Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tijdens de eerste contactmomenten lijkt er veel mogelijk. Vervolgens veel revisies moeten aanvragen om uiteindelijk, net voor de deadline, een akkoord te geven. Schetsen moeten sturen, krabbeltjes mo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede website, duidelijk uitleg en overzicht qua kosten. Je levert een goede foto aan, al zeer snel een voorbeeld van de tekening ter beoordeling ontvangen. In ons geval een zeer goede gelijkenis. E... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het 30-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij een uniek ontwerp laten maken. De 5 bedrijfspanden weergegeven op een A1 waarbij het huidige pand centraal staat. Het is een prachtig ontwerp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat we het eerste ontwerp hadden binnen gekregen waren we enthousiast maar het klopte toch nog niet helemaal. Toen we onze punten door hadden gegeven kregen we snel een tweede ontwerp door en waren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Wij zorgen voor een stijlvolle handgetekende illustratie van jouw huis. Elke illustratie wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurstellend resultaat

Totaal geen goede 3D tekening en niet schetsachtig getekend, niet het geld waard helaas.

29 de agosto de 2023
Logotipo de Artli

Respuesta de Artli

Beste Li,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het resultaat van de illustratie. Je hebt onbeperkt de mogelijkheid tot revisies om dit ongemak te voorkomen. Als je per mail via info@artli.nl contact op zou willen nemen, zullen we samen tot een gepaste oplossing komen.

Groeten,
Team Artli

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er wordt nauwelijks / slecht geluisterd…

Er wordt nauwelijks / slecht geluisterd naar de opmerkingen die je meegeeft. Uiteindelijk heb ik me daar bij neer moeten leggen omdat het proces zo lang duurde. Dat is wel jammer aangezien ik er meer dan 100 euro voor heb betaald. Ik zal Artli daarom zeker niet aanraden!!!

8 de agosto de 2023
Logotipo de Artli

Respuesta de Artli

Beste Jamie,

Dit is natuurlijk niet onze bedoeling. Je hebt onbeperkt de mogelijkheid tot revisies om dit ongemak te voorkomen. Als je per mail contact op zou willen nemen met ons via info@artli.nl, zullen we samen tot een gepaste oplossing komen. Hopelijk kan je dan alsnog van je illustratie genieten!

Groeten,
Team Artli

Compliment

Compliment! Goede service, snelle reacties, snelle bezorging, mooie pentekening! Kan geen verbeterpunten noemen, echt niet. En ik heb inmiddels twee mooie pentekeningen laten maken.
Dank je wel!!!

8 de agosto de 2023

Zeer tevreden.

Werkt gemakkelijk. De aanpassing die ik wilde, is mooi geworden. De uiteindelijke tekening is heel mooi geworden.

6 de agosto de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.