Åsiktstorget är bra för att man får det man blir erbjuden. Andra enkätföretag kan erbjuda en enkät, men så fort man klickar på den får man veta att man inte tillhör målgruppen. Eller så får man börja... Ver más
Varit med i Många år och aldrig haft nåt problem. Alltid fått mina belöningar, även om det tar 1-2 veckor, vilket dom också är tydliga med. Hemsidan funkar utmärkt och att dom ej får 5 stjärnor be... Ver más
Efter att dom fick min passfoto och mitt eget foto så stängde dom mitt konto permanent.åsiktstorg är bedragare som själ andras personliga uppgifter
Det verkade bra. Jag genomförde någon introduktion och fick 50 poäng. Sedan kräver dom ett fotoID. Vad menas. Hur ska man visa det då? Jag sitter hemma ute på landet och ingen talar ens om vart man sk... Ver más
Escrito por la empresa
Tjäna pengar online med betalda undersökningar i Sverige. Dela din åsikt och få pengar för undersökningar. Svenska undersökningar online mot belöning.
Suecia
- www.asiktstorget.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
åsikter mot betalning
med vissa mellanrum får man inbjudan till undersökningar i olika längd, med olika poäng beroende på tidsåtgång att svara på. efter man samlat mellan 500 till 1000 poäng kan man begära en utbetalning via paypal eller presentkort från olika aktörer. utbetalning går snabbt, mestadels vänta man inte äns en vecka. de flesta undersökningar kan besvaras via smartphone. det tar mellan 2-6 månader i genomsnitt till man få tillräckligt poäng för en utbetalning. är sedan flera år medlem och uppnått högsta nivå av medlemskap. åsiktstorget är en av de bättre sidor för marknadsundersökningar mot incitament.
Fungerar bra.
Roliga undesökningar...
Många undersökningar
På Åsiktstorget har du många undersökningar att svara på. Du får poäng för varje du fyller i och kan sedan byta poängen mot belöningar.
Bra och ärliga
Lätt att svara och snabb ersättning
Det är bra ,lämpligt på flera ställen
Gillar mycket lätt
Höjer inte ersättningen på många år
Tyvärr får man mindre och mindre för mödan. Ersättningen har inte uppdaterats på många år. 6 kr för 20 min är vanlig, formulären blir längre och längre utan högre ersättning. Ämnen är ofta ointressanta mest privat konsumtion. Med jämna mellanrum blir man utan ersättning när man har gått genom halva formulären eller mer, alltid utan förklaring.

Respuesta de ÅsiktsTorget
Helt okej
Inte för ofta men lagom mängd mail om nya undersökningar.
Ibland lite väl långa men man behöver ju inte svara på alla man blir inbjuden till.
Jämförelse är bra.
Intressanta undersökningar som man får…
Intressanta undersökningar som man får bra belöningar från. Rekommenderar att testa.
Det var det bara
Snabb hantering