Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft Bob og Andreas ude og fuge…

Jeg har haft Bob og Andreas ude og fuge efter vi har skiftet vinduer/døre i hele vores hus og hold nu op, hvor er de gode.

De er grundige og kommer med kyndig vejledning hele vejen igennem. Jeg har allerede anbefalet dem til flere og vil blive ved med at gøre det.

Kæmpe anbefaling til de to gutter.

21 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt perfekte fuger på nye vinduer!

Vi havde fået monteret nye vinduer i hele huset, og skulle i den forbindelse have dem fuget. Vi havde fået Bob og Andreas anbefalet - og de levede til fulde op til anbefalingen! Bob dukkede op til aftalt tid, og spurgte straks ind til hvad vi ønskede af farve - og spurgte om ikke han lige skulle lave en prøve, hvor han smed noget sand på fugen. Sandet gjorde at den lignede en cement-fuge på en prik, og fuldendte udseendet på huset fuldstændig. Herefter gik han igang med at løse opgaven. Efter cirka 4 timer var han fuldstændig færdig med bagstop samt fugning.

Enormt behagelig, virkelig rar, og super professionel! Fugerne er praktisk usynlige, og blender perfekt i ét med resten af huset. Virkelig dejligt at se folk der er dygtige til deres håndværk!

Havde prisen været det dobbelte, havde vi stadigvæk været ovenud tilfrese! Det er bare en ekstra gode - de bedste anbefalinger herfra! Skal I have lavet noget fugearbejde, så giv dem et ring.

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er selvstændig murer og fandt ud…

Jeg er selvstændig murer og fandt ud af, at gummifugning ikke lige er mit kald 😅 Så jeg besluttede at få et samarbejde op at køre med et fugefirma, så de kunne stå for gummifugerne på de badeværelser, jeg laver.

Jeg ringede til A til B Fuger – og herfra skal der lyde en kæmpe anbefaling! Utrolig imødekommende fra første opkald, virkelig god service og hurtig respons.

Resultatet var knivskarpt, og husejeren var også meget imponeret.

10/10 på alle parametre – en varm anbefaling fra Leicht Flise- & Murermester/Morten

17 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og flot arbejde!

Fantastisk service og flot arbejde!
Vi har lige fået fuget alle vores vinduer, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet.
Selve arbejdet blev udført med stor præcision, og detaljerne sidder lige i skabet. Fugerne ser flotte og jævne ud.

Vi kan kun give et varmt anbefaling til dette firma til alle, der har brug for kvalitetsarbejde inden for fugning. Et firma, der holder, hvad de lover!

6 de enero de 2025

Fugearbejde til perfektion

Vi har netop haft AtilB-Fuger forbi til at fuge mellem bordplade og splash-wall i køkken, enkelte fuger mellem skabe og og vægge samt en reparation i badeværelse.

Vi havde Andreas til både at besigtige og udføre arbejdet - begge dele var til perfektion.

Næste gang vi skal have udført fugearbejde, behøver vi ikke indhente andre tilbud; vi går uden tvivl med samme firma!

14 de febrero de 2025

Varm anbefaling herfra!🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har lige fået lavet fuger af A til B Fuger, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet! Fra start til slut har hele processen været professionel og effektiv.

De var ekstremt dygtige, omhyggelige og opmærksomme på detaljerne, hvilket virkelig kan ses på det flotte slutresultat. Kommunikationen var også helt i top – jeg blev hele tiden opdateret, og de var super gode til at lytte til mine ønsker og behov.

Alt blev udført til tiden og i høj kvalitet, og de ryddede pænt op efter sig. Det er tydeligt, at de går op i deres håndværk og kundernes tilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale A til B Fuger til alle, der har brug for professionelt fugearbejde. 5/5 stjerner herfra! 🌟

18 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.