Astmaallergishoppen Opiniones 165

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god kundeservice:-) Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt &... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man havde kunnet give 10 stjerner havde de også fået det. De har en fremragende god kundeservice. Så den største anbefaling får de fra mig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en virkelig dejlig dyne. Let og luftig, men alligevel varm. Jeg bestilte efterfølgende et lagen, som jeg nåede at få med i pakken efter at have kontaktet kundeservice. Hurtig levering og god se... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Online shop - et nemmere liv med astma og allergi

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god betjening og kompetent personale:-)

Fantastisk god kundeservice:-)
Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt & grundigt svar på alle mine spørgsmål -> både før og efter købet. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til deres webshop:-)))

30 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skrev en negativ anmeldelse her på…

Jeg skrev en negativ anmeldelse her på trustpilot, men jeg vil revidere den. Det var ikke fordi de ikke ville hjælpe mig i Asta og allergi shoppen. Der var bare tale om misforståelser i vores kommunikation. Beklager den hårde kritik.
vh. Mette Majlund

22 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en virkelig dejlig dyne

Det er en virkelig dejlig dyne. Let og luftig, men alligevel varm. Jeg bestilte efterfølgende et lagen, som jeg nåede at få med i pakken efter at have kontaktet kundeservice. Hurtig levering og god service.

14 de abril de 2026

Kære Bodil
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for dynen – vi har lagt mange tanker i netop at finde de helt rigtige løsninger, så den både føles let og lun på samme tid, så virkelig dejligt at du oplever det samme.

Hvor er det også skønt at høre, at du oplevede god service undervejs.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏.

Super kundeservice

Vi købte en støvsuger, som pludselig holdt op med at virke. Vildt god, hurtig og imødekommende service ift. reklamation. Og hurtig levering.

Varmeste anbefalinger.

13 de abril de 2026

Kære Søren
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – også når noget uventet opstår. Vi gør os altid umage for at hjælpe hurtigt og ordentligt, så det er virkelig dejligt når det bliver påskønnet. Tak og tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God oplevelse

Virkelig søde, respektfulde og ansvarlige medarbejdere. Jeg følte mig godt behandlet, og tryg. Jeg kommer meget gerne igen og handler, og anbefaler varmt at handler her ❤️ Virkelig god oplevelse.

11 de abril de 2026

Kære Maria
Tusind tak for dine meget varme ord ❤️
Det glæder os virkelig, at du har følt dig tryg og godt behandlet – det betyder virkelig alt for os som lille forretning.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden god gang.

Jeg synes produktet er rigtig godt

Jeg synes produktet er rigtig godt

11 de marzo de 2026

Kære Thanh

Det er jeg vel glad for at høre. Tak for de flotte stjerner og fordi du tog dig tid til at skrive her. Det betyder meget for en lille 'butik'.
Jeg håber vi ses en anden god gang igen. Og skriv eller ring endelig til os hvis vi kan hjælpe med noget.

Hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første køb hos Jer ,sikke en oplevelse. Varen var fremme under et døgn. Har også rost GLS TAK

4 de marzo de 2026

Kære Birthe

Armen altså, hvor er det bare skønt at høre. Tusind tak for de fine ord og de flotte stjerner. Og tak fordi du tog tid ud til at skrive her - det betyder rigtig meget. Tak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produktinformationen var uklar og…

Produktinformationen var uklar og vildledende i forhold til dynens indhold (dun/fjer). Da jeg gjorde opmærksom på dette, blev problemstillingen afvist, og fokus blev i stedet flyttet over på, at fjer “ikke er en ulempe”, hvilket er irrelevant i forhold til oplysningspligt.

Dynen blev desuden leveret i en ødelagt taske (ikke forsendelsesemballage), hvilket heller ikke blev taget seriøst i dialogen.

Dialogen foregik direkte med virksomhedens ejer og bar præg af bortforklaringer frem for ansvar. Min henvendelse blev behandlet som fortrydelse frem for reklamation, og forslag om prisnedslag blev afvist.

Efterfølgende kan jeg dog konstatere, at samme dyne nu er sat ned i pris på hjemmesiden.

Jeg kan ikke anbefale virksomheden.

29 de diciembre de 2025

Kære Trine
Tak for din anmeldelse. Jeg skulle grave lidt i gemmerne, da jeg kan se det er over 3 måneder siden vi var i kontakt.

Jeg kan se at jeg efter din første henvendelse med det vuns tilbød dig at få hele beløbet refunderet. Jeg kan også se at jeg har undskyldt i flere mails, for at vores produkttekst ikke var tydelig nok i forhold til at dundyner også kan indeholde en smule fjer. Det er som nævnt simpelthen praktisk tal umuligt at undgå fjer i dunsorteringen, så det var ikke ment som en bortforklaring, men en faglig forklaring. Vores beskrivelse af dynen er samtidig helt i tråd med den beskrivelse producenten Norvigroup bruger (og alle andre forhandlere i øvrigt).

I forhold til revnen i emballagen, har jeg også skrevet at det var ærgerligt og tilbudt dig refundering selvom revnen egentlig ikke påvirkede selve dynen – hvilket du tog i mod.

Så jeg skal være ærlig og sige, at jeg forstår faktisk ikke helt forstår den her anmeldelse. Jeg ved at det fyldte meget for dig, at få nedslag i prisen, men synes jo at jeg tilbød noget bedre – fuld refundering, så du kunne finde en anden dyne uden risiko for fjer i og uden flænge i emballagen.

Prisen er efterfølgende ikke sat ned. Jeg tror du kigger på en forkert størrelse.

Til alle jer der læser med, her kommer mit seneste svar til anmelder, så I selv kan bedømme om problemstillingen blev afvist, ikke taget seriøst og bærer præg af bortforklaringer – som anmelder skriver:

Hej Trine
Jeg er oprigtig ked af hvis vi har skrevet noget forkert eller mangler at skrive noget. Og jeg er oprigtig ked af hvis du havde forventet noget andet. Vi gør os rigtig umage med vores produkttekster og de er som regel længere og mere omfattende end de fleste, men kan selvfølgelig godt glippe noget nogle gange.

Jeg kan ikke se vi nogle steder lover at dynen er 100% dun og vi skriver at den er 660 gram moskusdun på samme måde som NorviGroup. Det betyder ikke at vores tekster ikke altid kan være tydeligere og det kigger vi selvfølgelig på.

Hvis der er den mindste risiko for at vi har lavet en fejl, tilbyder vi altid at kunden kan sende retur og sende retur uden yderligere omkostninger. Det har vi også tilbudt dig og kan ikke gøre det bedre end at tilbyde fuld refundering.

Jeg ser det ikke som nogen ulempe at der er fjer i - nærmest tværtimod, så det har bestemt ikke været for at vildlede. Fjerene giver dynen mere stabilitet fordi de er større end dun. Dynen får lidt mere fylde og spændstighed end hvis den var ren dun. En anden fordel er øget holdbarhed. Fjer er mere robuste end dun og hjælper dynen med at bevare volumen og struktur over tid, også ved regelmæssig brug. Det kan betyde, at dynen holder formen bedre i flere år.

Vi har desværre ikke nogle "almindelige" dundyner med garanti for at der ikke er fjer i. Dermed ikke sagt at de ikke findes - jeg kender ikke alle dyner der laves. Jeg krydser alle fingre for at du finder en ren 100% dundyne. Jeg vedhæfter en QR kode du kan vise i GLS pakkeshoppen og så sørger de for at printe label osv. Du returnerer den bare i samme emballage.

bh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God luftrenser og venlig service

Jeg købte for nogle uger siden en luftrenser til min lejlighed, hvor jeg kunne lugte naboers cigaretrøg.
Jeg ringede ind og fik hjælp til at vælge den rette og svar på spørgsmål.
Må sige at luftrenseren allerede nu har hjulpet på mit problem.

23 de enero de 2026

Kære Nikolaj

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du allerede mærker en forskel.

Det kan være enormt generende at få cigaretrøg ind fra naboer, så jeg er rigtig glad for, at vi kunne hjælpe dig med at finde den luftrenser, der passer til netop din situation – og at den lever op til forventningerne.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for sparring eller har spørgsmål.

De bedste hilsner

Astma og allergi webshop

Nøje udvalgte produkter, masser af relevant information og god kundeservice.

11 de diciembre de 2025

Kære Gertrud
Tusind tak for de flotte stjerner og de pæne ord 🙏
Det glæder mig at høre, at du oplever både vores produktudvalg, information og kundeservice som en hjælp. Vi lægger meget tid og hjerte i netop at udvælge produkter og dele viden, der kan gøre hverdagen nemmere for mennesker med astma og allergi – så din feedback betyder virkelig meget.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Kærlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og levering dagen efter

Nem bestilling og levering dagen efter, perfekt👌

16 de enero de 2026

Kære Erik
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at både bestilling og hurtig levering levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at det hele fungerer nemt og problemfrit – især når man har brug for sine produkter hurtigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkt Kom hurtigt og nemt at starte op larmer…

Kom hurtigt og nemt at starte op larmer lidt

2 de enero de 2026

Kære Kaj
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det gør mig virkelig glad at høre, at du oplever produktet som nemt at komme i gang med – og at det kun larmer lidt.

Netop støjniveauet er noget, mange er bekymrede for, så det er dejligt at høre, at det fungerer fint i hverdagen hos dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for en lille forretning.

Lækker produkter

Jeg har købet en Helårsdyne Dun Samsø og pude igennem Astmaallergishoppen. Super lækker produkter og kan varmt anbefales.
Efter modtagelsen af min dyne sendt Astmaallergishoppen mig en mail omkring "vedligeholdes" af dynen, som vaskeanvisninger og gode råd. Super god service.

30 de diciembre de 2025

Kære Kristinna

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for både din Helårsdyne Dun Samsø og puden – og at du har haft glæde af vores mail med vaskeanvisninger og gode råd. Vi gør os umage for, at vores produkter holder sig lækre i mange år, så det betyder meget, at du oplever det som en ekstra god service.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os videre 💙.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen af topmadrassen gik hurtigt

Leveringen af topmadrassen gik hurtigt. Først troede vi at den var for blød, men i brug viste den sig at være lige tilpas.

9 de diciembre de 2025

Kære Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse. Det glæder mig virkelig meget, at du er glad for vores topmadras og at den passer godt til dig. Det er sådan det skal være 💪.
Tak for tilliden ved at handle ved os og jeg håber du vender tilbage en anden god gang, og skriv endelig til os hvis vi kan hjælpe med noget.
De bedste hilsner

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering. Jeg blev rigtigt glad for min dyne og rullemadras. Sover rigtigt godt i det hele. Så det kan anbefales.
Rigtig fint kristina.👍
Hilsen Lindy.

25 de noviembre de 2025

Kære Lindy
Tusind tak for den flotte anmeldelse og hvor er jeg glad for at du sover dejligt i både dyne og rullemadras.
Tak og jeg håber vi "ses" igen en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er rigtig glade for vores coway…

Vi er rigtig glade for vores coway airmega. Har netop fået en rigtig god og nyttig mail fra astmaallergishoppen, som kommer med gode råd om hvordan du får mest ud af din luftrenser

15 de noviembre de 2025

Kære Kjeld
Hvor er det bare dejligt at høre. Og godt du kunne bruge vores fif også, til at få det bedste ud af luftrenseren. Tak for de søde ord, de flotte stjerner og fordi du tog dig tiden til at skrive her.

bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god hjælp fra kundeservice

Rigtig god hjælp fra kundeservice. Priser der er til at komme over:)
Bliver ikke sidste gang jeg handler her.

29 de octubre de 2025

Kære Josefine
Tusind tak for de søde ord til vores kundeservice. Det er givet videre :-). Og tak fordi du handlede ved os. Vi vil glæde os til at se dig tilbage i shoppen.
Bh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt et par Kärcher AF20 og det har…

Har købt et par Kärcher AF20 og det har gjort en væsentlig forskel for luftkvaliteten. Hurtig levering og god information.

21 de octubre de 2025

Kære Bastian
Hvor er det bare dejligt at høre. Tak for den gode tilbagemelding og for de flotte stjerner. Det betyder meget for en lille forretning, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt og Super god telefonisk rådgivning

Jeg fik en ualmindelig god og venlig telefonisk rådgivning fra firmaet i forbindelse med overvejelser vedrørende køb af en luftrenser. Har nu modtaget det anbefalede produkt, som virkelig lever op til det lovede. Kan varmt anbefale firmaet.

24 de octubre de 2025

Kære LH
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores rådgivning og er tilfreds med din nye luftrenser. Vi lægger stor vægt på at hjælpe hver enkelt kunde med at finde det helt rigtige produkt, så din tilbagemelding betyder virkelig meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling 💚.

bh

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.