Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Ver más

La empresa ha respondido
Wij hebben een geweldige reis naar Thailand gemaakt. We waren heel blij dat alles zo goed geregeld was, tijdens de reis zijn we nergens tegenaan gelopen en verliep alles perfect. Tijdens de reis... Ver más
🇮🇩 Wat een fantastische rondreis door Indonesië! 🌴 In een paar weken tijd heb ik met AsiaDirect een enorm deel van Indonesië mogen ontdekken: van Sumatra, via Sulawesi en Flores tot Lombok... Ver más
La empresa ha respondido
Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... Ver más
Escrito por la empresa
Nieuwstraat 64, 7411LN, Deventer, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Wij hebben met 4 koppels een geweldige 17-daagse rondreis gemaakt door Thailand. Het programma zat goed in elkaar, altijd stonden de chauffeurs/gidsen met Van’s klaar. Als we een vraag hadden werden we ter plekke ook snel te woord gestaan.
Zonder Asia Direct hadden we het nooit zo kunnen organiseren! Nu aan het nagenieten van alle belevenissen.

Respuesta de AsiaDirect
De reis tot in de puntjes geregeld! En via WhatsApp uitstekend bereikbaar en snelle response. Onze complimenten

Respuesta de AsiaDirect
AsiaDirect in de persoon van Michel Takken heeft ons zeer goed geholpen
met het samenstellen van onze reis en de late aanpassingen en veranderingen van de reis a.g.v politieke omstandigheden.
De reis is verder vlekkeloos verlopen.

Respuesta de AsiaDirect
Alles wat vooraf duidelijk was afgesproken is op tijd en nagekomen .

Respuesta de AsiaDirect
De organisatie was prima! Onze gids in Kuala Lumpur was ook perfect, de andere waren meer chauffeur dan gids, maar al bij al toch oké. De hotels waren ook goed, behalve Cameron highlands, sfeervol, maar kamers oud en vochtig.

Respuesta de AsiaDirect
De hotels waren goed. Het vervoer was ook prima geregeld. We vonden het wel jammer dat we niet vaker een gids hadden of tenminste een chauffeur die iets Engels sprak. Communicatie met de chauffeur ging moeizaam. In het noorden hadden we 3 dagen een gids, Tom, die was geweldig. Ze sprak goed Engels en heeft ons veel verteld over Thailand. 2 minpuntjes: fietstocht in Bangkok. Een fiets ging onderweg kapot en was pas na driekwartier gemaakt (kon niet gebeld worden met de fietsorganisatie). Hierdoor werd de fietstocht afgeraffeld.De ontvangst was ook niet erg positief en na afloop was er niemand meer! 2de minpuntje was dat ze ons vergeten waren op te halen voor bezoek aan het National Park. Gelukkig heeft de hotelreceptioniste gebeld en werden we een uur later opgehaald. Thailand heeft ons positief verrast. Een prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten en goed georganiseerd door Asia Direct!

Respuesta de AsiaDirect
Waanzinnig goede service en alles was perfect georganiseerd. De persoonlijke benadering bij de reisplanning en de persoonlijke ondersteuning toen 1 van ons een voedselvergiftiging had opgelopen was uitmuntend.
Asia Direct is een echte aanrader!!

Respuesta de AsiaDirect
De uitvoering van de geplande reis ging uitstekend.
We kwamen daar waar we heen wilden, de taxidiensten waren op tijd en de hotels waren prima.
Daarentegen ging de voorbereiding door AsiaDirect niet echt soepel. We hebben onze voorkeuren schriftelijk aan AsiaDirect doorgegeven, hier werd om onduidelijke redenen veel te vaak vanaf geweken. Wij vonden dat behoorlijk irritant.
Om die reden overwegen we of we een volgende keer weer gebruik zullen maken van AsiaDirect.

Respuesta de AsiaDirect
Alles was tot in de puntjes geregeld
We hebben echt een fantastische reis gehad met ons zessen, een reis om nooit meer te vergeten
De hotels waren super de mensen super lief de taxichauffeur en reisleidster die we voor drie dagen hadden waren geweldig
Dus super bedankt voor het regelen van onze mooie reis

Respuesta de AsiaDirect
Fantastische gevarieerde rondreis door een prachtig Sri Lanka, onder begeleiding van een geweldige, fijne, flexibele chauffeur/gids.
Goede organisatie en goede en snelle communicatie met onze contactpersoon van AsiaDirect.

Respuesta de AsiaDirect
Schitterende individuele rondreis in Thailand gedaan. ASIA DIRECT stippelde samen met ons de reis uit, maakte duidelijk wat haalbaar was en niet qua verplaatsingstijden, past het standaardprogramma aan aan onze wensen. De afspraken (gids, driver, uitstappen zoals fietstour bangkok) werden perfect nagekomen. Ook op dat ene moment waarop we even hulp nodog hadden waren ze onmiddellijk bereikbaar via whatsapp en zorgden voor een passende oplossing. Een absolute aanrader dus !

Respuesta de AsiaDirect
1e offerte aanvraag gedaan met de bouwstenn voor een rondreis Thailand. We kregen de offerte snel toegestuurd. Daarna de offerte nog een paar keer na overleg aangepast. Zeer tevreden hierover. Duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

Respuesta de AsiaDirect
Het was een totaal ontzorgde reis van A-Z. Alles was super georganiseerd, Alles met lokale gidsen en chauffeurs. Makkelijk app contact en overleg met de lokale gids. Een tijdschema/ planning welke perfect voldeed aan onze wensen. Goed Engels sprekende gidsen en zeer nette chauffeurs en auto's keer op keer. Water was aanwezig en aanpassingen waren mogelijk als wij dat voorstelde. Een dikke 10

Respuesta de AsiaDirect
Alles was perfect georganiseerd en verliep ook geheel volgens de planning. Het reisschema dat was aangeboden was een prima beeld van Thailand in diversiteit. Gewoon een fantastische reis.

Respuesta de AsiaDirect
AsiaDirect heeft voor ons een maatwerk reis naar Thailand gemaakt waarin alles perfect was geregeld.
De locaties van de hotels waren prachtig met een uitstekende service. Het contact met de reisadviseur was perfect, dacht pro-actief mee met onze reiswensen en kwam met aanvullende informatie

Respuesta de AsiaDirect
Heerlijk ontzorgd in een zelf samengestelde, door Asia Direct ondersteund reis door Indochina (Thailand, Vietnam en Cambodia). Een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen.

Respuesta de AsiaDirect
Het klopte allemaal op de seconde wat we hebben afgesproken. De hotels waren geweldig. De volgende keer weer met Asia Direct.super bedankt voor de mooie rondreis.

Respuesta de AsiaDirect
Alles was tot in de puntjes geregeld voor onze rondreis door Thailand.
Geweldige accommodaties en activiteiten.
Bij elke verplaatsing naar het hotel en/of tourtjes/kookworkshop stond de chauffeur op tijd weer klaar om ons naar de volgende accommodatie te brengen.
1 puntje van aandacht is alleen onze terug reis, verdeeld over 2 dagen. De eerste reisdag van het eiland Koh Tao naar het hotel in Bangkok was erg lang, (12.5 uur) dat zou ik anders organiseren als dat mogelijk is. Nu kwamen wij om 21.00 pas aan in het hotel, moesten nog eten, hadden niks aan alle comfort van het 5 sterren hotel,(zo jammer) ivm dat we de volgende dag om 5.50 naar het vliegveld werden gereden.
Verder alles dik in orde en een prachtige vakantie gehad!

Respuesta de AsiaDirect
We hebben een fantastische reis gehad naar Thailand met Asia Direct. Alles was heel goed geregeld. De hotels waren prima. Vaak op hele mooie plekken. De chauffeurs stonden op tijd klaar. In overleg kon er zelfs ter plekke nog het een en ander aangepast worden. Daarnaast zijn we heel gastvrij door Natasja ontvangen in het kantoor in Bangkok. Ze reageren heel snel op de mail en de app en leven enthousiast mee als je op reis bent.