Banner for AsiaDirect

AsiaDirect Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een geweldige reis naar Thailand gemaakt. We waren heel blij dat alles zo goed geregeld was, tijdens de reis zijn we nergens tegenaan gelopen en verliep alles perfect. Tijdens de reis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

🇮🇩 Wat een fantastische rondreis door Indonesië! 🌴 In een paar weken tijd heb ik met AsiaDirect een enorm deel van Indonesië mogen ontdekken: van Sumatra, via Sulawesi en Flores tot Lombok... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. también en la categoría
  3. Operador de excursiones

Sobre AsiaDirect

Escrito por la empresa

Direct naar interessante informatie:
Over ons
AsiaDirect is dé specialist in reizen naar Azië. Omdat we er al zijn, kennen we de meest bijzondere accommodaties, de leukste excursies en de mooiste plekjes, waar anderen niet snel komen. We werken lokaal en daarom betaal jij niet te veel. Plus: alle reizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar. Zo krijg jij precies de reis waar je van droomt.

Met AsiaDirect kun je zonder zorgen op reis, want we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. We hebben 25 jaar ervaring en werken verantwoordelijk met betrekking tot de natuur en de lokale bevolking. Dat maakt AsiaDirect ook voor jou de ideale reisorganisatie. Als je Azië wilt ontdekken, kies je AsiaDirect.

AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!
Meer informatie op asiadirect.nl.
De bestemmingen:
Waarom boeken bij AsiaDirect:
✔️ Omdat wij er al zijn!
✔️ Als locals kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
✔️ Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔️ AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
✔️ Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
✔️ Bespreek je droomreis met onze specialisten
✔️ Persoonlijk contact en snelle feedback
✔️ Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

245 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rondreis Thailand

Wij hebben met 4 koppels een geweldige 17-daagse rondreis gemaakt door Thailand. Het programma zat goed in elkaar, altijd stonden de chauffeurs/gidsen met Van’s klaar. Als we een vraag hadden werden we ter plekke ook snel te woord gestaan.

Zonder Asia Direct hadden we het nooit zo kunnen organiseren! Nu aan het nagenieten van alle belevenissen.

28 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

"Zonder AsiaDirect hadden we het nooit zo kunnen organiseren! Nu aan het nagenieten van alle belevenissen." Wat een heerlijke review! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De reis tot in de puntjes geregeld

De reis tot in de puntjes geregeld! En via WhatsApp uitstekend bereikbaar en snelle response. Onze complimenten

6 de marzo de 2026

Dank voor de complimenten en de recensie! Zonnige groet, René

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AsiaDirect in de persoon van Michel…

AsiaDirect in de persoon van Michel Takken heeft ons zeer goed geholpen
met het samenstellen van onze reis en de late aanpassingen en veranderingen van de reis a.g.v politieke omstandigheden.
De reis is verder vlekkeloos verlopen.

3 de marzo de 2026

Fijn om te horen Gerard en Karien! Dankjewel! Zonnige groet, Michel

De organisatie was prima

De organisatie was prima! Onze gids in Kuala Lumpur was ook perfect, de andere waren meer chauffeur dan gids, maar al bij al toch oké. De hotels waren ook goed, behalve Cameron highlands, sfeervol, maar kamers oud en vochtig.

25 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Dankjewel voor je mooie beoordeling en goede feedback! Zonnige groet, Tom

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima georganiseerde reis door Thailand

De hotels waren goed. Het vervoer was ook prima geregeld. We vonden het wel jammer dat we niet vaker een gids hadden of tenminste een chauffeur die iets Engels sprak. Communicatie met de chauffeur ging moeizaam. In het noorden hadden we 3 dagen een gids, Tom, die was geweldig. Ze sprak goed Engels en heeft ons veel verteld over Thailand. 2 minpuntjes: fietstocht in Bangkok. Een fiets ging onderweg kapot en was pas na driekwartier gemaakt (kon niet gebeld worden met de fietsorganisatie). Hierdoor werd de fietstocht afgeraffeld.De ontvangst was ook niet erg positief en na afloop was er niemand meer! 2de minpuntje was dat ze ons vergeten waren op te halen voor bezoek aan het National Park. Gelukkig heeft de hotelreceptioniste gebeld en werden we een uur later opgehaald. Thailand heeft ons positief verrast. Een prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten en goed georganiseerd door Asia Direct!

17 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

"Een prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten en goed georganiseerd door AsiaDirect!" is een mooi rijtje complimenten. Toch lezen we ook een paar punten waar wij minder tevreden over zijn. Goed dat je ze vermeld. Dat geeft ons te kans met onze collega's ter plaatse te kijken hoe dit beter kan. Dank dus voor je review en feedback! Zonnige groet, René

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waanzinnig goede service en …

Waanzinnig goede service en alles was perfect georganiseerd. De persoonlijke benadering bij de reisplanning en de persoonlijke ondersteuning toen 1 van ons een voedselvergiftiging had opgelopen was uitmuntend.
Asia Direct is een echte aanrader!!

2 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

"Waanzinnig goede service en alles was perfect georganiseerd." Een geweldig compliment Rob! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Thailand is een fantastisch vakantieland!!!

De uitvoering van de geplande reis ging uitstekend.
We kwamen daar waar we heen wilden, de taxidiensten waren op tijd en de hotels waren prima.
Daarentegen ging de voorbereiding door AsiaDirect niet echt soepel. We hebben onze voorkeuren schriftelijk aan AsiaDirect doorgegeven, hier werd om onduidelijke redenen veel te vaak vanaf geweken. Wij vonden dat behoorlijk irritant.
Om die reden overwegen we of we een volgende keer weer gebruik zullen maken van AsiaDirect.

18 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Dank voor je review Andries. We hebben al even contact gehad om je opmerkingen over de voorbereiding door te nemen. Goed om te horen dat de uitvoering uitstekend ging! Zonnige groet, Michel

Alles was tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld
We hebben echt een fantastische reis gehad met ons zessen, een reis om nooit meer te vergeten
De hotels waren super de mensen super lief de taxichauffeur en reisleidster die we voor drie dagen hadden waren geweldig
Dus super bedankt voor het regelen van onze mooie reis

17 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Graag gedaan Sigrid! Dank voor je 5* review!
Zonnige groet, René

Fantastische gevarieerde rondreis door Sri Lanka

Fantastische gevarieerde rondreis door een prachtig Sri Lanka, onder begeleiding van een geweldige, fijne, flexibele chauffeur/gids.
Goede organisatie en goede en snelle communicatie met onze contactpersoon van AsiaDirect.

11 de febrero de 2026

We zijn blij met je recensie Wim! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schitterende individuele rondreis in…

Schitterende individuele rondreis in Thailand gedaan. ASIA DIRECT stippelde samen met ons de reis uit, maakte duidelijk wat haalbaar was en niet qua verplaatsingstijden, past het standaardprogramma aan aan onze wensen. De afspraken (gids, driver, uitstappen zoals fietstour bangkok) werden perfect nagekomen. Ook op dat ene moment waarop we even hulp nodog hadden waren ze onmiddellijk bereikbaar via whatsapp en zorgden voor een passende oplossing. Een absolute aanrader dus !

Respuesta de AsiaDirect

Dat is een hele reeks mooie complimenten Mario. Dank voor de review! Zonnige groet, René

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, duidelijk en klantvriendelijkheid.

1e offerte aanvraag gedaan met de bouwstenn voor een rondreis Thailand. We kregen de offerte snel toegestuurd. Daarna de offerte nog een paar keer na overleg aangepast. Zeer tevreden hierover. Duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

11 de febrero de 2026

Dankjewel Ramon! Alvast veel voorpret! Zonnige groet, Tom

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een totaal ontzorgde reis van…

Het was een totaal ontzorgde reis van A-Z. Alles was super georganiseerd, Alles met lokale gidsen en chauffeurs. Makkelijk app contact en overleg met de lokale gids. Een tijdschema/ planning welke perfect voldeed aan onze wensen. Goed Engels sprekende gidsen en zeer nette chauffeurs en auto's keer op keer. Water was aanwezig en aanpassingen waren mogelijk als wij dat voorstelde. Een dikke 10

28 de enero de 2026

Dit klinkt als een klok: "Een dikke 10". Dankjewel Anja! Zonnige groet, Tom

Gewoon perfect georganiseerd

Alles was perfect georganiseerd en verliep ook geheel volgens de planning. Het reisschema dat was aangeboden was een prima beeld van Thailand in diversiteit. Gewoon een fantastische reis.

Respuesta de AsiaDirect

"Gewoon een fantastische reis." Dankjewel voor de 5 sterren! Zonnige groet, Michel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met Asia naar Thailand Direct doen !

AsiaDirect heeft voor ons een maatwerk reis naar Thailand gemaakt waarin alles perfect was geregeld.
De locaties van de hotels waren prachtig met een uitstekende service. Het contact met de reisadviseur was perfect, dacht pro-actief mee met onze reiswensen en kwam met aanvullende informatie

30 de enero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Dit zijn fijne complimenten Jan. Dankjewel voor je 5* recensie! Zonnige groet, René

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk ontzorgd in een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen!

Heerlijk ontzorgd in een zelf samengestelde, door Asia Direct ondersteund reis door Indochina (Thailand, Vietnam en Cambodia). Een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen.

Respuesta de AsiaDirect

Mooi gezegd Perry: "Een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen." Dankjewel! Zonnige groet, René

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het klopte allemaal op de seconde wat…

Het klopte allemaal op de seconde wat we hebben afgesproken. De hotels waren geweldig. De volgende keer weer met Asia Direct.super bedankt voor de mooie rondreis.

12 de enero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Fantastisch om te horen Rini! En te gek dat je het enthousiasme over de reis deelt in een blog op onze website: AsiaDirect Reiservaringen: Familie Bel in Thailand. Zonnige groet, Michel en de rest van team AsiaDirect

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld voor onze rondreis door Thailand.
Geweldige accommodaties en activiteiten.
Bij elke verplaatsing naar het hotel en/of tourtjes/kookworkshop stond de chauffeur op tijd weer klaar om ons naar de volgende accommodatie te brengen.
1 puntje van aandacht is alleen onze terug reis, verdeeld over 2 dagen. De eerste reisdag van het eiland Koh Tao naar het hotel in Bangkok was erg lang, (12.5 uur) dat zou ik anders organiseren als dat mogelijk is. Nu kwamen wij om 21.00 pas aan in het hotel, moesten nog eten, hadden niks aan alle comfort van het 5 sterren hotel,(zo jammer) ivm dat we de volgende dag om 5.50 naar het vliegveld werden gereden.
Verder alles dik in orde en een prachtige vakantie gehad!

3 de febrero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Dankjewel voor je uitgebreide review Yvonne. Welkome complimenten en goede feedback! Zonnige groet, Michel

Helemaal super

We hebben een fantastische reis gehad naar Thailand met Asia Direct. Alles was heel goed geregeld. De hotels waren prima. Vaak op hele mooie plekken. De chauffeurs stonden op tijd klaar. In overleg kon er zelfs ter plekke nog het een en ander aangepast worden. Daarnaast zijn we heel gastvrij door Natasja ontvangen in het kantoor in Bangkok. Ze reageren heel snel op de mail en de app en leven enthousiast mee als je op reis bent.

28 de enero de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Dankjewel voor je lovende 5* review Karin! Het was onwijs leuk jullie in Thailand te hebben ontmoet (en nog bedankt voor de dropjes!!). Ik ben blij om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad. We doen hartstikke ons best en het is fijn als de reis dan helemaal lukt! De foto's zien er werkelijk schitterend uit. Zonnige groet, Natasja!

8 consejos para escribir buenas reseñas.