2,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kaviar eksploderede i køleskabet – fire bøtter senere handler jeg aldrig hos Attilus Kaviar igen

Kan desværre ikke anbefale Attilus Kaviar.

Vi har ved to separate køb modtaget 2 x 125 grams bøtter hver gang – altså i alt fire bøtter. På begge køb eksploderede bøtterne i køleskabet, selvom der stadig var god tid til sidste holdbarhedsdato.

Når et produkt ikke engang kan holde sig korrekt under almindelig opbevaring i køleskab, er det et alvorligt kvalitetsproblem. Endnu mere skuffende er håndteringen bagefter, hvor refundering ikke er blevet løst tilfredsstillende, selvom fejlen er erkendt.

Det her virker som et tilfælde, hvor billigt ender med at blive dyrt.

Jeg handler ikke der igen.

17 de septiembre de 2025

Super service

Havde bestilt noget caviar og en hel del laks, og var så uheldig at forsendelsen blev kontrolleret af tolden.
Det skete dagen før påske og tog tolden 3 dage.
Forsendelsen var derfor 4 dage undervejs i stedet for 1, men Attilus svarede straks på min mail og sendte en ny pakke efter påske.
Rigtig god service - og altid super gode produkter.

1 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brun slim og tryk i dåserne

Jeg har været kunde i lang tiden med mange ordre uden problemer. Seneste ordre var der fejl i produktet, caviaren var fyldt med brun slim og smagte underligt bittert og nogen af dem var gæret så der var tryk i dåserne og poppede når man åbnede dem. Jeg kontaktede dem 3 gange for at få en forklaring og byttet de 10 dåser med fejl. De har ignoreret alle mine 3 henvendelser.

Ordre #N16499

Køb ikke her fra!

24 de enero de 2026

SCAM - No delivery, but the withdrew the money - - no respons - NEVER US AGAIN

We ordered caviar for New Years eve - it said it would be delivered Dec 30th - then we received an email from UPS - they couldnt deliver that day anyways. And not the day after. We ordered the caviar for that specific night, thus, we wrote Atitilus that we didn't needed it then - as they didn't live up to our agreement - we would have acquired them elsewhere if we knew they couldn't deliver. They then wrote back that they would either resend the order (if we wated that) or return the money. Now we have written 5 emails that we want retunr - now they don't respond and still no money. WORST service ever - SCAM - will never use again

30 de diciembre de 2025

Jeg bestilte via hjemmesiden

Jeg bestilte via hjemmesiden, hvorpå der stået, bestil nu og du får leveret d. 30. december. Så det gjorde jeg. 3 forskellige kaviar produkter. den 30 december og vi får besked fra DHLexpres.de, der er sket en uforudset hændelse, den 31. december den samme besked, den. 5/1 da gæsterne forlængst er taget hjem får jeg besked om at nu vil de gerne levere. Jeg har intet at bruge kaviaren til d. 5 Januar, så den bliver bedt om at blive returneret. DHL express ved ikke hvor forsendelsen er og Attilus reagerer slet ikke. Min bekendskabskreds er ret omfattenede, og spiser en del kaviar. Det var så føste gang vi prøvede Attillus, og nok sidste gang. Indtil dd. INGEN svar.

20 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker caviar til fornuftige priser

Jeg har flere gange bestilt caviar gennem siden og kvaliteten er rigtig fin. Det pakkes forsvarligt og sendes med is i termokasser.

Hele processen er let og man får track and trace nummer stort set med det samme.

5 de julio de 2022

Super!

Super. Bestilte til middag tirsdag. Havde caviaren næste eftermiddag. Stadig på is - ubrudt kølekæde!

Flot, hurtigt og rimelige priser!

Og skulle lige hilse at sige: Fantastisk kvalitet (vi kommer igen, igen, igen…)!

20 de octubre de 2021

Super !

Jeg bestilte caviar den 18.12.20 til levering den 30.12.20 og modtog straks en ordrebekræftelse.
Da min caviar blev sendt fra Tyskland den 29.12.20 fik jeg besked om afsendelsen og fik et tracking nr. fra DHL express hvor jeg har kunnet følge min ordre til jeg modtog caviaren kl. 14 i dag. Meget fin indpakning i lille flamingokølekasse med køleelementer der stadig var frosne og iskolde dåser med caviar. Meget professionel
håndtering af min ordre hele vejen og jeg handler hos Attilus når jeg skal bruge caviar igen.

30 de diciembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.