Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere på, er at de inge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de equipamiento médico

Escrito por la empresa

Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god behandling og service

Super god behandling og service. Mine iem kom væsentlig tidligere end forventet. Fik ombyttet ledning til lang version uden merpris, samt fik skiftet filtre i ørepropper som jeg også bestilte. En god oplevelse som jeg dog også forventede til den høje pris😃 som ingeniør indenfor lyd, kunne jeg have ønsket en bedre indsigt i produkternes faktiske målemæssige performance. Det var dog ikke muligt at fremskaffe, men dette gør sig tilsyneladende gældende for andre tilsvarende produkter fra andre steder også.
Anbefales.

1 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt sove ørepropper, og det er de bedst penge jeg har brugt på mig selv. Så hvis du har svært ved at sove om natten, på grund af støj, køb et par sove ørepropper

13 de abril de 2023

Jagt høreværn

Søde og behagelige mennesker fik taget aftryk 14 dage efter var mine høreværn klar til afhentning fik en fin instruktion i at bruge dem så jeg er super godt tilfreds 😊

27 de marzo de 2023

Modtog formstøbte høreværn.

Modtog formstøbte høreværn.
Den ene “udtage-snip” var støbt for lille.
Skrev mail.
Der blev straks fremsendt nyt høreværn uden beregning og uden diskussion. Dejligt!
Nye høreværn er nu helt i orden og rigtigt godt.

17 de abril de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet er super

Produktet er super, men kan ikke holde ud at have dem på hele natten

13 de marzo de 2023
Logotipo de Audiovox

Respuesta de Audiovox

Kære Ina.

Vi er glade for at høre at du generelt er tilfreds med produktet.

Sovepropper skal kunne bruges hele natten, derfor producerer vi vores af det blødest materiale der findes på markedet.

Der kan i nogle tilfælde være behov for en tilpasning af produktet for at opnå den maksimale komfort.

Derfor har vi en 60 dages pasformsgaranti.
Dette betyder at vi tilpasser produktet til dig uden beregning.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@audiovox.dk eller 7022 5141, så vi kan få kigget på dine sovepropper.

Vi vil gerne sikre os at du får den fulde glæde af dine nye sovepropper.

Med Venlig Hilsen
Audiovox

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.