Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service. Hvis man har Mastercard, så er man prisgivet. Ydermere, de sender selvmodsigende breve, venter i mit tilfælde et helt år med at opkræve et beløb, jeg ikke var informeret om, hvilket e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg fået nok af deres breve vedrørende boligstøtte. Pr 1/2 modtog jeg min sidste boligstøtte pga ændring i min økonomi siden der er det frem og tilbage med jeg har fået for meget i boligstøtte,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brud på GDPR loven og tavshedspligt. Sender post til en tidligere økonomisk værge og ikke til borgeren. Tjekker ikke op på om værgemål stadig gælder den økonomiske del. Økonomisk værgemål gælder i e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fondo de pensiones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

ATP er en selvejende institution oprettet af Folketinget ved lov i 1964. I dag er ATP Koncernen Danmarks største pensions- og administrationsselskab med hovedsæde i Hillerød og ca. 3000 medarbejdere fordelt på tre områder: pensionsforvaltning, investering og administration.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En KÆMPE stor hånd og tak til Maria Bech

En KÆMPE stor hånd til Maria Bech, der sidder hos udbetaling Danmark. God rådgivning, klare anvisninger, og intet mindre end god service. Alle spørgsmål jeg havde blev besvaret til fulde, og det var generelt en enorm behagelig oplevelse. Tak for at være menneskelig, professionel og dygtig til dit arbejde.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utroligt at vi kan have en statslig…

Utroligt at vi kan have en statslig instans i Danmark som ikke kan finde ud af deres arbejde.... Jeg fik i august udbetalt for mange penge i boligstøtte efter at have blevet tildelt førtidspension, deres løsning var efter at jeg første gang klagede over forkert behandling af min sag (de skrev at jeg ingen boligstøtte ville få næste måned) at jeg skulle betale et beløb på 4400 kr når vi nåede til årsopgørelsen . Da det blev den første september havde de så besluttet uden at meddele mig det at jeg skal afdrage med 700 kr og jeg ved ikke hvordan eller hvorfor jeg skal det for jeg har ingen besked fået om det. Jeg har klaget til Ankestyrelsen og prøver forgæves at få at vide hvad der sker men de lægger på når jeg ringer og beskriver min sag.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvorfor kan de ikke finde ud af hvad og…

Hvorfor kan de ikke finde ud af hvad og hvor meget man skal have udbetalt som pensionist? Alle mine tal mv er oplyst til dem og skat, jeg har ingen andre indkomster men alligevel kontakter de mig løbende at nu skal de have over 4000 til bage og nu skal de have 1000 tilbage. Hvordan skal man leve af den hungerløn en pensionist får når man ikke kan budgettere og når man nu skal spekulere på om de snart skal have flere tusinde igen????

26 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En opdatering på min anmeldelse angående Domus affæren

En opdatering på min anmeldelse af 30. april 2025 angående jeres ejerskab af Domus forsikring.

HVAD ER MENINGEN? Synes det vil klæde jer at svare på kritikken!

Nu har I angiveligt, sammen med de andre ejere trukket 200 mio. kr ud af selskabet i udbytte og en konkurs synes efterhånden uundgåelig. Ikke nok har I med jeres ejerskab valgt at lade kunderne i stikken, nu viser I tydeligt at I har tænkt jer at tørre regningen af på de danske skatteborgere eftersom staten må redde forsikringsselskabet. FØJ!

______________________________________________

ATP skulle som en af de tre ejere skamme sig over deres opførsel i sagen om Domus Forsikring.

Jeg er sammen med tusindvis af andre kunder kommet i klemme med nølendese sagsbehandling…fortryder inderligt at vi tegnede vores ejerskifteforsikring hos det selskab.

Til de interesserede har Ugebrevet jævnligt skrevet om historien.

18 de agosto de 2025

Hvabehager?!

Systemfejl!

Det er første gang jeg nogensinde har oplevet og hørt dette - om en anerkendende institution.
Det er simpelthen derfor man ikke har modtage sin udbetaling i dag!
DET ER FOR RINGE!

26 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

bolig sikring i chok har bedt …

bolig sikring i chok har bedt om afdrage ordning ringer til rådgiver de fortæller mig jeg kan ikke lave afdrage ordning de kaster røret på hver man ringer de andre gange har jeg fået afdrage ordning før henne dette siger loven i juni måned fik jeg bolig sikring rystet vi har en dyr tid

17 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et bureaukratisk overgreb uden mulighed…

Et bureaukratisk overgreb uden mulighed for at stille noget op. Telefonen bliver afvist. Man kan prøve senere. I en situation hvor der var frit valg ville ATP ikke få min stemme. ATP har muligvis en anden opfattelse da de kun følger op på (nogle) af dem der kommer igennem

4 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ansatte burde betale 10års løn tilbage!

ansatte burde betale 10års løn tilbage!
det gælder alle ansatte i atp!!!!
de burde der ud over gøres erstatnings pligtig, 3 generationer tilbage og frem.
for deres uansvarlige omgang med løn slavers penge!!!
ved "investeringer" i det ene efter det andet Green Wassing projekt efter det andet,
Der udelukker er sat i værk, for at suge penge ud af lavt begavet mennesker!!
der ellers bliver virkelig godt betalt, for at vide beder!!

alle andre der invester skovler penge ind og har gjort det i mange år.
så lur mig, hvis man bore lidt, viser det sig nok, at det er familiemedlemmer, nære venner eller måske dem selv.
de uansvarligt smider milliarder og atter milliarder efter.
de burde stillede til ansvar og betale alt til bage, og kan de ikke det må deres børns børne børn gøre det,
det er Skats metoder

22 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udbetaling dk er virkelig tunge og energi drænende

Udbetaling dk.
At komme til at afholde sin resterende barsel, har allerede udviklet sig til et cirkus!
Men det er det, i gør, i spænder kun ben for folk, og mener det er alle andres ansvar, at indhente og sende de oplysninger, som i selv beder om..
I bare så tunge at danse med, og jeg er allerede ved at opgive og tænke mine barsesuger må gå tabt...

17 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udbetaling Danmark: Hvad skal det til for???

Fordi jeg flytter til Sverige, holder I min førtidspension tilbage, og sender den i stedet til min hjemkommune. På kommunen vil de ikke udbetale den før i næste uge, og jeg må allernådigst få udleveret 650,-kr. af mine egne penge til mad, smertebehandling og medicin.
Behandlingen koster 635,-kr. så det efterlader 15,-kr. til mad og medicin. You do the math!
Min bank trækker, så nu går min konto i minus, og mit nye lejemål går i vasken, da jeg ikke kan overføre penge. Jamen, tusind "tak." Hvad skal det til for?

31 de enero de 2025

Fantastisk god kundekontakt

Har flere gange både i 2024 og her i 2025 talt med udbetaling Danmark om min pension og hvad jeg er berettiget til, jeg er ikke altid enig med dem, men får ALTID en rigtig god og venlig medarbejder der forklarer tingene for mig så man kan finde hoved og hale i livet som pensionist

17 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ville give dem minus 0 stjerner men…

Ville give dem minus 0 stjerner men ikke muligt self, og det væreste fis der findes nogensinde telefonen har de aldrig, idiotiske medarbejder som er ligeglad og opkræver alt muligt som ikke passer og det skal siges DET HJÆLPER IKKE AT KLAGE man skulle tro de er nogle robotter som ikke aner en skid og ligeglad med borgerne.

23 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.