2024

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is! Bedankt voor de prettige communicatie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo'n prachtig kunstwerk hoort in een mooi doosje

Vlotte afhandeling, bestellen, betalen en goed verpakt geleverd. Wel jammer dat er niet een mooi doosje omheen zat. Zo'n prachtig kunstwerk hoort niet in een tule zakje.

25 de noviembre de 2024

Respuesta de Art Deco Webwinkel

Hartelijk dank voor uw review. We zullen uw feedback meenemen. Graag tot ziens in onze webwinkel!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.